Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendegruz
őstag
Anno volt egy olyan funkció, hogy "üzenetek szűrése"
Ha be volt állítva, csak az ismerősök tudtak üzenetet küldeni.
Mióta viszont megváltozott az egész, nem találom ezt a funkciót.
Valakinek van ötlete, hol lehet? -
looser
addikt
Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy egy elindított, majd teljes képernyőre tett videó miért költözik pár mp múlva a bal felső sarokba? Állítható ez valahol? Köszi

-
bigdady
nagyúr
Hali
Mi pontosan a különbség az email ertesítési beallitasok kozott?
"All email" meg az "important" kozotti érdekelne igazából. -
spileraaa
senior tag
akkor ez ugyanaz amit én írtam?
pedig én már abban reménykedtem hogy a beállításoknál is van valahol ilyesmi hogy ne kelljen minden egyes megnyitás után ezt a műveletet elvégezem hanem egyszerűen ezt kilehet iktatni az őszesnél egyszerre és így lehet helyre állt volna a mobilon is ez a probléma
de ha ilyen nincs akkor a fb is egyre jobban elszarja az egészet
-
válasz
spileraaa
üzenetére
Az eredeti hsz-ed alapján tudod te azt, a szűrt kommentek kikapcsolása

De telefonra mint látszik nincs hatással, és én azt mondanám, hogy egyelőre nincs is megoldás. Átnéztem az appot és nem találtam én se semmit
bár ettől független lehet valaki talál. A remény hal meg utoljára 
-
spileraaa
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
PC-n Unfiltered comments és ezt merre találom egy print screent ha lehet?
-
spileraaa
senior tag
A facebook mobilon nektek működik rendesen?
volt valakinek hasonló problémája ha igen hogy oldotta meg?amúgy a gépen is ez volt de ott legalább kitudom kapcsolni a szűrést de androidon nem találom ezt az opciót
röviden: írja hogy 58 koment van és közben ha megnyitom csak 2 hozzászólás jelenik meg

úgy latom másoknál is jelentkezett ez a hiba

-
mpv
aktív tag
Sziasztok! A facebook alsó sávjábol eltűnt 2 ikon pl hogy kik jelőltek ismerősnek! Hogy tudom visszaállítani? iphonet használok. köszi
-
-
luci87
tag
A másik az F.B. Purity
Sajnos én már középkorú vagyok, ezért nehezen boldogulok vele, angolul nem tudok.Igaz, hogy hiába töltöm le, csak akkor lehet használni,ha a facét, is angolul használják?
Mert én letöltöttem, meg is jelent az oldalon.Van ami már előre be van pipálva...De ben értem ,mert minden angolul van.
Én azt szeretném, ha nem látnák az ismerősök, hogy mihez,és mit szóltam hozzá (nem képekhez, cikkekhez)mit lájkoltam.Na meg az érdekelne,ki törölt az ismerősök közül.
Tud valaki segíteni ebben?Nagyon megköszönném. -
luci87
tag
Sziasztok.Lenne több kérdésem.
Lehetséges azt beállítani,hogy ha valakinek szüli,vagy névnapja van,hogy ne lássam minden egyes köszöntését???(Néha 200 is van)Követését nem akarom leállítani,de zavaró.Próbáltam azt is, hogy bejelölöm hogy kevesebb ilyet szeretnék látni, de ez se használ...Köszönöm. -
kispx
addikt
-
Soma01
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tehát egy zárt csoport posztjára hiába nyom megosztást Valaki, az ő idővonalán megjelenik, de azok számára láthatatlan lesz a Valaki idővonalán, akik nem tagjai a csoportnak?
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Soma01
üzenetére
akkor nem lehet elolvasni ha zárt vagy titkos a csoport... ha nyitott csoport postját osztják meg az olvasható lesz.... magát a share- gombot nem tudod elvenni a csoportban lévő postoktól ahogyan pl. a like gombot se... ezek a funkciók alapvetően mindig ott lesznek egy postnál
-
jegenye77
addikt
Telón messengerbe mikor belépek egy beszélgetésbe akkor miért a kb 20 - al előttihez rak vissza?
Már rég elolvastam azokat és mindig sokkal visszább rak mint az új üzenet. -
Soma01
veterán
Sziasztok!
Milyen megoldások vannak arra, hogy egy adott csoportban (át tudom állítani a csoportot olyanra, amire kell, ha kell) a kiírt posztokat ne lehessen megosztani? Illetve ha lehet, akkor is csak azok lássák a megosztást, akik tagjai az adott csoportnak? (vagy ez eleve így van?
úgy tudom, nem) -
akyyy
senior tag
nincs valami facebookos billentyüzet, hogy ha olyan helyre írok, akkor meg jelenítse a facebookos szmájlikat? messengerbe oda rakja, de pl ha bejegyzést írok akkor már nem hozza ki csak az androidos szmájlikat
-
Stylerr
addikt
Köszönöm, sikerült mindent megoldanom!

-
Stylerr
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
És azt hogyan tudom megoldani?
-
Stylerr
addikt
Ha kirakom, hogy kapcsolatban vagyok, akkor ahhoz hogyan lehetséges képet feltölteni, hogy ne automatikusan a profilképünket rakja oda?
-
bigdady
nagyúr
Na két hónap után megindultak az email értesítések, cserébe elment a push. Ezt a sz@rt

-
törölt tag
-
Remélem nektek is működik a link
Bal oldalt lehet állítani a helyszínt, illetve az időpontot.A keresőnek: Discover Events
-
Yodafon
őstag
Hello
Hogy tudom Facebookon engedélyezni hogy küldhessenek nekem üzenetet?
Korábban szándékosan kikapcsoltam az üzenetküldési funkciót így a profilomon csak ismerősnek jelölhettek üzenetet nem küldhettek. Na ezt szeretném most visszacsinálni de végig túrtam már az összes beállítást de sehol se találom
A "Ki lephet velem kapcsolatba" szekcioban csak a "Ki jelolhet ismerosnek" opcio van. 
-
castiels
addikt
Sziasztok!
A facebook hírfolyamnál hogyan lehet eltüntetni az ajánlott bejegyzéseket?
-
terencehIII
tag
valaki tud abban segíteni, hogy egy facebook csoportnál, a fájloknál meg lehet oldani, hogy a csoporthoz feltöltött fájlokat egybe lelehessen tölteni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyesével elég lassú a dolog -
ToBeY
nagyúr
hello
Mi lehet az oka,hogy FB oldal nem tölt be rendesen?Csak a porifilkép és borítókép jön be ha rámegyek valaki fb oldalára!? -
minek?:S
őstag
hali!
Régen meglehetett nézni az üzeneteknél, hogy mennyi lett elküldve összesen, ezt most hol lehet megnézni Messengeren?
-
Ricsx
tag
Mikor belépek a chat felületbe és le vagyok tiltva akkor ugye írja " Ő jelenleg nem érhető el" és ugye ekkor az időt sem írja hogy mikor volt fent facebookon vagy fent van-e. Viszont volt mikor megjelent a 3perc,erre kérdeztem rá,hogy akkor vajon feloldhatta-e a letiltást egy kis időre...esetleg kukkolni mert talán akkor ő sem lát engem? ezt nem tudom. Vagy pedig simán valami facebook bug.
-
törölt tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Attól még szerintem írhattam a saját gondolataimat...
Amúgy ezt tényleg érdekesnek találom, rengeteg ember UGYANAZON A NÉVEN és képpel van kinn, és mégis vidáman megvan a profil, szóval saját logikám szerint, a face kb csak bejelentés alapján szűr, legalábbis én így gondolom.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ezt eddig miért nem írtad??!! Teljesen más így a "történet", ez már teljesen okot adhat arra,hogy akadékoskodjon a facebook, ez az egyik legszigorúbban vett dolog a fb részéről, ha jól tudom, hogy világosan leírják a szabályzatban 1 ember 1 darab profil, ettől még sokan vannak 2-3 profilon is, nekik kb szerencséjük van, senki nem jelenti őket és gondolom a rendszer meg nem szúrja ki.
csako letiltott embernél nekem se jelzi, hogy mikor van fenn, 1 valakit az arhívumban hagytam,hogy lássam ha esetleg kiold, másfél éve semmitse jelez részéről a rendszer, tehát ha a kérdezőnek jelzi a bennt létet az akkor azt jelenti,hogy kioldotta a másik fél, vagy egyszerűen csak marha érdekes.

-
Légy szíves különböztessük meg azt, hogy látni fent van-e és azt, hogy látni mikor volt fent utoljára.
Szóval chat tiltás esetén eltűnik az időpont láthatósága is?
Facebook ilyenben nem szokott bugos lenni, nagyobb a valószínűsége, hogy már nem lehet elrejteni vagy feloldott, nagyon egyszerű tesztelni, írj rá
-
Ricsx
tag
Volna még 1 kérdésem,hátha ez egyszerűbb...

Ha valaki letilt chaten,akkor ugye jobb oldalt,vagy messengerben nem látom mikor volt utoljára aktív,de mivan akkor ha valamikor mégis megjelenik hogy 1p -3p vagy éppn Xperc.Kis időre feloldhatta az üzenet letiltását vagy esetleg valami hiba miatt csinálja ezt?
-
Ricsx
tag
Sziasztok,
már régóta nincs percről percre sávom,nem tudom visszahozni. A chatnél nincs az a lehetőség hogy bekapcsolás,sem a lefelé mutató kis nyilacska. Hogy lehet elővarázsolni??
-
törölt tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Van mellette egy fake profilja, valamilyen fantazianevvel, amin csak 1-2 emberrel beszelt. Ez mellett hozta letre az igazi profiljat, amin valos adatokat adott meg. Mivel masodjara is ki lett tiltva nagyon rovid idon belul, a fake profilt idokozben torolte. Ez okozhatott gondot? Csak mert miert ne lehetne egy felhasznalonak ket fiokja alapon.
-
törölt tag
Ezt mi okozza? Egy ismerosom regisztralt az oldalra. Az elso belepest kovetoen kapott egy ilyen uzenetet, talan kevesebb, mint fel oran belul:
Bekuldott egy fenykepet, majd 2-3 napon belul vissza tudott lepni. Itt mar toltott fel egy profilkepet magarol. Majd az ezt koveto (vagyis a masodik belepes kovetoen), szinten kevesebb, mint fel oran belul ugyanazt a kitiltassal kapcsolatos uzenetet kapta, ami fent lathato. Megint varakozas es jelenleg:
Ez mi? Es mit csinaljon, hogy a jovoben ne jojjon elo?
-
janos1988
addikt
Ha csatlakozik egy zárt vagy nyitott csoporthoz az feltűnik a nevem mellett vagy a hírfolyamban?
-
btz
addikt
Hogyan tudok szavazós postot létrehozni? Sajnos sehol nem találom.
-
chungee
addikt
Napot!
Van 1 ismerősöm akinek az ismerősei listán csak velem közös ismerősök jelenik meg, de azokat se mindegyik. 16 közös ismerősunk van de csak 7-et mutat. Miért

-
rokendrol
senior tag
szeretnék kérdezi a következőt. Van egy csoportom a facén és van egy nettes rádió ahol külső munkatárs vagyok . Azt szeretném hogy mikor a face csoportba kattint valaki ami zárt csoport akkor egyből menjen a rádió műsor az élő ami folyamatosan üzemel. Ebben kérném segítségeteket,hogy megtudjam oldani ha segítenétek,
-
GabN73
addikt
Sziasztok, hátha látott már valaki ilyet.
Van egy csoportos beszélgetés, aminek a tartalmát csak órák-napok múlva kapom meg mostanság. Nem vagyok letiltva, benne vagyok a beszélgetésben is. Ha én írok azt látják.
Gépről, böngészőben belépve, telefonon se kapok semmit (régi BB-m van, nem nagyon bízok a natív appokban, így böngészőből tolom ott is)Nem tudom hogy mennyire szeparálta el a FB a levelezést a Messengerrel, csak nagyon furcsa, és idegesítő, hogy nem kapok napokig üzenetet....

/Gépen áruházból letöltött hivatalos Messengeren se látszik/
-
válasz
mikk2000
üzenetére
Addig van lehetőséged törölni, amíg csak üres karika van és nincs pipa

Az "elküldve" azt jelenti, hogy még nem kapott róla jelzést, a "kézbesítve" pedig, hogy már csippant pl. a telefonFelette pedig kérdezted a fórumkollégát a HD-ről: facebookon azt jelöli, hogy kb. 720x960-as méretre tömörítés helyett csak kb. 2048x1536 veszi le a küldött kép felbontását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Projektor topic
- Battlefield 6
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

bár ettől független lehet valaki talál. A remény hal meg utoljára 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)