Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
ferkoboy
senior tag
Na jelen allas szerint ugy fest vasarnaptol lesz albim. Nem valami nagy szam, de vegre nem kell majd a hatamon hordanom a hazam, mint a csiga. Kint az Ors vezer tertol par percre, 13.emeleten... Na de sebaj. Szal innentol ugy nez ki nincs semmi akadalya a biznisznek. Meg akkor a 7vegen megirom,h. mikor is lesz jo nekem elore lathatolag. Hetkoznap nem igazan vagyok net elott, de majd beirom a szamod es hivlak!
Udv: Ferko -
ferkoboy
senior tag
Koszi a drukkolast...aszem elkell.

Sarospatak fele ha jarsz,az is ok, de tom,h. nem minden ut ide vezet. A torlesztoreszlettel kapcsolatban meg igazad van...nem mind1,h. az ember kidob x Ft-ot alberletre,vagy a sajat lakasaba fizeti be ugyanazt.
Errol jut eszembe:
Mi a kulonbseg a pesszimista, es az optimista kozott?
A pesszimista szerint:
- ''Ennel rosszabb mar nem lehet! ''... mire az optimista:
- ''Dehogynem!''
Bocs az offert, UP!
-
ferkoboy
senior tag
Meg nemtom,h. hova lesz, majd elvalik... Egyebkent Sarospatakrol jarok fel... Szal meg azt sem mondhatom,h. kozel lennek.
Koszi egyebkent, tenyleg pocsek igy az elet. Inkabb fizetnek egy normalis alberletet,mint igy ''hol itt-hol ott'' elven eljek, csak 2 heti kereses utan ra kell jonnom,h. mindenki abbol akar meggazdagodni,h. kiadja a lakasat. Meg a legpocsekabb kornyeken is ugy akarnak egyesek lakast kiadni,h. 50+rezsi 30 nm. Azert remelem eljon az en idom is,h. talaljak egy normalis albit. -
ferkoboy
senior tag
Egyet felre tudnal nekem tenni? Videki vagyok, de Pesten tanulok, s az a gondom a vasarlassal,h. nem talaltam meg alberletet,s mikor melyik ismerosnel alszok, ebbol adodoan nem szeretnek meg plussz egy nagy dobozzal is koltozkodni 1-2 naponta. Ha talalok albit, akkor kell is rogton. (remelem jovo 7n mar osszejon vmi lakas!)
-
ferkoboy
senior tag
BTECH BSS-4000 5.1 hangszórószett
Ez akkor mennyi is? Lehet erdekelne egy.
Aktív témák
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Eladó ASUS Rog Spatha X Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- DJI SPARK SUNRISE YELLOW DRONE SOK KIEGÉSZÍTŐVEL ELADÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest