Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myair
tag
Valahol lehet találni komplett karakter fejlesztéseket new vegashoz? pl mele,shotgun buildek,stb. perkek hozzá, mit hogyan fejlesszek,kikkel barátkozzak,stb.
köszi előre is az infót
-
Elmör
őstag
válasz
frame>24 #197 üzenetére
Értem, köszönöm.
A fallout 3-at a megjelenés után majdnem 1 évvel kezdtem csak el, persze rögtön javításokkal együtt és most is gondolkoztam, hogy ezzel is meg kellene várni a patcheket, de most már újrakezdeni nem fogom ,esetleg kipróbálom a második "dll" fájlt, hátha azzal jobb lesz a futás, a karmás cuccot meg majd újrajátszáskor (ha lesz olyan) ellensúlyozom.
-
frame>24
addikt
A csak minden 2. szintlépésnél kapott perk normális, ezt változtatták a 3 óta. (a régi ős-gamekben csak minden 3. szintnél kaptál)
A quest-rendszerrel nekem nincs bajom, nem mindig a következő városba, vagy két sziklával arrébb lévő barlangba küldenek, ez gondolom egyfajta ösztönzés a terep felfedezésére.
A karma-vesztős cucc felvétel sok helyen hibás még, szaggatást is orvosolniuk kell majd, patch, patch, patch...
-
Elmör
őstag
Helló Fallout játékosok!
Majdnem végigolvastam az egész topikot, de ilyenre panaszt nem találtam: level up-okkor nekem csak minden másodiknál ad új képességet. Ez normális így? Tehát a pontokat mindig szétoszthatom, de az utána következő képesség megkapása csak minden második level up-nál jelentkezik, pedig a Fallout 3-ban ez minden egyes szintlépésnél megvolt. Ez bug?
A konfigommal betette elsőre Ultrára, de nem 1920X1080-ban, hanem csak 1280*XXX-be, aztán fogtam visszavettem High-ra, de full hd-ben szaggatott nagyon. Erre leszedtem azt a d3dx9.dll-t, azzal kicsit már jobb lett (7900GS-nek látja a karimat), de még mindig nem jó nagyobb összetűzéseknél, főleg robbanásoknál. Remélem a héten vagy jövő héten érkező patch segít ezen, mert így sokszor élvezhetetlen. A karakterem full neutral, nem tudom hogyan csinálom, mert Fallout 3-ban vagy jó volt vagy rossz (még az elején).
Túl sok bug-ot eddig nem vettem észre, néha az állatok nem akarnak sebződni, aztán meg felfordulnak megmerevedve és annyi, de nem írja ki, hogy halott vagy valami, de ez lényegtelen. Viszont azt nem értem, hogy ha valaki ellenségem (power gangers) és ott szedek össze cuccokat az miért lopás, miért esik a karmám?
Összesen talán 8 órát ha játszottam eddig, többet szórakoztam majdnem a beállításokkal, szóval nem jutottam túl messzire, de néha nem értem a játék logikáját: kapom a küldetéseket a környéken, aztán elküld a homály francba, holott utána még lenne közelebb is, azért a Fallout 3-ban ilyesmi csak a vége felé volt, ha meg teleportálok is, azért rohadt sokat gyalogolok szinte a semmiért. Azt meg nem tudtam teljesíteni, amikor sherif kell a Vikki & Vance városának, a csávó mondja, hogy kérjem az elnézését a NCRPBKLHFJ-nek, tudom is én
szóval odamentem, csóka (Knight) nem akart jönni, elnézést meg nem tudtam kérni, pedig én mondtam, hogy sorry sorry.
Jó játék, de a Fallout 3-at tuti még egyszer elkezdtem, ezt nem biztos.
-
frame>24
addikt
válasz
Dyingsoul #194 üzenetére
Repconn Test Site az eddigi legbugosabb hely a játékban (Úúúristnnn, arről tudunk beszélni, hogy hol a leg~
). Végig lehet nézni pl. az ottani quest bug-listáját.
Nekem pl.ezeken felül van még ott egy olyan bug is, hogy egy üres quest marker folyton az ottani főépületbe mutat, azon belül a falon egy értelmetlen helyre. Pedig már semmi dolgom ott.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
lumpen_stex #193 üzenetére
Ezután sem jó, már rég próbáltam... Az a rohadt repconn tehet mindenről. De most kimegyek onnan egy másik kijáraton, ugy hátha müködni fog a mentés.
-
Dyingsoul
veterán
Valaki segítsen már nekem nagyon! Hát hihetetlen, hogy a mentéseket mikor betöltöm, akkor kifagy a játék. Azóta van hogy a hülye ghoulokat kilőttem a rakétával. Illetve most más az van, hogy az előtti mentésem még müködik, azt betöltöm, onnantól kezdve viszont akárhogy mentek nem lehet tölteni mert kifagy a játék! Hát valami megoldást mondjatok már erre, sehol nem találtam segitséget! Hihetetlen! Elölről meg nem akarom kezdeni a játékot, már olyan jól haladtam benne, meg megvan Ede is, ugy szeretem a kis vasmacskámat.
Amugy ez a patch, amit sonja linkelt, orvosolni fogja ezt? Vagy kezdjek új játékot?
-
Xblades
tag
Na nálam egy kicsit másképp végződik a játék, mert meguntam a sok önérdekű frakciót (nem mintha ez nem lenne az )
Nem kell letölteni, töltöttem fel pár videót is azt is elég megnézni.
-
Sonja
nagyúr
-
kompotot
csendes tag
valaki esetleg megtudna mondani mit kell ahoz fejleszteni hogy a power armor training em magasabb szinten legyen mert nemigazan talaltam sehol se
thx -
KisRod
tag
Nah, végig toltam. Kurvajó
Nem szoktam ilyet mondani, de tuti hogy még fogok vele játszani. Nagyon élvezetes volt. Ha nem jönne már a Black Ops akkor tán még a 3-at is elkezdeném. A vége is nagyon jó lett. Összességében a sok kis bug miatt: 9/10
-
PhilBrick
őstag
válasz
Visormail #180 üzenetére
Az anti-mat fegyvert meghallják, csak a legelső lövés a critical. A hangtompítóssal több lövés is lehet critical, azért szedheti le előbb a deathclawnokat.
Raul egy ghoul szerelő Black Mountain-ból. Egy emberi és egy nem emberi társad lehet veled. Ha újat vennél fel, el kell küldeni az előzőt. Ekkor visszamegy az eredeti helyére vagy küldheted a Lucky 38-as lakásodba is ha már az megvan. Innen bármikor felveheted ismét.
-
Visormail
addikt
válasz
lumpen_stex #173 üzenetére
"na mindegy ez az egész fegyver sebzési rendszer nagyon zagyva..."
Hát én se tudom követni az biztos. raul nem tudom kicsoda nem találkoztam vele.
Ja igen itt hány társunk lehet egyszerre? És ha max létszámnál fel akarsz venni valakit akkor ki lehet rúgni az egyiket? A társak tulajdonság lapját miért nem lehet megnézni? -
Grifid
aktív tag
válasz
lumpen_stex #174 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz.
3 naponta kapnak újabb szállítmányokat a kereskedők az eladott cuccok 3 napos távlatban befolyásolják a kereskedőhöz kerülő tárgyakat és a pénzeket.
Befolyásolni lehet a kereskedelmet ha azonos helyen több kereskedő is van aki más cuccokkal foglalkozik. A dokinak például csak fegyvert adsz el, a simának pedig az orvosi cuccokat. Egymást is felcuccolják és sokkal több pénz lesz mind a kettőnél mintha csak a saját árújukat adnád el. A fallout 3-ban is fel lehetett így turbózni a pénzt megatonon belül, hogy körbe adtad el a cuccokat. -
keIdor
titán
Aligha nem ma sor kerül a Hoover gát csatára.
-
S e t h
nagyúr
Tudja vki ,hogy miképpen lehet resurrectolni NPC-t akit korábban egy küldetésben megöltem ,de mint kiderült nagyban függ tőle egy másik küldetés is?
Mármint console utasításra gondoltam. -
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Visormail #171 üzenetére
hát... raulnak is .44-ese van 1..2 lövéssel szedi a rad scorpion-t úgy látszik van rá külön sebzése.
a young deadclav pedig 1 lövés a .308-assal a kifejlett pedig 3..4 az alfa kb 10. a minigun meg egy szar, raulnak jó mert ő mindig vats-al lő igy alig szór befedez rendesen ami snippekedsz. ugyanakkor furcsa, hogy a .380-as sniper hangtompitóval 55-ös sebez az antimaterial rifle 105-őt, mégis a .308-as hamarabb leszed a deadclaw-et, gondolom a hangtompitó miatt nagyobb a critical chance vagy csak azért mert sniper. na mindegy ez az egész fegyver sebzési rendszer nagyon zagyva... meg az is, hogy a fejlövés nem halálos mindig, ki kellene venni a vats-ból és 100% critcal-t adni neki.
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #135 üzenetére
Mindenkinek ajánlom a mysterius strangert, nem csak poén de a leghatékonyabb perkem is eddig, eléggé sűrűn megjelenik és rohadt jól lő. Először gondolkoztam hogy ezt válasszam e mert hogy "csak" egy 44es magnum pisztolya van, mondom a franc tudja az mennyire sebez.
Hát kiderült hogy 10x többet ér mint én. Elmentem megnézni a deathclawokat hogy hátha már menni fog, nagy keményen a brand new megjavított minigun-ommal nekiálltam egy young deathclawnak aztán rájöttem hogy olyan kevés vagyok ellenük még mindig mint a harmat, annyit fog rajta bármelyik fegyverem mintha borsóval lőném. Mysterius stranger amikor megjelenik az meg úgy agyonlövi mint a kutyát, nem sokat láttam belőle 1shot 1deathclaw. Meg van az egyik repülő bogár nem tudom a nevét abba is pumpálni kell az ólmot, ez meg olyat belerúgott hogy besz@rt a bogár, tök megalázó
Ráadásul nem csak hogy jól sebez hanem mindig jó helyen is jelenik meg, pl egy ürge jó magasról lövöldözött rám én 30%os célzással tudtam csak fellőni oda, a stranger meg nem én mellettem jelent meg, hanem ő mellette fent (a hullámvasút sínjén) és hátulról fejbelőtte és vége a csatának. Nagyon bejövős az ürge, és nagyon poénos a kinézete miatt. -
Grifid
aktív tag
mijazapénzhiány?
Rongyosra keresem magam, eladni-becserélni azután megvenni a sok lőszert szir-szart aminek nincs nagy súlya, de drága. Utána caravanon visszanyerni a többszörösét.
Ha csak eladás, akkor a mozgó karavánok pihenő helyeit érdemes megjegyezni. Bár már egy ideje nem is szedek össze semmit csak a javításokhoz szükséges cuccokat, lőszert. -
frame>24
addikt
Kaszinózzál, 'ázze!
Ja különben, ha poker is lenne bene (még nem láttam pókeres kaszinót a game-ben), akkor már lehet nem is quest-eznék...Halljátok, amúgy szerintem sokkal jobb lett a játék hangulatában, mint a FO3, élőbb, vibrálóbb* az egész!
Nú Véjgösz.
* - most itt nem a texture flickering-re gondolok, mer itt-ott az is van.
-
KisRod
tag
Mondjatok már olyan helyet, ahol a kereskedő nagyon telivan
mert lenne egy csomó cuccom eladó, de a crimson caravan-os csákónál már nincs elég pénz, továbbá Hidden Valley-be se mennék szívesen, és a Legion-hoz se. Valami tipp?
Implantátumra gyűjtök -
Visormail
addikt
válasz
Visormail #163 üzenetére
A francba, na erre nem gondoltam.
http://frontvonal.web4.hu/cikk/fallout-new-vegas-csillagok-haboruja-utalas
Az Owen rendben van de a Beru név nekem egyáltalán nem rémlett kicsit se (most se), pedig számtalanszor láttam a filmet meg könyvben is olvastam, na mindegy csak megtaláltam mi ez.Megelőztél
-
Visormail
addikt
Niptonban fekszik a földön 2 csontváz, megvan a wild wasteland perkem és amikor ezekhez értem jelzett. De nem értem hogy miért jelzett, ha ránézek a csontvázakra kiírja a nevüket és ennyi, semmit nem lehet csinálni nincs semmi látnivaló. A nevük Owen és Beru. Ezek talán a régi részekből valami szereplők és akkor ennyi hogy itt nyugszanak?
Ettől se lettem okosabb http://www.youtube.com/watch?v=NTWXb_27mYo&feature=related
-
keIdor
titán
Na sikerült. Pickpocketelnem kellett az egyik faszitől a kulcsot... nem értem hogy miért volt zárva, na mindegy, a lényeg, hogy kijutottam és még rossz Karma-t sem kaptam.
Boomerékhez is sikerült eljutnom és már jóban is vagyunk. Most valami tó aljára kell lemennem valami géphez. -
S e t h
nagyúr
A Bosnak gyűjtök éppen holotapékat, de a Nellis Air Force bázison kíméletlenül le leszek bombázva ha csak beteszem a lábamat, kétszer haltam meg és nem tudom milyen lehetőség van ezt megúszni.
-
Sonja
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #154 üzenetére
Örülök neki!
-
Myair
tag
-
Sonja
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #145 üzenetére
Ez már a tiéd?
Akkor megkaptad?!
-
Myair
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #151 üzenetére
szerintem is sokkal jobb ha angol..van pár szó amit szótároznom kell közben, de így legalább én is fejlődök,+nem kapkodom el a game-et
-
keIdor
titán
Istenem... megcsinálta már valaki a BOS küldetéseket? Mennék ki a bunkerükből, erre le van zárva az ajtó és kéri a kulcsot ami nincs nálam és nem is volt eddig zárva!
Mi ez? -
Huvi00
tag
De ez igy konkrétan NEM ÉRI meg az árát -_-'
Nem magyar nyelvü, nincs CE akkor meg csoda h allig veszik meg .....
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
keIdor
titán
Sikerült bejutni a Vault 3-ba, ott volt mellette a kapcsoló.
Aki bemegy vigyázzon, hogy jó legyen a Speech-e, mert tele van Fiend-el és ha nem tudod meggyőzni az őrt, akkor mindenki kinyír. Engem nem bántottak. De elvileg az is jó, ha Fiend-nek öltözöl...
Végig is mentem a BOS küldetésen, most barátok vagyunk és Level 20 lettem. -
KisRod
tag
1. A növényes vault az komoly volt
SPOJL!
2. A Boomerekhez eljutni nem éppen egyszerű. Van ott egy forma, ad egy tippet h van egy vasúti bejárat is a reptérre, oda 75-ös lockpick kell, ha jól emlékszem. Nem nehéz megtalálni. A másik mód pedig, hogy fuccc mint az állat (tedd el a fegyvert, nem lesz rá itt szükség) én kb 20-szor haltam meg, de előbb utóbb sikerülni fog, már én is majdnem feladtam.
3. @Myair: Azt elsőre véletlen megcsináltam, azt se tudtam mivan, aztán mentem volna oda valakihez beszélgetni, nyomtam az F-et, és véletlen elloptam valami ócskaságot, bepöccentek, és rámtámadtak. Ugye elmentve meg nem volt.Aztán vagy egy órán át próbáltam megint... Amikor mondja a a szemüveges csóka, akkor kezdd el gyorsan végigjárni a terminálokat (talán access database-re kell nyomni) aztán ha épp ott a vírus, akkor isolate!
Ezt 3 gépen kell megcsinálni, nincs rá semmi praktika, próbálkozni kell... -
Huvi00
tag
Hallo
Fallout az egyik legkedveltebb játékom és egyszerüen nem értem miért nem jött gyülytöi kiadás ebbe az országba másik ami mindennél jobban zavar hogy nincs hozzá honosítás pedig Fallout 3 tökéletes volt a honosítás még DLC is le honosították szerintem így élvezhetetlen.Másik meg a készítők (obsidian entertainment) nagyon lenézik a Fallout 3 pedig szerintem nagyon jó lett.Fallout new vegas probaképp kipróbáltam pár küldit megnéztem nagyon jó lett csak néhol tényleg vérlázító hibák vannak benne .Valakit tud valamit valami honosításról ?
-
keIdor
titán
Van ott 3 ilyen bunker bejárat... az egyik lesz a jó.
Én már csinálgattam a BOS-nak küldetéseket, most el kell menni 3 Vault-ot átfésülni, a növényesben már voltam. Egy másikat is kipucoltam, talán a 11-es volt az?
Még hátravan a 3-as, az egy Fiend romépületben van, de nem tudom kinyitni az ajtaját, mert azt írja máshol kell kinyitni, de vajon hol?Amúgy Level 19 vagyok, és 25 óra a játékidő eddig.
...és egyébként a Boomerekhez hogy a fenébe jutok el? Mondott ott egy faszi valamit, hogy maradjak a kerítés mellett, de ugyanúgy bombáznak és meghalok... nem értem hogy jutok el hozzájuk!
-
Myair
tag
válasz
lumpen_stex #138 üzenetére
kk,köszi
Still In The Dark quest.ben lent hyden valey-ban BOS-nál, van az az opcionális rész, mikor valami virust kell izolálni,van a falakon vagy 10terminál. itt mit kell csinálni? állítólag rohangálni kell egyik termináltól a másikhoz.. de mindig ugyan azt írja ki...
-
lumpen_stex
aktív tag
hmm később a varmint rifle szitintjén lesz kb előbukkanási gyakoriságban. a rádió tornyos küldetésben szerezd meg az anebell-t az jobb valamivel. vagy inkább a raul-t azt' adj neki egy minigun-t.
igazából a vásásrolható mod-okat érdemes megvenni amikor látod, mert lehet hogy sokáig nem fognak újra felbukkanni.
Szeritnem tök mindegy kivel vagy jóban több megoldás is van.
-
Myair
tag
-
S e t h
nagyúr
A Hidden walleyben lévő bunkerben hogy lehet tovább jutni?HA mindez igaz akkor ez BOS bázisa lenne, de miután bejutok, találok egy ajtót, ami után csak törmelék van, semmi más, a falon lévő hangszóróból pedig semmi hang nem hallatszik.
-
Visormail
addikt
Hatalmas ez a mysterius stranger perk, mekkora poén az ürge, nagyon jó!
-
Myair
tag
válasz
Fortissimus #130 üzenetére
megvan a rakétavető is
bár ugyis eladom majd, sniper-t preferálom.
lvl11es vok még csak , 1 nap után. megtaláltam a barlangban a ratslayer fegyót, egész jó írt.
Tényleg,az érdeklene még hogy melyik frakcióvakl érdemes jóban lenni? NCR-el jó a viszonyom, akkor a cézár légiót írthatom?
-
Sonja
nagyúr
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
frame>24 #121 üzenetére
kezd olyan lenni mint az obilivion... annyi mod készül hozzá, ami már áttekinthetetlen és amikor elkezdenek ütközni akkor jönnek a vicces hibák amiket az isten se bogoz ki.
más:
szerintem egy játékban konzolbol pénzt csinálni vagy buzerálni a szereplőket szegénységi bizonyitvány. a játékban benne van a megoldás, ha nem megy akkor nincs elég eszed hozzá -> menj csézni. -
Myair
tag
válasz
Fortissimus #128 üzenetére
köszi.siker
-
Myair
tag
ezeket a terminálokat hogy lehet meghack-elni? mindig failed, bármit választok benne, és ugye 3 próba után lezárja a gépet.. valaki el tudná mondani? köszi
ja és ehez a questhez: Crazy,Crazy,Crazy, feljutottam a hegyre ahol van 3 épület, az egyikbe van 3 láda, kulcs kell mindegyikhez, a másik épületben fel lehet menni egy szintet, ahoz az ajtóhoz is kulcs kell. emrre találom ezt a fost?
-
Xblades
tag
Szeretem ezt a félig angol félig magyar mondatokat, aztán bogoza ki az ember mitt szeretne.
De néha én is ilyen vagyokNa gondolom neked egy leírás kéne, itt egy de vigyáz mert SPOILER-es és angol:
-
frame>24
addikt
aha-ja, ez gyakorlatilag egy mod, amit úgy kell behekkelni a játékba, az eddig kiadott, "highly experimental release of FNVEdit" segítségével. Óbazmeg.
Ha meg tudni akarom, mit is csinálok, akkor a korábbi FO3Edit manualjához meg regisztráljak a ~ nexusra, hogy egyáltalán letölthessem.
Számomra az ilyen megoldások maximálisan átlépnek több határt is, egészségére mindenkinek, aki a ezekkel szarakodik...
ja és nem Téged akartalak megbántani, de lassan már ott tartunk, hogy a rajongó megírhatja a progit a cég helyett, ha türelmetlen...
-
Myair
tag
Srácok, valaki tudna írni vagy linkelni egy jó sniper/sneak buildet, amivel érdemes elkezdeni a game-et?
minden érdekel hogy induljak neki, köcce
gondolom sneake,lockpick,speech fontosak..
-
Csepe
aktív tag
Sziasztok!
Amikor a BOS bunkerben elveszik az összes felszerelésünket, azt hogyan lehet visszaszerezni?
A tüzérségi bombázást túléltem egy szál trikóban, most a 3 vault átkutatása következne, de így azért vicces lenne. -
Sonja
nagyúr
-
KisRod
tag
Kicsit talán SPOILER, de:
Amikor a Brothahood' osoknak felkell robbantani a bunkerét, és kikell lopkodni a keycard -okat az ottaniaktól, akkor ha nem sikerül (magyarán lebukok zsebelés közben) akkor lehet újra próbálkozni? mert ott elakadtam... -
S e t h
nagyúr
Köszönöm nektek a segítséget!
Egyébként revidiálom a korábbi hozzászólásomat, megvan a sniper csapat, egész máshol voltak a térképen, egyszer csak beléjük botlottam x óra játék után és adták a küldetést is ami elmaradt miattuk. -
S e t h
nagyúr
válasz
Fortissimus #105 üzenetére
Bocsánat ha láma a kérdés, de nálam a 0 a konzol, így ha nullát írok be karakter id-nél, akkor azonnal ki is lép a konzolból, mit lehet ez ellen tenni?
A zárójel is így van ?Szóköz kell?Bocs, de még sosem csináltam.
Előre is köszönöm a választ! -
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Fortissimus #85 üzenetére
gyártani? kb semmit max lőszert konvertálni és weapon repair kit-et csinálni. szerzel egy laser rcw-t meg egy 308-as sniper-t hangtompitóval és kb ennyi kell a játékhoz. ha nagyon op fegyvert akarsz akkor lánszóró, anabelle vagy minigun.
Egyébként van egy bug vagy glich. a silver rush-ban lehet őrködni az ajtónál, ahol van egy doboz amit a nigger nem tud kinyitni. Ha letelik a műszak akkor bemegy a boltba, akkor gyorsan ki lehet rámolni a dobozt, ami tele van vandegraf cuccokkal, amik a játék elején jól jönnek. köztük egy ruha, amit ha kiveszel nem lehet többé eldobni, elég gagyi és 25 a súlya..
illetve még egy, az rcw-e van egy recycling mod ami minden 4. lövést visszatölt de nem működik.
-
PhilBrick
őstag
Azt azért leszögezném, hogy mindennek van több megoldása is! Nem kell feltétlenül ragaszkodni a törvényes úthoz. Főleg, mivel nincs feddhetetlen múltú frakció a játékban, nem tudsz a "jófiúkhoz" tartozni.
-
Fortissimus
őstag
npc visszahozasa:
eloszor is kell az ember ID-je, ha szerencsed van itt megtalalod[link]
aztan:
player.placeatme [ID]amugy nekem is sokszor gond van a kiserokkel(boone, ede), olyankor inkabb leteszem oket kicsit messzebb ugyiscsak hatizsaknak hasznalom oket
vagy vedd el toluk a fegyvert -
S e t h
nagyúr
Igen és most olvasom nemzetközi fórumon ,hogy másnál is jelentkezett.Szóval a csapat támogatása csak opcionális, nem érdemes kérni, mivel utána eltűnnek és elő sem kerülnek.
A három kinyírandó közül a golfütővel gyilkolós fiend vezérnél áll elő a probléma, viszont sajnos nem tudom miként lehet npc-t vissza varázsolni a játékba.
Ja még egy bug.
Két kísérőm van, hiába állítom be mindegyiknél ,hogy barátságosak legyenek, ennek ellenére agresszívek és támadnak mindenre ami mozog(ellenséges). -
S e t h
nagyúr
Úgy néz ki ,hogy belefutottam egy csúnya bugba.
Az NCR-nek végzek éppen fejvadászkodást, három kemény tagot kell hidegre tennem, mert már sok ncr katonát kinyírtak.
Az egyiknél kérhetek támogatást is mesterlövészektől, akik elhelyezkednek a tetőkön és én leszek a csali, aztán amikor előjön a banda , akkor ők leszedik nekem.
Na én voltam olyan bátor, hogy a két állandó utazó társammal bementem a balhé közepébe, azaz kinyírtam a célpontot és nem kellett mesterlövész támogatás.
Visszamentem a bázisra, bezsebeltem a fejpénzt és utána még csináltam pár küldetést , aztán jött a döbbenet.Visszamentem ismét a bázisra, hogy csekkoljam van -e még küldetés(lenne), de az egész szakasznyi mesterlövész eltűnt, akik korábban támogattak volna, azaz vissza sem értek.
Van egy olyan érzésem ,hogy:
a, nem kellett volna felkérni őket segíteni,
b, ha felkérem őket, akkor hagyni kell hogy segítsenek.Sajnálom ,mert azóta sokat játszottam és nem akarom vissza tölteni az állást, de egy jó fegyver múlott most ezen.
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V81 - DDR5 - i5-14400F -RTX 5060 -16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V61 -DDR5 - i5-14400F -RTX 4060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V34 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest