Hirdetés
-
Mobilarena
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
válasz
radiatorcso
üzenetére
itt van összeszedve, hogy mihez, mi kell stb. [link]
-
iguana
őstag
én is minden kő alá benézős vagyok, lassan haladok időhiány miatt, (legalább tovább kitart a játék) de én is max-ra szeretném végezni a játékot. (most 60 % körül vagyok).
miért is kell ehhez a ládához a tuk-tuk? nem értettem a videót, meg az egész helyzetet

felvilágosítanál? -
iguana
őstag
a felénél túl vagyok. most kezdtem el használni a kődobást figyelem elterelésként, ahol settenkedni kell.
hogy ezt eddig miért nem használtam?
aréna. nehezen megy. gyűlölöm. valószínűleg béna vagyok, szóval megyek yt-s videókat nézni a how to jegyében.
-
iguana
őstag
#Rudi50
#ALLAT001ahogy írtam, nem vagyok hc gamer.
sem időm, sem érzékem sincs hozzá (már).
ellenben ezzel a játékkal simán elszöszölök mellékküldetés nélkül is...bolyongok, megyek, loot...és nem hajt a "gyerünkavégéremármileszakkor" érzés.egyszerűen élvezem_minden_percét.
egyébként ha végeztem majd vele, lehet megpróbálom a 3-at is.
hátha leköt hasonlóan, ami akkoriban valamiért nem volt meg. -
iguana
őstag
válasz
ALLAT001
üzenetére
kösz, b+

nem elég, hogy hírónak hittem magam a játékban, aztán amita behisztizett rám, és még ez is.
(nem, nem olvastam a sztorit, szépen lassan járok, mindenre/mindenhová bekukkantok szép nyugisan.)
ritkán van időm erre, élvezem minden pillanatát. komolyan.
egyébként érdekes, hogy a harmadik rész egyáltalán nem fogott meg.
keresztfiamnak vettem meg anno, de nem kötött le.
ez meg teljesen beszippantott.
pont fordítva, mint az "általános hc gamer ajánlás".
jó, oké, nyilván gyenge játékos vagyok, de mégis. -
iguana
őstag
válasz
ALLAT001
üzenetére
ahham! itt lehet a gond nálam, hogy miért lassul be hosszabb etap/bóklászás után.
2 GB VRAM van nálam, sok szűrő le van húzva úgy, hogy az általam elfogadhatónak érezhető folyamatosságot adja és mégis.ritkán játszom (már), ezek szerint nem elég.
mármint idővel elfogy a "riszórsz".
ez van, öregszem és a gépem is.
-
iguana
őstag
memóriára hibaüzenetet még nem kaptam. nekem csak 8 GB van, viszont nálam szinte mindig előfordul, hogy kb. 1,5 óra játék után nagyon belassul, hatalmas lag-ok, durva fps drop-ok állandósulnak annyira, hogy játszhatatlan lesz.
ilyenkor fast travel a házamba, alvás (hogy biztosan meg legyen a mentésem), játékból kilép, újra belép és minden jó megint kb. 1,5 óráig. már megszoktam
-
iguana
őstag
az arénában a weapon challenge-k teljesítése ad valami pluszt? (extra fegyver unlock, vagy bármi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Path of Exile 2
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple MacBook
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest