Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Nokia N9 - az első mohikán
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Az UT III-at a Cryengine 2-vel szvsz nem lesz túl nehéz lenyomni, persze az UT 3 is gyönyörű, de a táj megjelenítésében sztem lényegesen jobb a Crye2, egy kis Crysis kontra UT III DX10-ben (mert már az UT 3-at is végülis erre is elkészítik
) [link]
Mind a két játékot jelenleg ugyanarra az időpontra, vagyis szeptemberre ígérik, de az UT3 sokkal esélyesebb erre az időpontra, mert a GDF-en Crysis sajnos még eléggé alfa stádiumban van a fejlesztés
De 2007 az sztem biztos, de inkább csak Q4, viszont akkor remélem olyan is lesz! 
Új hozzászólás Aktív témák

- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- hcl: Könnyű légierő
- Sorozatok
- Milyen monitort vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
De 2007 az sztem biztos, de inkább csak Q4, viszont akkor remélem olyan is lesz!