Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
mukibuci
nagyúr
még egy olyan generátor kellene, ami megmondja hogyan szidom az összes felmenődet, így levenné ezt a terhet a vállamról
a legújabb a romantikus neved generátor 
-
Mr. Elliot
senior tag
Nekem az a bajom vele, hogy ha maga az indiános alkalmazást le is tiltom, még akkor is látom, mikor hozzászólnak, barátai, ismerősei, és ilyenkor újból kikerül a falra az összes kép.

-
-
ChuckyOsb
aktív tag

-
littlelion21
addikt
A játékfelkérések lejárnak vagy visszavonják őket (amikre bsztam reagálni) ?
Folyamatosan fogynak - mondjuk nem baj - csak kíváncsi vagyok miért. -
L7wy
őstag
Tudja valaki hogy lehet a timeline-t kikapcsolni app törlés nélkül?
-
kpal
nagyúr
az hogy hogy lájkoltam egy idézet oldalt de nem jelenik meg nálam a fő falon csak oldalt abban kis ablakban ?

-
Orlin
addikt
Nagyon jó most mindenki INDIÁN
:/ -
aram01
nagyúr
úristen! mekkora surmó vagyok, ígérem többet ez nem fordul elő

-
csuszi10
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Nekem az lenne a problémám, hogy a saját és az ismerőseim profilképei is eltűntek a FEACEBOOK-ról. Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan lehetne "visszavarázsolni" ? A segítséget előre is köszönöm!!!
-
mukibuci
nagyúr
-
Kassadin
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Igen, épp ez a probléma. Túl lassú.
-
Mr. Elliot
senior tag
Adatlapodon bal oldalon katt az ismerősök szóra és akkor listában dobja ki őket. Mindegyik mellett ott van az ismerős gomb. Arra katt és a legalsó, ismerős törlése.
Ez nem jó?
-
Kassadin
addikt
Van valami módja annak, hogy az ismerőseimet egy nagy listában lássam, ahonnan könnyűszerrel tudok törölni egyéneket egyszerre, s nem egyesével kell ezt megtennem?
Köszi. -
aram01
nagyúr
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
mukibuci
üzenetére
Én személy szerint nem szeretem az okleveleket, mert már rengeteg van belőle.
De szerintem még kisebbségben vannak azok a felhasználók, akik tudatosan használják az oldalt. Nagyon sokan nem tiltják le, sőt kíváncsiságból kitölt minden tesztet, játékot. Megtudja az eredményt és a "lájk" ott marad.
Igen, ezt ismerem.

-
mukibuci
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
a negatív reklám is reklám alapon? Első mozdulatom a tiltása ezeknek

-
Mr. Elliot
senior tag
Valaki tud olyan leírást, hogy hogyan lehetne, okleveles játékot létre hozni?
Egy barátom az üzletét reklámozná és nyílt titok, hogy így több ember "lájkolná" az oldalt.
-
aram01
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
na lehet hogy most jó lesz,bár nem kiabálom el
-
w.miki
veterán
FaceBook kérdés, hátha tudja valaki:
Egy meglévő "személy"-t (valójában egy könyv), hogyan lehetne "cég"-é átalakítani, amit LIKE-olni lehet, és nem kell ismerősöket visszaigazolni? -
bAtt001
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
nekem is bejött tegnap, fene esne bele. nem is tanultam semmit

-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
-mitől függ hogy kinek hogy frissül a facebook felülete? Ismerőseimnél már mind megjelentek az újítások, nálam csak az üzenőfal változott eddig, tehát már nem listáz ki minden apróságot, viszont nincs ott jobb oldalt a kis box ahol látni lehetne mindent részletesen. A fejléc sem tükrözi még a legújabb állapotot.
Létezik rá megoldás hogy nálam is lefrissüljön minden?-az üzeneteimet szeretném lementeni, de csak azt a módszert találtam eddig ami a fiókbeállítások menüben szerepel, a facebook adataimról készít backupot. Ezzel csak az a probléma hogy ugye csak az üzenetek fejlécét menti, a tényleges beszélgetéseket nem.
Erre tud valaki valami megoldást az egyenként copy-pasten kívül? -
aram01
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
szerintem valami bug lehet próbáld többször
-
Mr. Elliot
senior tag
Késő őszi facebook nagytakarítást akartam végezni...
Néhány ismerősöm adatlapján nem enged az ismerős gombra kattintani. Ugye ott lenne a lehetőség a lenyíló lista alján, hogy ismerős törlése, de sajnos nem érem el. Kattintok rá és semmi reakció.Arra gondoltam, hogy böngésző probléma, ezért kipróbáltam firefox böngészővel de ott sem megy.
Anno mobilról olyat is vissza jelöltem akit igazából alig ismertem, meg sok a spamelő tag, erre nincs szükségem.

-
samfishR
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
akkor hátha... bár ilyen hamar úgyse csinálnának vele sztem semmit

VIPowER: mikor írtál nekik? meg mi volt a probléma?
-
samfishR
senior tag
"Service Down for Maintenance
The Messages service is temporarily down for maintenance. We're constantly working hard to make a better product for you. Please be patient, and the system will be back up shortly."az üzeneteknél ezt dobja. nektek is?
-
VIPowER
őstag
Hát ez nem lehet igaz, nem kaptam választ a kérdésemre. Nem is akármilyen kérdés volt. Ehh facbook.....
-
samfishR
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
no írtam nekik, majd elválik.. most perpill be se hozza az üzeneteket, sem telóról, sem sehogy.. "There was a temporary error, please try again." reménykedek

-
Dyrtyho
őstag
Nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de a számomra,már a facebook nem olyan mint tavaly...tavaly még megvolt az a bizonyos közösségi oldal feelingje,most meg már csak rászokásból megy rá az ember

-
aram01
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
nesze semmi fogd meg jól

-
samfishR
senior tag
Jajj, de megdorgálnám azt a marhát amelyik csinálta ezt a rothadt facebook appot... ismerősöm üzeneteinél nyomtam egy opciókat, felugrott a menü, refreshre akartam nyomni és delete lett belőle.. az ÖSSZES, ismétlem az ÖSSZES üzenetet törölte, mind a 30ezret... FANTASZTIKUS. tudom, hogy itt semmit nem lehet tenni érte, meg amúgy se, de gondoltam leírom, hogy nehogy para legyen másnak is.. óvatosan azzal a kibaszott gombbal.. a jókrva anyját annak amelyik nem tett undo-t az app-ba, mikor rendes face-n van...
-
aram01
nagyúr
srácok küldtem üzenetet a facen erre ez jelent meg:
mailer-daemon@mx.facebook.com
Mail Delivery Failure
Based on the preferences of the person you're trying to contact, this message could not be delivered.mit jelent?
-
eaglesas
tag
Sziasztok! Meg szeretném kérdezni: Ha valaki blokkolt engem a facebook-on - tehát csak a nevét és a profilképét látom -, akkor hogyan tudom én neki ugyanezt visszaadni. Így ugyanis nem fair. Ő lát engem, én nem őt.
A lapjára nem tudok rámenni, hogy letiltsam, a tiltólistára se tudom úgy néz ki felvenni.
-
vinikorn
aktív tag
A Magyar Android oldalt hogy tudom ismerősnek megjelölni? Ezt az oldalt: [link]
-
Kissé bugos a facebook:

-
SworD!
tag
Meg e tudna nekem valaki mondai, hogy az oldalamon belul hogy tudom beallitani azt, hogy csak az tudjon kepet lajkolni aki eloszor lajkolta az oldalam?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a legújabb a romantikus neved generátor 

Fura is neha, hogy nincs 600 ezer suketseg felnyomva, csak par dolog, aminek ertelme is van. Marmint ha ugy nezzuk, hogy kozossegi oldal.

úristen! mekkora surmó vagyok, ígérem többet ez nem fordul elő 

Mindjárt megnézem én is

krizmo_