- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Facebookon tudtok valami megoldást, hogy egy levelezésnek a legelejére tudjak ugrani? Nem túl kellemes időtöltés visszatekerni 5700 üzenetet...
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
tegnap megpróbálták feltörni a facebookom és ma reggelre zárolva lett a csatornám,nem tudok belépni..Nem Vácon lakom... Elvileg ott hackerkedtek. térképet is mutatnak róla...
Valakivel történt ilyesmi mostanság? és erre hogy jön rá a face??Ja és az IP cime is megvan a tagnak...Gyanús Fiókhozzáférés
Fiókja nemrégiben elérhető helyen, hogy nem vagyunk tisztában. Kérjük, olvassa el a tevékenység alábbi részleteket:Közel Vác, PE, HU ( Tegnap, 15:16 ) a Firefox for Win7
-
buci30
addikt
Másnak is felajánlotta a fb messenger ,hogy az sms-ek is ott jelenjenek meg?
Nem rossz így
A kérdés ,ha onnan írok vissza akkor az sms árba megy ugyan úgy, vagy netán az adatforgalomból vonja le.
Mert akkor wifinél nagy okosság lenne
-
vans?
őstag
Fura ez az uj Photos reszleg.
-
buci30
addikt
Sziasztok ,hogyan tudom lementeni az összes üzeneteimet egyszerre?
Mert nagyon sok van és az ,hogy kijelölgettem stb. az rengeteg idő lenne.
Köszönöm!
-
Mr. Elliot
senior tag
Ellepték már a döglegyek.

-
Integra
titán
kezdik a klienst is tönkretenni
nem elég hogy eddig kettő, de most már 3 lapot is javasol like-ra, és most már egy kurva alkalmazást is install-ra..
dögöljenek meg -
misx
senior tag
Este tényleg meghalt. Nem jött be fél perc után sem. De az élet ment tovább, mint mindig.

-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
+1
-
Thome
veterán
Megjavult.

-
fradi81
veterán
Akkor én is leírom, nálam nemtom megy-e, mert nem vagyok belépve

-
sixpack89
tag
üdv! valami gond van a facebookal,beszéltem ismerőseimmel,majd egyszer csak ezt írta ki egy képernyőn,és azóta ezt is mutatja.
Sorry, something went wrong.We're working on getting this fixed as soon as we can.
Go Back
-
feka007
veterán
Úgy látom lassú a facebook, mert minden más oldal gyors nálam. Na ilyet se tapasztaltam még. Azért remélem nem lesz olyan mint a szar myvip ilyen téren se.
-
enginev3.0
félisten
bocs skacok, a walami az dupla w
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mukibuci
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
laci vagyok oszt valami-re?

-
mukibuci
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
nem elég gyorsan
én mondjuk folyamatosan nyomom a jelentést a magánprofillal rendelkező cégekre, kocsmákra is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
enginev3.0
félisten
-
Kell még a 13 éves korhatár a regisztrációhoz?
Ha igen, akkor van 1-2 jelentenivaló egyed
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Létezne olyan, hogy az ismerőseim látnák valahol, amit én chaten vagy üzenetben beszélek a saját fb accontujukba? -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Valahogy el tüntettem a chat ablakomat bal oldalt, és nem tudom hogyan kell vissza állítani.Nem kapcsoltam ki a chat-et elérhető vagyok mégsincs bal oldalt az az ablak ahol mutat pár ismerősömet.Valaki?

-
dawid92
tag
Sziasztok!
Mobileszközeim (Ghoo 7000S tablet és Samsung Galaxy 3) a facebook helyett a mobil facebookot nyitják meg, bármit is csinálok. Hogy lehet ez ellen tenni? Operát használok egyébként mindkettőn, ha ez számít. -
Mr. Elliot
senior tag
Van olyan ismerősöm aki a korlátozott listámon szerepel és egy csoportban mindketten tagok vagyunk. A kérdésem az, hogy amit a csoportban posztolok azt látja, vagy mivel korlátoztam így ott sem látja a bejegyzésemet.
-
plaschil
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen. Tovább?

-
plaschil
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném elérni, hogy ha ismeretlenül valaki meg akarja nézni a profilomat, az ne lássa csak pl. a profilképemet és kész. Találkoztam már ilyennel, az ipse megvolt, üzenni is tudtam neki, viszont az idővonalát nem láttam, meg az adatait. Ezt szeretném én is bekapcsolni. Hol lehet?
-
TheMarci
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Van olyan is, hogy valakit kompletten letiltasz, és semmit nem látsz tőle, egyik kedvenc funkcióm.

-
rbence
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Azt el is hiszem

Hála égnek én eddig csak ismerősökön keresztül tapasztaltam,le is kopogom
-
-
Szia!
Ha csináltál egy listát, akkor ott beállíthatsz mindent, ha nem akarod, hogy lássák miket kedveltél azt is. Csak rámész a listád nevére, ahova beletetted őket, és ott lehet szerkeszteni, rámész a frissítéstípusok kiválasztására, majd megjelennek azok a tevékenységek amiket szeretnél elrejteni előlük, csak pipa kell melléjük.
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
olyan helyen dolgozok, ahol problémákat okozhat az FB-jelenlét. Elég sok kollégám jelölt ismerősnek, de nem feltétlenül osztanám meg velük pl a magánéletem, munkán kívüli fényképeket, akármi személyes dolgomat. Mindegyik kollégám korlátozott csoportba van rakva, ezen kívül tudok még vmit tenni, amivel csökkentem a lehetőségeiket, hogy bármimet is lássák (lájkok, képeim, stb.). Előre is köszi! -
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Kb 1 hete nem tudok likeolni, hozzászólni, megosztani, üzenetet küldeni fb-on...
Egy ilyen üzenetet kapok ha megpróbálok bármit csinálni.
"You're temporarily blocked from using this feature. Sorry for the inconvenience."Ja és mielőtt ez elkezdődött, kiléptetett a fb- kért jelszót, meg telóra küldött jelszót, amivel tudom bizonyítani, hogy én vagyok az...
Ez miért lehet?? Alig fbozok, nem hihetik, hogy bot vagyok, vagy valami kamu user.
Próbáltam emailcímet váltani, hogy csinálok másik fb-ot.. de nem küldik ki a jóváhagyó emailt se...

-
buci30
addikt
Ma 10 percenként valaki megossza ezt hihetetlen:
"Kedves Ismerőseim!
Megtennetek valamit értem? Szívesen maradnék veletek privát kapcsolatban. Az FB utolsó változtatásaival sajnos a Nyilvánosság most minden aktivitást láthat. Ha a barátaink közül valaki a "Tetszik" vagy a "Hozzászólok" gombra kattint, az ö barátai automatikusan látják a mi üzeneteinket is. Sajnos a FB úgy alakította ki, hogy mi ezt a beállítást saját magunk nem tudjuk megváltoztatni (tipikus!). Ezert van szükségem a segítségetekre.
Csak ti tudjátok ezt a számomra megtenni. Kérlek menj az egereddel a nevemre fönt (ne klikkelj), megjelenik egy ablak, most menj az egérrel az ""Ismerősök/Barátok feliratra (itt is klikkeles nélkül), ezután le a "Beállítások"-ra, ide klikkelj, és meg fog jelenni egy lista. Kérlek távolítsd el a pipát a "hozzászólások és kedvelések" mellől, miáltal ráklikkelsz.
Ha ezt megteszed, akkor az aktivitásaim a barátaim és családom között fog maradni és többé nem lesz nyilvánossá téve. Nagyon köszönöm!
Másold be a státuszodba, hogy a Te ismerőseid is meg tudják tartani a magán szférájukat, ha ez nekik fontos. Köszönöm."

-
Kapanyél
őstag
Valaki használja a proximity szenzort a zsebben-érzékeléshez? Ami letiltja a képernyőt a véletlen tapizástól, ha a zsebedben van. Nem fogyaszt sokat? Vagy csak akkor ellenőriz, ha aktiválná valami a kijelzőt? Csak nem pislog folyamatosan...
Más: van olyan rendszerszoftver, amivel az egyes appok jogosultságát lehet korlátozni, mint ahogyan azt a MIUI-ban is lehet natívan?
-
Orlin
addikt
"A hétvégén elárasztotta az üzenőfalakat egy figyelmeztetés, mely egy “utolsó FB változtatásra” hivatkozva jótanácsot ad az embereknek, hogyan állítsák be, hogy csak a barátok és az ismerősök láthassák az adott személy aktivitását. A szándék nemes, az információ viszont hamis, inkább káros, mint hasznos.
Ha alaposan elolvassuk a fentieket és egy kicsit utánagondolunk, már gyanús lehet: tulajdonképpen azt kéri tőlünk, hogy kapcsoljuk ki az adott ismerősünktől a like-ok és hozzászólások mutatását, azaz ha megtesszük, akkor a jövőben nem fogjuk látni, hogy az ismerősünk mit like-olt és mihez szólt hozzá. Tehát a szándék, hogy az “aktivitásaim a barátom és családom között fog maradni” olyannyira teljesül, hogy még ők se látják, mit csinálunk a Facebookon." -
fradi81
veterán
Egyébként a chat akkor van nyitva alapból, ha nagyobb monitorod van/nincs kisebb méretre állítva a böngésző ablaka.
-
-
EmberXY
veterán
válasz
brumi1023
üzenetére
Akkor az tényleg érdekes...
Biztos, hogy nyilvánossá vannak téve a képek, esetleg az adatvédelmi beállításokban is szétnéztél? Ott is vannak különféle beállítások arra, hogy ki láthat, ki nem, stb...
Esetleg még azt kipróbálhatod, hogyha feltöltesz egy képet, akkor ugyebár az idővonaladon látszódik, ha onnan azt a bejegyzést megosztod, akkor sem látszik az üzenőfalon? -
brumi1023
csendes tag
Segítsetek! Ha kirakok egy képet, az üzenőfalra, senki nem látja, csak az idővonalamon. Persze azt senki nem nézegeti, így nincs semmi értelme.
Természetesen, amikor feltöltöm a képet, nyilvánossá teszem, mégsem látható az üzifalon
-
G.I.JOE
senior tag
Mert ezek szerint a rendszerből kiolvasható, ha az androidon látom!
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem a chatnél érdekelne, hanem a sima üzeneteknél.
-
G.I.JOE
senior tag
Helló!
Srácok, mobilon látom, hogy az üzenetemet elolvasták és hogy mikor. Kiírja, hogy: "last seen ...", de pc-n nem, csak azt, hogy a legutolsó üzenetét mikor küldte. Megoldható, hogy lássam a számítógépen is?
Köszi!
-
Orlin
addikt
Most már ilyen is van??
Vagy ez eddig is ilyen volt?"Kedves Ismerőseim!
Megtennetek valamit értem? Szívesen maradnék veletek privát kapcsolatban. Az FB utolsó változtatásaival sajnos a Nyilvánosság most minden aktivitást láthat. Ha a barátaink közül valaki a "Tetszik" vagy a "Hozzászólok" gombra kattint, az ö barátai automatikusan látják a mi üzeneteinket is. Sajnos a FB úgy alakította ki, hogy mi ezt a beállítást saját magunk nem tudjuk megváltozta...tni (tipikus!). Ezert van szükségem a segítségetekre.
Csak ti tudjátok ezt a számomra megtenni. Kérlek menj az egereddel a nevemre fönt (ne klikkelj), megjelenik egy ablak, most menj az egérrel az ""Ismerősök/Barátok feliratra (itt is klikkeles nélkül), ezután le a "Beállítások"-ra, ide klikkelj, és meg fog jelenni egy lista. Kérlek távolítsd el a pipát a "hozzászólások és kedvelések" mellől, miáltal ráklikkelsz.
Ha ezt megteszed, akkor az aktivitásaim a barátaim és családom között fog maradni és többé nem lesz nyilvánossá téve. Nagyon köszönöm!
Másold be a státuszodba, hogy a Te ismerőseid is meg tudják tartani a magán szférájukat, ha ez nekik fontos. Köszönöm." -
bAtt001
addikt
másnak nem haldoklik pc-n az oldal? telefonon vígan írogatok, postolgatok, laptopon meg be sem tölti az oldalt. koliban mellettem ugyanazzal a nettel mindenkinek rendesen működik és nem babráltam a windowsban sem semmit. pár napja kezdte ezt azóta bosszant vele

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)