- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
CarajoEsp #1102 üzenetére
De hát nem tudtam! Bementem egy barlangba, ott volt valami bandita, aztán annyi nekem. God-módban ütöttem/vágtam/varázsoltam, amíg meg nem untam. Meg sem sérült.
Gothic 3 sík hülye (az 1. 2 meg kaka), volt olyan, hogy találtam egy csoport orkot, akikkel még nem kerültem kapcsolatba küldetések révén, és sem beszélni nem tudtam velük, sem mást, mert ha mindet levágtam, akkor egyszer csak felkeltek a földről teljesen egészségesen. Na ne már...
-
katt777
félisten
válasz
CarajoEsp #1100 üzenetére
Nyilván mások az elvárásaink, és mint soxor hangsúlyoztam: nem szeretem a szerepjátékokat abban az értelemben, ahogy sokan igen. Az én elvárásaimat a KotOR és az Oblivion teljesíti, vagyis azok állnak hozzá a legközelebb. Én sokkal jobban értékelem, hogy ha trükközve is, de legyőzhetek bárkit, ha okosan használom a játék lehetőségeit, mintha totál ki vagyok zárva még a lehetőségből is.
KotOR-ban elsőre sikerült zöldfülűként a Sith akadémiára mennem, behízelegtem magam mindkét Sith Lordnál, és rohadtul tetszett, amikor a leszámolásnál rájöttek, hogy kijátszottam őket egymás ellen. Az mondjuk nem, hogy mennyit kínlódtam, mire kezdő jediként lenyomtam őket (főleg a 2 rankor után), de meg lehetett csinálni (megfelelő harcmodort választva), pedig sebződtem ám rendesen, és amikor ugye gyógyítottam magam, 2-en is vihettek be találatot, stb. De nem az volt, hogy ütnek rám egyet, és végem. És olyan sincs, hogy egy ugyanolyan Talon banditát az egyik helyen 2 (!) fejlövéssel kivégzel (és ez már damage-moddal), a másikon meg kell neki 5, és közben egyiken sincs sisak!
Oblivionban meg jó, hogy mások is fejlődnek, mert az is elég lol, hogy te fejlődsz a játék során, közben meg senki más nem csinál semmit.Ott sem árt amúgy okosan harcolni, és akkor nem kell egy tolvajjal sem bajlódni magas szinten, no meg vannak direkt "hülye RPG" modok, amelyek nem engedik fejlődni az ellenfeleket, illetve felerősítik őket. Szóval ha ilyenre vágysz, nyugodtan Oblivionozhatsz, csak megfelelő modokat kell feltelepíteni. Én is azért tettem fel Fallout 3-ra a normalizáló modokat, hogy legalább részben megfeleljen az elvárásaimnak.
Mellesleg a Forgotten Realms-ös, agyonsztárolt RPG-k olyan bárgyúak, hogy azoknál még a hülye gyerekek által írt Valhallás MAGUS könyvek is klasszisokkal jobbak (leszámítva a legelső sorozatot).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest