Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Csak nálam nem megy a facebook?

Ping és nyomkövetés lefut, de az oldal nem jön be. Se mobilnetről se vezetékesről, de az ismerősömnél aki nem messze lakik annak bejön.
TheMarci:
Most már nálam is.
Azt, hogy miért javult meg nem tudom. -
csabám
addikt
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy vissza lehet állítani azokat a fényképeket az idővonalamon amin meglettem jelölve, de én rejtettem el?
Köszönöm előre is. -
enginev3.0
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
letörölni semmiképp nem kell, max leiratkozni a kiírásaikról, és sose látod egyikét sem, de attól még az ismerőseid maradnak

-
enginev3.0
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
egyébként ne azokat töröld akik nem érdekelnek
azokat vedd fel egy listába akik érdekelnek!Sokkal gyorsabb. Nekem kb 280ismerősöm van, ebből durván 15-nek látom a kiírásait.
Azt a 15 embert pedig nem nehéz összekapkodni egy csoportba -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Akkor akikre nem vagy kíváncsi azokat töröld, egyébként is ha nem vagy rájuk kíváncsi miért az ismerőseid
Én olyan végtelenül egyszerű ember vagyok, hogy az ilyeneket vissza se jelölöm. -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Üdv!
Csinálj "listát", akire nem vagy kíváncsi olyan listába rakd, hogy ne lásd mit csinál...
Legalábbis nálam így van, egyesével lehet bepakolni az embereket, csoportos megoldás, csak akkor van, bármire is ha van listád... -
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Van valami olyan megoldás az üzenőfalra, mint chatnél, hogy csak bizonyos emberekre vagyok kíváncsi? Egyesével sok idő lenne letiltani az ismerőseim 90%-át, ilyen menüpontot meg nem találok sehol.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Egy csoportban hogy lehet egyszerre nagyon sokat visszamenni, esetleg az összes posztot megnyitni egyszerre? Görgő lenyomásával görget magától úgy ~ötszöri "Older posts"-ig, de utána megáll és már csak konkrét rákattintással lehet tovább nyitni. Durván egy évvel ezelőtti posztokat szeretnék visszanézni, szóval ez igencsak nem játszik, hogy görgetés-görgetés-katt, majd újra.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Kapanyél
üzenetére
MEGVAN!
A képre kattintva mellette fent van egy ikon.
Itt látható -
Kapanyél
őstag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ez a profilképek és a borítóképek? Ha igen, azokat nem nagyon engedi korlátozni. A borítók töknyilvánosak, a profilképek közül meg egy mindenképpen az kell legyen.
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok
Facebookon valamiért nem engedi 2 albumom ( pl. portré ) láthatóságát lekorlátozni.

Az összes többi albumnál legörgethető a kis fogaskerék és felajánl mindenféle beállítási lehetőségeket, ezeknél nem.
Mikor rámegyek az egérrel,akkor kiírja,hogy "Youn can change the audience for each photo in this album" ,de sehol sem találom hogy lenne ez megoldható.
Ha belépek az albumba,ott sincs ilyen lehetőség, csak kedvencnek állíthatom be,meg törölhetem, meg jelölgethetek.
Baromi idegesítő,aki tud rá megoldást az írjon please! -
Nwis86
aktív tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne hogy kb fél éve nem működik rendesen az események menüpont! Bár eddig nem voltam benne biztos de most már tuti hogy nem működik, és rohadtul idegesít, mert rendszeresen használtam ezt a funkciót és az elmúlt években rengeteg jó buli volt amiről itt tudtam tudomást. Mert ugyebár kéne látnom az ismerősök által jelölt bulikat.Na már most ameddig a régi esemény menü volt kb fél évvel ezelőttig addig működött is rendesen, de amióta megújították, volt 1 olyan gyanúm hogy a felét se látom... de ez most be is igazolódott, mert most hívtak 1 bulira, küldtek linket, és látom hogy már 10 ismi is jelölte hogy ott lesz meg még 1 csomó a talánba, és ha nem a linken keresztül megyek oda, akkor az esemény menübe nem látom a bulit! Pedig mivel nem is 1 ismerős ott lesz kéne hogy lássam, elkezdtem keresgélni, meg kérdezni haverokat ki hova megy hétvégén és küldtek még pár linket, kapásból találtam most szombatra 4 olyan esemény ahol lesznek ismik és mégse látom, azaz nem ajánlja fel a facebook... és ez így rohadtul nem oké
Valaki nem tudja hogy miért van ez, esetleg mit kéne beállítanom?Haver azt mondta hogy lista nézetbe kéne, hogy lássam az ismerősök eseményeit ha a beállításoknál be van pipálva a javasolt események, ez be is van állítva de mégse mutassa! Vagyis 1-2ot látok, most szombatra is 2öt jelez, hogy ott lesznek ismik, ja 1-1 ismi mind a 2ön, bezzeg a fasza bulit amire hívtak azt nem jelzi pedig lesz ott vagy 10 ismerős, és még másik 3 kisebb bulit se jelzi ki, csak pont a 2 legszarabbat ami nem érdekel. Jó lenne tudni mi alapján rakja ki pont azt a 2öt, és mért nem azokat ahol többen vannak, vagy egyszerűen miért nem ajánl fel minden egyes olyan bulit amit valamelyik ismerősöm bejelölt.
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van iphone 3G telefonja?azért kérdezem mert nem tudok letölteni appot pl facebookot pfffffff
-
BeerBier
senior tag
Tisztelt Urak!
Hogyan lehetne megakadályozni hogy az idővonalamra belinkelgessenek ismerősök mindenféle baromságot?
-
kispx
addikt
Ha van esze akkor rá fog jönni.
De nem szerepelsz az ismerősei között.
Az üzeneteknél a neved feketével lesz szedve (és nem lehet rákattintani)Egyébbként chat alján fogaskerék -> további beállításod -> A chat bekapcsolása minden ismerős számára,kivéve...
És ekkor nem látja, hogy fentvagy.
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, gyors kérdésem lenne: mivel én nemvok faceon, nem tudom hogyan kell, vagy lehet-e egyáltalán, elrejteni magam egy ismerősöm elől, úgy pl, hogy ne lássa hogy fent vagyok fészen, vagy ne tudjon chatelni velem, de azt se lássa, hogy töröltem. Lehet ilyesmit, ha igen akkor hogyan?
-
hecktor
aktív tag
üdv
miért írja hogy kedvencek:7, amikor csak egy oldalt likeoltam be?

-
Buster17
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
És akkor én miért nem kapok? Pedig sok családtag be van jelölve és sosem kapok értesítést ha megosztanak valamit.
-
Buster17
addikt
Hali!
Nos a muter FB-jén szoktam látni hogy ha megosztok a saját FB-men valamit akkor muter kap értesítést. Ezt hogy tudnám blokkolni? Meg már másnál is tapasztaltam hogy ha valamit megosztok rögtön belájkolja pedig ex ismi
Szerintem nála is feljön az értesítés. Na ez is idegesítő tud lenni.Hogy tudnom kioffolni ezt a funkciót?
-
mukibuci
nagyúr
válasz
Grande Ale
üzenetére
ha ő kapna, akkor give lenne nem get
egyébként is jobban szeretném én szabályozni, h kiről kapok értesítést, minthogy más szabja meg... józan paraszti ész hol marad? 
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Az ismerősöknél a listáknál mit jelent a get notifications pont? Ha bepipálom, akkor értesítést kapok a tevékenységeiről, vagy ő az enyémről? -
S_P_E_C_K
tag
Sziasztok.... fel lett függesztve a profilom... a facebook által, valaki fel jelentett egy kép miatt... és nem ez volt az első esett... ha jól emlékszem akkor a 3.ik, ilyenkor mit tudnék csinálni ? van valami meg oldás hogy újra tudjam használni a régi fiókom ? vagy ezt elfelejthetem végleg ? választ/válaszokat köszönöm előre is

-
rbence
senior tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Na ez már beteges

Cégeknél még valamennyire megérthető,mert ugye hirdetés,de van olyan magánszemély,aki fizetne azért,hogy többen "lájkolják"? -
Mr. Elliot
senior tag
-
szamovar
tag
Saját céges honlapnál szeretném kirakni az első postot képel. Arra van lehetőség, hogy ne csak a kép egy része látszódjon, hanem még a rákattintás előtt az egész?

-
OgKush
senior tag
Jaaa, csak ez meló, én is szűröm az ismerőseimet, 79 van csak , csak azok akik értelmesek. De ha nem lenne ez a sok fölösleges dolog, ( persze lehet csak számomra azok ) akkor nem kéne szűrnöm, és lehet, hogy 140 ismerősöm lenne.. ( mondjuk nevetek amikor valakinek 3000ismerőse van, és random 10-et kiválasztok, és nem tudja, hogy kik azok...
(#5842) Fecogame
A válaszodból ítélve te egy értelmes ember lehetsz
Csak ezt magyarázd meg a vicces haveroknak, akik az utcán is utánad üvöltenek, hogy "hé haver van ...." Érted a problémám.. gondolom te is találkoztál ilyenekkel.. -
kispx
addikt
A felkéréseket tiltod.
Tiltod az hülye emberektől érkező felkéréseket.
Kidobod az ismerőseid listájáról a hülyéket.Ezek után nekem tiszta üzenőfalam van:
Több mint fél éve nem küldtek játékfelkérést.
Nincs "bölcsességek" az üzenőfalamon.
Nincs "Segítség kell XY-nak a QZ játékban" típusú üzenetek
....Szerk.: És több mint fél éve fel sem tűnt az embereknek, hogy nem vagyok az ismerőseik között.
-
OgKush
senior tag
válasz
mukibuci
üzenetére
Na ez az, hogy ismerősök hiányában ide van az ember szögelve a fb-hoz.
Jó, azért a myvip egy rakás sz@r volt... nem azt mondom, legyenek akkor játékok, de had állítsam már, be, hogy én mit akarok látni a kezdő lapon, és mit nem, mint pl google+nál, ott is el lehet tüntetni a menüpontokat. Kicsit legyen rugalmasabb az egész. de persze ez az én véleményem csak. -
OgKush
senior tag
Értem, hát igen én is így gondoltam.
Ez most kicsit off:
A napokban letiltotta a fb a fiokomon a dolgokat, pedig alig használtam a fb-ot.., és cisnáltam egy másik fiókot. Most pedig azon gondolkodom, hogy letörlöm magam, sokkal inkább regelnék valami olyan közösségi oldalra, ami azért kicsit lebutítottabb, teszem azt, nem kéne ez a sok játék, alkalmazás, meg ezek a butaságok... Akár még fizetős reget is csinálnék, ha nem lenne ennyi szemét.
És láss csodát, Myspace új koncepcióval állt elő..Szerintetek mennyire nyerő? Nem használtma még soha, a régit se, ott is tele van ennyi fölösleges játékkal meg ilyenekkel? -
kispx
addikt
Erre a választ max az FB programozói tudják.
De nem hiszem, hogy
a) tartják a kapcsolatot a magyar hatósággal (legalábbis példát nem tudok felhozni)
b) tudnak magyarul (lásd fordítás)
c) hogy az említett algoritmus megkülönbözteti a magyar és nem magyar felhasználókat (értsd: téged is figyel
) -
OgKush
senior tag
-
OgKush
senior tag
Mit tudtok arról, hogy a fb monitorozza a beszélgetéseket, és ha valami illegált talál átadj a ahelyi hatóságoknak? Még régebben olvastam, de most nem tudom, hogy ez csakamcsiban van, vagy itt nálunk is?!
Mindössze azért merült fel bennem akérdés, mert láttam egy videót, és most ezen elgondolkodtam, hogy vajon mennyire lehetnek pontosak az adataik az emberről, meg egyáltalán mit is tudnak. -
Dr. Romano
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
-
kenny111
csendes tag
Köszönöm a választ ! -.-'
-
rbence
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Most nálam is behalt,pedig már kezdtem megörülni,hogy én kimaradok ebből
-
Orlin
addikt
csak nálam van lassulás?
a többi oldal ok,de fb... -
válasz
fradi81
üzenetére
Úgy kérlek, hogy beszkennelt egy fényképet, ha nagyon érdekel... Ha én tölteném fel egy nyilvános helyre, akkor egy szavam se lehetne.... De így már más a helyzet.
Azért annyira hülye nem vagyok, hogy akkor reklámálok, ha én már korábban mindenki számára elérhetővé tettem egy képet.
-
kpal
nagyúr
hogyan lehet kitörölni az inaktív embereket az ismerőseim közül ?
-
válasz
fradi81
üzenetére
Ez hülyeség, és nem mellesleg nem is szabályos (különböző személyi jogokat sért), csak arra voltam kíváncsi, hogy a facebook keretein belül, hogy tudom a jogaimat érvényesíteni/gyakorolni, van e olyan opció, amit ezt lehetővé teszi. Ezzel kapcsolatban akartam információt szerezni, a jogi hátterébe nem akartam belemenni....mert azt gondoltam elég sok minden evidens, de látom számodra nem az...
Ajánlom figyelmedbe (#5812) kispx hozzászólását. Igazából nem is ragozom tovább, mert ő mindent leírt.... -
bondors
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Akkor ezzel nem lehet csinálni semmit?
Már volt olyan ismerősöm, aki törölte magát, de nem lett inaktív a neve és tudtam törölni. -
bondors
csendes tag
Üdv!
Ismerősömnek szeretnék segíteni: Az a probléma, hogy ha az ismerősökre rákattintok, akkor a többi ismerős között megjelenik ott egy fantom kép, mellette egy név, és egyik sem aktív. Ráadásul fekete a név. Nem tudom onnan kiszedni. Hogy került az oda? Ráadásul olyan névvel nem is találok senkit.
Ez most Facebook hiba, vagy valaki "bekavar"?
Előre is köszi a segítséget. -
kispx
addikt
válasz
fradi81
üzenetére
Ez így nem igaz.
Vagy 5-6 évvel ezelőtt a gimiben kellett 10 perces filmet kellett csinálni média órára, és ott a tanár nyomatékosan felhívta a figyelmet arra, hogy ha az utcán forgatunk, akkor ne legyen benne gyalogos vagy kérjünk írásbeli engedélyt!Egyébként is egy kis gugli után:
"A lényeg, hogy főszabályként a fotóalany konkrét, teljeskörű hozzájárulását kell beszereznünk. Járuljon hozzá a kép elkészítéséhez, és a konkrét felhasználási módhoz (pl a Fotózzra feltöltéshez, xy pályázat beadásához stb.)" -
kenny111
csendes tag
Sziasztok.
Olyan problémám van, hogy sem én , sem az ismerőseim, nem tudnak rámenni az adatlapomon a profilképemre, csak akkor ha a profilképek albumba próbálják. Már 2 hete így van . Nem tudjátok, hogy hol tudnám visszaállítani ?? nagyon idegesít :

