Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Böjt nélkül meglehet a 40 nap egy Honor órának
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- iPhone topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenki!
Egyik ismerősöm kizárta saját magát a profiljából. Aki már csinált hasonlót, légyszi írjon valami megoldást erre, és kifogytam az ötletekből...
Az illető telefonszámmal regisztrált anno, +3630xxxxxxx formátumban szokott belépni, ehhez volt egy jelszó. Eddig oké. Tegnap valami kamu szöveggel jelezte neki a facebook, hogy bizonytalan helyeket látogat, ezért változtassa meg a jelszavát. Megváltoztatta, azóta egy üres oldal fogadja, nincs profilképe, nincsenek ismerősei - ha az új jelszóval lép be - és megváltozott a facebookos profiljának az elérhetősége https://www.facebook.com/minta.janos.3-ról https://www.facebook.com/minta.janos.1-re. E-mail cím tehát nincs a történetben, és az a durva, hogy ahogy amikor próbáltam visszaállítani, egyszer sikerült belépni az eredeti, 3-assal végződő oldalra! Végigmentünk valami procedúrán, jelszót módosítottunk, de amint kiléptem, utána már megint nem enged be ezzel a jelszóval, csak a régivel, de azzal megint az 1-es végű profil jön be. Tuti valami kamu dologra kattintott...
Szórakoztam vele majdnem 1 órát, végül feladtam. Emlékszem, volt már ilyen gond, kb fél éve, akkor is össze-vissza kellett kattintgatni, és valahogy visszaállt, de most már annyi módosítás történt a jelszavakban, hogy nem akar összejönni. Hiába csinálom meg a fiók visszaállítását, küld egy kódot SMS-ben, de nem a régi áll vissza. Ez egyszer sikerült, azóta nem.Valakinek ismerős ez a sztori?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- iPhone 12 Mini 64GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5319
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_