- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
wollnerd
üzenetére
Szia!
Ez a néma főhős dolog a Half-Life első része óta divat, én kifejezetten kedvelem ezt a megoldást, szerintem jobb így a beleélés. Én anno elkezdtem játszani a 3-al, de annyira idegesítő volt a főhős, hogy inkább abbahagytam felénél és nekem ennyi volt a FC sorozat. Így meg kvázi te vagy a főhős. Kinek bejön kinek nem.
Egyébként neve sincs a főhősnek, a rookie újoncot jelent
A kis animációk eltüntetését a játékosok kérték (ahogy a toronymászást is közkívánságra hagyták ki), jogosan. Első 1-2 alkalommal még jól néz ki, de aztán csak felesleges időrabló dolog.
A minimap elhagyása meg nagy divat a Horizon Zero Dawn óta, ott nagyon bejött. Nekem itt se hiányzott, autókázáskor egy kicsit, de erre gondolt az ubi is és gps van legalább. (Ezeket nem tettem spoilerbe mert szerintem semmi olyan nincsen benne)Én ps4-en játszottam, szóval pontos billentyűket nem tudom, de a térképet behozod, fent roster menü, ott rákattintasz a veled lévő társra és unassign, akkor hazaküldi.
Arcade-ot mindegy honnan indítod szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest