- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcsi2012
tag
Üdv !
nálam ijen gondok nincsenek,mert elötte letesztelem a munkaeszközöket és amelyik rendetlenül dolgozik kirugom XD.Volt 1 pár mods és mapa,ami exe futatásban szerkeszteték,de én ezeket átkonvertáltam zip filébe,azért mert ezekben is volt ojan ami ojan cucok voltak berakva,ami nem beleillö,igy kitudtam szedni és már müködö képes volt,nem mind,de legtöbb igen.Az a baj,hogy mikor megszerkesztik nemtesztelik le,hanem feltöltik öket.Érdelmes lenne mindent elötte letesztelni,még mielött munkába fognánk öket.Sok kockabálázo gépeket lehet letölteni,de sok nem az alapméretezett méret szerint van szerkesztve,tehát nagyob a mérete a legtöbnek,mind az eredeti fajtáknak.Automatikus bálaszedöt sem találok ojant,ami egyezne azokkal a gépekkel,amely kockabálákat csinálnak.Elég szomoru,hogy mindenki összever,szerkeszt cucokat és a fele sem jo,kidobott idö és munka fecsérlés.Csak kérdés ! hogy kinek éri meg ijeneket legyártani,kibocsálytani.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Tesla topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Xbox One S 500 GB
- iPhone X silver 64Gb akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest