- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
wollnerd
üzenetére
Szia!
Ez a néma főhős dolog a Half-Life első része óta divat, én kifejezetten kedvelem ezt a megoldást, szerintem jobb így a beleélés. Én anno elkezdtem játszani a 3-al, de annyira idegesítő volt a főhős, hogy inkább abbahagytam felénél és nekem ennyi volt a FC sorozat. Így meg kvázi te vagy a főhős. Kinek bejön kinek nem.
Egyébként neve sincs a főhősnek, a rookie újoncot jelent
A kis animációk eltüntetését a játékosok kérték (ahogy a toronymászást is közkívánságra hagyták ki), jogosan. Első 1-2 alkalommal még jól néz ki, de aztán csak felesleges időrabló dolog.
A minimap elhagyása meg nagy divat a Horizon Zero Dawn óta, ott nagyon bejött. Nekem itt se hiányzott, autókázáskor egy kicsit, de erre gondolt az ubi is és gps van legalább. (Ezeket nem tettem spoilerbe mert szerintem semmi olyan nincsen benne)Én ps4-en játszottam, szóval pontos billentyűket nem tudom, de a térképet behozod, fent roster menü, ott rákattintasz a veled lévő társra és unassign, akkor hazaküldi.
Arcade-ot mindegy honnan indítod szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Villanyszerelés
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest