Új hozzászólás Aktív témák

• voyi

aktív tag

Kéne egy kis help,esetleg ha valaki tudna segíteni :U

A helyzet a következő:
    Facebookon megosztottam egy hivatkozást egy eseményen,aztán elrejtettem az idővonalamról ezt a megosztást,hogy külső személy ne lássa az üzeneteim közt,hogy megosztottam volna ott bármit. (Úgy van beállítva eleve a profilom,hogy saját üzenőfalamon amit írok senki se láthassa csak ismerőseim,de nyilvános eseményen lévő bejegyzéseimet már bárki láthatja sajnos, egészen addig míg azt a saját üzenőfalamon el nem rejtem - legalábbis eddig így működött)

Na igenám, de külsőleg megnéztem profilom,és az istennek sem tünt el ez a nyamvadt hivatkozás,hiába töröltem már az eseményről is de még a saját profilomon lévő üzenőfalamról/idővonalomról is:W Mégbosszantóbb,hogy az eseményt is linkeli,ahol meg részt veszek! :(

Szóval már csak és kizárólag az üzenőfalamon található már külső nézetből ez a hivatkozásmegosztás,de így már nincs mit letörölnöm,nemtudom elüntetni onnan:W

Ilyenkor mit lehet tenni?

másik kérdésem:
    Profilomnál saját nézetben ez fogad felül:

Mostantól csak te láthatod az idővonaladat. Ez lehetőséget ad neked arra, hogy:
    1. Nézd át mi található az idővonaladon most, és adj hozzá vagy rejtsd el amit szeretnél.
    2. Kattints a Publikálásra vagy várj addig amíg az idővonalad publikálásra kerül: április 20.

Ez azt jelenti,hogy amiket nem töröltem az idővonalamról,akkor azok április 20.-a után végérvényesen ottmaradnak? :Y Publikus lesz mindenki számára ez az idővonal? Nincs valami mód rá,hogy elrejtsem ezt az idővonalat,hogy csak én és az ismerőseim láthassák?

Új hozzászólás Aktív témák