Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fruityloops
tag
válasz
-secret-
üzenetére
Mára már működik igen, de most újabb hibája lett ennek a minősíthetetlen facebooknak!
A tevékenységnaplóban nem engedi megnézni a hozzászólásokat, rámész, és áll egyhelyben aztán nem jön be semmi! Telefonon sem tudod a tevékenységeid visszanézni hozzászólások, bravo. Minden nap van valami gond ezzel a hulladékkal!
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
-secret-
üzenetére
Nekem még ott van, amúgy egy ismerős - szintén asztali böngészős nézet - Facebook-jában nem jeleneik meg bal oldalon a Messenger (én is ott szeretem az üzeneteket olvasni mert ha odakattintok akkor középen az idővonal helyén jelennek meg az üzenetek sokkal szélesebb nézetben mint ha jobb oldalt kattintok az üzenetekre vagy az adott személyre mert akkor csak jobb oldalt alul jelenik egy kis - keskeny alacsony - cset ablakban.
-
-
MadGame
senior tag
válasz
-secret-
üzenetére
De hogy? :/ Nekem be sem tölti a képet, csak beilleszti a linket és kész. Ha elküldöm, akkor lesz ott a kép a linkkel együtt. Lehet tovább kéne várnom és akkor betöltené?
Mert ha videót nézek vagy teljes méretben képet nyitok meg, akkor is lefagy az egész FB, nem értem, miért. -
-
Dragon27
senior tag
válasz
-secret-
üzenetére
Nem, hisz az ismerőseim száma nem csökkent. És beszéltem vele erről E-mail címét és a jelszavát a kezembe nyomta, hogy nézzek rá a profiljára... De visszaadtam mert ha minden igaz túlságosan aktív volt sok ismerőst jelölt és sok mindent osztott meg. És lehet a face így korlátozta.. addig amíg egy moderátor megnézi.
Ez lehet? -
HornedReaper
senior tag
válasz
-secret-
üzenetére
Asszonynak van iPhone-ja + iPad, de nem nekem való, szeretem hogy Droidos készüléket csak rádugom a gépre és mintha flash drive-ként működne, egyszerű mint a faék. Support és fejlesztői gárda is van sok Droidos készülékhez (HTC-vel és Xiaomi-val van tapasztalatom). Facebook-nak pedig hogy supportja sincs.. Ha valakinek komoly problémája van bug vagy egyéb miatt, mit tehet?!
-
-
válasz
-secret-
üzenetére
Az én Instagramom nyilvános, mégsincs semmi gondom vele.

#22063 -secret-
Nekem nincs összekapcsolva a Facebook az Instagram fiókommal, semmi sem köti össze őket, leszámítva, hogy ugyanazzal az e-maillel regisztráltam, de az nem látható sehol.LiLxWaYnEx
Üdv,
Egy időre állítsd át Facebookon a ki jelölhet ismerősnek részt csak ismerősök ismerőseire, így nem tudnak majd bejelölni. Valamint jelentsd a kamuprofilokat. -
Apollyon
Korrektor
válasz
-secret-
üzenetére
Az ismerőseimet senki nem láthatja, az le van tiltva. Azt tudom, hogy a közösöket látják.
Arra gondolok, hogy amikor új ismerősök leszünk, akkor a hírfolyamban, vagy hogy hívják, megjelenik ilyen bejegyzés, hogy pl. "-secret- és Apollyon mostantól ismerősök".
Na, ezt az idézőjeles hírt szeretném tiltani, hogy senki ne értesüljön róla, hogy ismerősök lettünk.
-
Elemental
addikt
válasz
-secret-
üzenetére
Azon gondolkodom, hogy másik appot teszek, melyik az, amelyik ajánlott lenne?
Most tapperolom, kb minden tizedik próbálkozásra enged be, kilencszer megszakadt a kapcsolat fogad.Szerk: Most nyomkodom az asszony telóját, ott minden beállításba beenged, pár hete még itt is volt megszakad a kapcsolat.
-
Littoral
aktív tag
válasz
-secret-
üzenetére
Nekem nem email jött, hanem a telefonos Messengeren folyton ezzel zaklat. Ha elindítom a folyamatot, ösztökél, hogy VAGY végigviszem és az Elfogad gombra bökök, vagy zárjam be az ablakot és töröljem a regisztrációmat.
Viszont Elfogad gomb/link NINCS.
Ez így fos, képtelenek rendesen megoldani, ráadásul felesleges kutyaszar-kenegetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na erről nagyon lemaradtam. Mondjuk én ios-en használom..

Desktopra kerestem megoldást, de közben szerencsére valamiért magától átállt...

Ha esetleg létezik rá megoldás írjátok le kérlek. 
krizmo_