Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
wollnerd
üzenetére
Szia!
Ez a néma főhős dolog a Half-Life első része óta divat, én kifejezetten kedvelem ezt a megoldást, szerintem jobb így a beleélés. Én anno elkezdtem játszani a 3-al, de annyira idegesítő volt a főhős, hogy inkább abbahagytam felénél és nekem ennyi volt a FC sorozat. Így meg kvázi te vagy a főhős. Kinek bejön kinek nem.
Egyébként neve sincs a főhősnek, a rookie újoncot jelent
A kis animációk eltüntetését a játékosok kérték (ahogy a toronymászást is közkívánságra hagyták ki), jogosan. Első 1-2 alkalommal még jól néz ki, de aztán csak felesleges időrabló dolog.
A minimap elhagyása meg nagy divat a Horizon Zero Dawn óta, ott nagyon bejött. Nekem itt se hiányzott, autókázáskor egy kicsit, de erre gondolt az ubi is és gps van legalább. (Ezeket nem tettem spoilerbe mert szerintem semmi olyan nincsen benne)Én ps4-en játszottam, szóval pontos billentyűket nem tudom, de a térképet behozod, fent roster menü, ott rákattintasz a veled lévő társra és unassign, akkor hazaküldi.
Arcade-ot mindegy honnan indítod szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux Mint
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Battlefield 6
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Erő, ami nem magyarázkodik csak teljesít.
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS ROG STRIX G531
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest