- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Cirka egy hete behúztam a GOTY-os Steam verziót akciósan, utoljára tán' egy-másfél éve néztem csak rá a játékra futólag, próbaverzióval.
Minimálisan beleolvastam a topicba a post előtt, szerencsére a főmenüs "bug"/fícsőr nem érint, ellenben találtam egy másik nagyon idegesítő dolgot a játékban, gondoltam feldobom hátha tudja/ismeri valaki a miérteket és az esetleges megoldást..
Annyi a történet h a map közepén, a belvárosban, amennyiben zárt helyről jönnék ki, minden esetben eszement mód megnő a töltési idő, teljesen irreális mértékben minden máshoz képest..
Egy 950Pro SSD-n van a játék, indításnál asztalról a menübe érkezésig alig telik el idő, fast travel gyak. akárhonnan-akárhova minden esetben 3-5mp, kültérről beltérbe lépés/töltés dettó 3-5mp, még a belvárosban is, ugyanakkor amikor jönnék ki akkor 35-40mp-ig is tölt, közben sötét a képernyő.
A vicc az egészben az, hogy tesztelgettem kicsit.., amint lepörög az ominózus közel ~1perc és kirak az épület/objektum elé mentek egyet, teljesen kilépek a játékból, majd vissza és Menüből betöltve echte ugyan az a pont 3-5mp alatt tölt be.., ugye nulláról.
Szóval mi az isten történt a játékkal, korábban nem produkált ilyesmit, esetleg valamelyik beállításom szh@r?
Nem modolom egyelőre, beállítások @Ultra/max kivéve Godrays.Monitoroztam vajon mi a bánatos úristent csinálhat ennyi ideig a játék mivel vRam, RAM stb van dögivel de gyakorlatilag minden csak "szüttyög", az erőforrásokat nem használja ki vagy csak alig és tölt csak tölt csak tööööölt..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs