Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron
    őstag

De ez arról szól, hogy új Messenger fiókot már nem tudsz létrehozni Facebook regisztráció nélkül. Használni tudsz Messengert Facebook nélkül, ha úgy regelsz, hogy először létrehozod a Facebook (és Messenger) fiókot, majd a facebook fiókot a Messenger fiók kivételével inaktiválod.
    A régebben, Facebook fiók nélkül létrehozott Messenger fiókokról mindössze ennyit ír (az egyébként általad is linkelt oldal): "Megjegyzés: Ha már korábban használtál „Csak Messenger” típusú fiókot, nem kell frissítened a meglévő fiókodat „Messenger-fiók kivételével felfüggesztve” típusúra ahhoz, hogy tovább használhasd a Messengert."

De arról, hogy a korábbi, "Csak Messenger" fiókot hogyan lehet összekötni egy újonnan létrehozott Facebook fiókkal, nem esik szó. És itt alapvetően ez a probléma - szeretnénk (úgy látom többen is) megoldani, hogy úgy legyen összekötve a régi fiók az újjal, hogy mindkettő (logikusan) ugyanazt a telefonszámot használja.
    Ugyanazon telefonszám nélkül természetesen van rá mód, ahogy én is írtam korábban, mindkét rendszerben (vicc, mert ennek egy rendszernek kellene lenni) látszik mindkét fiók - egész addig, amíg a Facebook fióknak meg nem adom a telefonszámom.
    Szerintem gyulaszu fórumtárs olyan korábbi beírókat keres, akik hosszú ideig használtak telefonon regelt Messengert, és sosem volt FB fiókjuk - de később létrehoztak egyet, és simán összekötötték a kettőt úgy, hogy a FB -ban ugyanazt a számot adták meg, mint amivel a Messenger fiókjuk volt regisztrálva

Én még keresem a megoldást, ha lesz rá érkezésem, a Facebook supportnak is írok erről egy levelet - de egyelőre ez huszadrangú probléma számomra, biztos nem mostanában lesz.
    De ha kapok választ, szívesen megosztom.

Új hozzászólás Aktív témák