- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kisebb akkuval és lassabb töltéssel jön Európába a Realme 16 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Én is John régiójában kezdtem és szintén próbáltam ellenállni eleinte (főleg mivel le se esett hogy itt most nem megölni akarnak, úgyhogy elkezdtem őket lőni, onnantól meg lőttek vissza valódi golyókkal, úgyhogy párszor meghaltam
), de sajna sok értelme nincs, én Nick házában húztam meg magam, mert az ő egyik küldetése adta meg a kellő resistance pontot, de sok haszna nem volt hogy percekig leszedtem minden ellent, mivel folyamatosan jöttek az újak 
Nekem alapvetően az elvvel van a problémám, hogy nem te döntöd el, mikor haladj a sztoriban, hanem fixen bedobja a főküldiket a játék... Főleg hogy csak a resistance pontokat nézi, emiatt simán eljuthatsz a végső küldetésig is az adott régióban úgy, hogy közben még csomó story missiont meg se csináltál ott...
wollnerd: jaja, 9 lesz összesen. De ne aggódj, lesz még mindegyik régióban egy + küldetés az utolsó elrablás után és az is szinte tök ugyanaz lesz mindenhol
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Domainekkel kapcsolatos kérdések
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Exkluzív órák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 g5 i7/32 GB/ 1TB/ Nvidia Quadro P2000
- ELADÓ ASUS ROG STRIX GTX 1080 TI 11Gb
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Lenovo ThinkPad L440,14",HD,i5-4200U,8GB DDR3,128GB SSD,WIN10
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de sajna sok értelme nincs, én Nick házában húztam meg magam, mert az ő egyik küldetése adta meg a kellő resistance pontot, de sok haszna nem volt hogy percekig leszedtem minden ellent, mivel folyamatosan jöttek az újak