-
fradi81
veterán
válasz
krizmo_
üzenetére
A képen nem te vagy hanem csak te is szerepelsz. pl egy osztályképet miért ne rakhatna fel valaki csak azért mert te nem adsz rá engedélyt?
nem trollkodok, de amit elmondtál az alapján nincs igazad. A helyzet az hogy mindenki azt rak ki amit akar nem tudsz mit tenni azon kívül hogy szólsz neki. -
Integra
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
óóó, köszi!
régen ez is egyszerűbben volt megoldva -
Integra
titán
miért nem lehet ebben a tetves fészbúkban egyik kép mappából a másikba a fotót áthelyezni?!?!
-
válasz
fradi81
üzenetére
Szerinted másnak van joga ahhoz, hogy olyan képet tegyen fel rólam, amiről nem kérdezett meg? Nem kínos a kép, csak egész egyszerűen nem azért tettem idegenek számára elérhetetlenné a képeimet, hogy egy idióta tele szarja a facebookot a velük.
Amúgy meg szerintem félre értetted a kérdésem, mert nem trollkodást kértem, hanem tanácsot, és bármennyire is hihetetlen számodra a kettő nem ugyan az....de gondolom ezzel most újat mondtam.... -
Üdv!
Adott egy csoportkép, én is jelen vagyok rajta, aki feltette nem ismerősöm, de a nevem kiírta a kép alá (nincs jelölés, mert azt nem engedélyeztem, csak kiírás). Mi tudok ilyenkor tenni, ha nem akarom, hogy az a kép kint legyen? Mert én csak azt találtam, hogy jelentem, de a jelentésnél is csak annyi történik, hogy írok neki egy üzenetet, hogy szedje. Valószínűleg ez nem történik meg majd.
A másik opció a tiltás, de mivel nem ismerősöm így az nem sokat ér....
Szóval, várom a tanácsokat.... -
máyköl
veterán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Ez nagy kár...

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4501, 100% AKKSI
- Xbox One / Xbox Series játékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyébként is jobban szeretném én szabályozni, h kiről kapok értesítést, minthogy más szabja meg... józan paraszti ész hol marad? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hűha. Na igen, ki tudja mit mutogatott azon a képen.