- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Mondom még1x, ha ennyiért tudod, természtesen ennyi, csak jellemzően nettó ár alatt szoktak mozogni a dolgok és mivel amit írtam ráadásul kisker, rákérdeztem. No offense.
Az árat is csak azért írtam, mert azt mondtad nézek elöbb körbe, amit azt hiszem már elég alaposan megtettem. -
deedee
őstag
nem olvastad elég jól a hsz-emet:én is vidéki vagyok ám....
kicsit csúszni fog a dolog,mert most álltam munkába egy új helyen és kicsit kuszák a napjaim....Tudod a család,gyerkőc meg minden....Ugye nem csak egy darab dekóderes szetted van raktáron?Szóval valszeg nem lesz hiánycikk nálad 1-2 héten belül,ugye?
-
deedee
őstag
mert akkor nagyon jó az ár és elgondolkodnék a vételen.Kihasználatlanság miatt eladom a creative mw 550-et és ez a kicsike pont jólenne egy hálófülkébe.....Viszont vidéki vagyok......Valami futár és valami személyes kiszállításról olvastam még a topik elején...Pontosan hogyan is lenne ez?
-
ferkoboy
senior tag
Na jelen allas szerint ugy fest vasarnaptol lesz albim. Nem valami nagy szam, de vegre nem kell majd a hatamon hordanom a hazam, mint a csiga. Kint az Ors vezer tertol par percre, 13.emeleten... Na de sebaj. Szal innentol ugy nez ki nincs semmi akadalya a biznisznek. Meg akkor a 7vegen megirom,h. mikor is lesz jo nekem elore lathatolag. Hetkoznap nem igazan vagyok net elott, de majd beirom a szamod es hivlak!
Udv: Ferko -
ferkoboy
senior tag
Koszi a drukkolast...aszem elkell.
Sarospatak fele ha jarsz,az is ok, de tom,h. nem minden ut ide vezet. A torlesztoreszlettel kapcsolatban meg igazad van...nem mind1,h. az ember kidob x Ft-ot alberletre,vagy a sajat lakasaba fizeti be ugyanazt.
Errol jut eszembe:
Mi a kulonbseg a pesszimista, es az optimista kozott?
A pesszimista szerint:
- ''Ennel rosszabb mar nem lehet! ''... mire az optimista:
- ''Dehogynem!''
Bocs az offert, UP! -
ferkoboy
senior tag
Meg nemtom,h. hova lesz, majd elvalik... Egyebkent Sarospatakrol jarok fel... Szal meg azt sem mondhatom,h. kozel lennek.
Koszi egyebkent, tenyleg pocsek igy az elet. Inkabb fizetnek egy normalis alberletet,mint igy ''hol itt-hol ott'' elven eljek, csak 2 heti kereses utan ra kell jonnom,h. mindenki abbol akar meggazdagodni,h. kiadja a lakasat. Meg a legpocsekabb kornyeken is ugy akarnak egyesek lakast kiadni,h. 50+rezsi 30 nm. Azert remelem eljon az en idom is,h. talaljak egy normalis albit. -
ferkoboy
senior tag
Egyet felre tudnal nekem tenni? Videki vagyok, de Pesten tanulok, s az a gondom a vasarlassal,h. nem talaltam meg alberletet,s mikor melyik ismerosnel alszok, ebbol adodoan nem szeretnek meg plussz egy nagy dobozzal is koltozkodni 1-2 naponta. Ha talalok albit, akkor kell is rogton. (remelem jovo 7n mar osszejon vmi lakas!)
-
-
Daffy
őstag
Akkor már olvasni se bírok..
AlkudozzunkAdsz 6ot az alaplap+proci+hütőért és megvettem egyet most rögtön.
Az alaplap pontos típusa ACORP 6A815EP1
Bővebben: link
A proci pedig pentium celeron 1Ghz 100/128/1.75 V
Ebben az alaplapban működik frankón,természetesen van rá gari amit Én adok Neked.De egy hete még hibátlanul ment.A hütő pedig valami gyári akármi,szóval semi csilli-villi
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Revolut
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest