Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Sziasztok,
A Facebook Android applikációja gyakran frissül, és az egyik legutóbbi update során a megszokott egy helyett 2 oszlopos lett az posztok folyama tableten. Ez a layout kikapcsolhatatlan.
Nem tetszik, szeretnék visszatérni a korábbira. Nem tudja valaki, melyik a legutolsó olyan app verziószám, ami még az egy oszlopos kinézetet tartalmazza?
-
Köszönöm!
Keresgéltem,de nem voltam kitartó ezek szerint. -
-
Sziasztok!
Az idővonalamon nem lehet valahogy megnézni csak a nyilvános bejegyzéseimet?
Kösz.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nálam jól működik (kopp-kopp). Nem mindig volt ez így.
Elvileg, ha inaktív vagy 15 percig, akkor nem frissül, csak ha megint aktív lesz. Bár az már más kérdés, hogy milyen időszámításban mérik mindezt.
A csajok meg engem nem érdekelnek...
Nálam nincsenek, de igényem sincs rá. -
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy sportklub a Facebook oldalán egy albumba képeket töltött fel.
Hogyan tudom ezt az albumot úgy megosztani a saját üzenőfalamon, hogy a majdani lájkok ne az én bejegyzésemnek menjenek, hanem a sportklub albumára ?
Ha ez segít valamit, akkor én kezelem a sportklub Face oldalát.
köszönöm szépen.
-
8th
addikt
Még valamikor régebben kikapcsoltam a percről percre sávot. Tudja valaki hogyan tudnám újra előhozni?
Ha ez számít valamit: asztali gép, Win7 32bit, böngésző a legfrissebb FF, adblock plus kikapcsolva.Itt is visszaolvastam de eddig még nem találtam meg a megoldást.

-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Más is jár úgy, hogy akárkinek ír, kitörlődnek az üzenetei? Beírom az üzenetemet, várok órákon keresztül a válaszra, majd látom, hogy nem hogy nem küldi el, egyszerűen kitörlődik az üzenetem, mintha sohasem írtam volna meg. Ezt már nem egy embernél eljátszotta a napokban. Az egy dolog, hogy hónapok óta a mobil Messenger és a Facebook oldal is szarul jeleníti meg, hogy ki mikor kapja meg az üzeneteket. De hogy ki is törli??
Velem szórakozik vagy feltörték a fiókom? -
bigdady
nagyúr
Hali
Hd minőségben hogy kell feltölteni videót?
Mintha lerontaná nekem. -
animatrix11
őstag
Üdv!
Kis segítség kéne, frissen telepített gépen létrehoztunk a facebook fiókot, sms-ben lett aktiválva, kilépés után nem enged visszalépni, mert a jelszó nem jó, megváltoztattuk. Megint nem lehet belépni és mostmár nem engedni megváltoztatni sem, gmail fiók kell neki (freemail-esen lett létrehozva) de csináltunk gmailt is, mi ilyenkor a teendő?
-
bigdady
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Allitsd be az ismerosoknel hogy kirol akarsz elsokent olvasni es azt rakja majd elore
-
szőröscica
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hű, akkor mennyi idióta van, aki nyilvánosan rakosgatja ki a dolgait...

Köszönöm a választ, ez szomorú. Megint ki kell vágnom majd vagy 50 embert a listámból, hogy csak a hasznosak maradjanak benne.
-
enginev3.0
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Ha nyilvános képet tetszikelnek az nálad is megjelenik sajnos
-
szőröscica
addikt
Hello!
Az elmúlt hetekben folyton olyan dolgok jelennek meg a hírfolyamban, amit számomra teljesen ismeretlen emberek csináltak, pl. valaki megváltoztatta a profilképét és egy ismerősöm lájkolta ezt. Ki lehetne ezt valahogy kapcsolni? Engem csak az érdekel, amit ismerősök kiírnak, vagy ha valamilyen fényképet feltöltenek, de az marhára nem, hogy az ő barátaik mit csinálnak.
-
-
Djuree
félisten
srácok ha törlök vkit az ismerősök közül az kap értesítést?
ha igen van vmi mód h ne kapjon?
mert láttam van direkt block, de akkor is törli az ismerősök közül. elég lenne ha nem látná amiket megosztok az idővonalamon, képeket sem meg semmit ne lásson. -
Silverr
aktív tag
válasz
vgavga
üzenetére
Nem tudom te hol olvasol ilyenről, hogy lépten nyomon feltörik a fiókot. Nem mondom, hogy lehetetlen de nagyon kevés az esély rá. 6 éve van profilom de soha nem volt gond vele és ismerőseim köreiből sem hallottam ilyenről. Azon meg ne csodálkozz, hogy kérik a személyid. Nem szabályszerűen használtad, ennyi. Tőlem és sokunknak itt nem kérték évek alatt, ezen gondolkozz el.
-
vgavga
tag
Ja és hogy semmi figyelmeztetés, csak találd ki hogy most mi van?
Kezdj el levelezgetni, bizonygassam hogy ez most én vagyok, itt a személyim, tároljad, majd feltörik megint, aztán ellopják.
De ha bárki akarja jól szórakozik és egy kattintással bárkit letilthat!
Jó móka! -
-
válasz
vgavga
üzenetére
Üdv,
"A Facebook egy olyan közösség, ahol az emberek a valódi személyazonosságukat használják. Egynél több személyes fiók fenntartása a Facebook közösségi alapelveibe ütközik."Ha valamit nem rendeltetésszerűen használsz, akkor ne lepődj meg rajta, ha az szankciókkal jár.
Valószínűleg ugyanazt az e-mail címet, telefonszámot stb.-t használtad, és bejelzett nekik a rendszer.Nem "káros", te döntöd el, hogy használod a facebook oldalad és mire. Attól nem lesz egyetlen közösségi oldal sem hülye, ha valaki nem tudja azt használni.
-
vgavga
tag
nem régen kezdtem használni a fb-ot nem volt rá szükségem de külső nyomásra(ismerősök), csináltam fiókot, majd még egyet, azóta az elsőt nem tudom elérni (telszámomat nem ismeri), 1-2 napra rá a másik fiókomat ideiglenesen letiltották, pedig igazából alig használtam, 1-2 pofával üzengettem, nagy ritkán, visszaállítani próbáltam, macerás nagyon, , de minek kell nekik a személyim? úgy hogy végleg úgy hagytam mindent, rövid fb -ozásom ennyi, eddig is hülyeségnek tartottam!
Na meg ahogy mondják: a legkárosabb program !!! -
sayCet
aktív tag
Sziasztok!
Az megoldhato, hogy a profilkepem ne legyen kattinthato? Nafene, meg rimel is.

-
lanw
aktív tag
Helló ! A chat oldalsávban mi alapján dönti el,hogy kik szerepelnek benne,és nem lehetne abc sorrendet kialakítani?
-
rii
nagyúr
ok, köszönöm
megnézem majd bios-ba is ... meg a system preferences-be is ....
szerintem az installkor (kicsit összehánytam a linux install-t) valamire nem figyelhettem, és néhol jó az idő, de most vettem észre, hogy a sat24.com-on is pont rosszul írja ki az időt... szóval nem f.b. probléma lehet ...
.-/(#13658) enginev3.0:
fogalmazásgátlót vettem be - ahogy mondani szokás .-)
elnézést .... kapkodtam ..... -
Próbáld meg a ctrl+ f5-öt vagy állítsd el az időt a gépen, majd vissza
lehet, hogy egy kis matatás az óra körül rendbe hozza. Az óra beállításainal az internetes idő fülön frissítsd a "Beállítások"-ra kattintva. Vagy sütiket kell törölni a böngészőben. Nagyon furcsa hiba, de nem egyedi -
rii
nagyúr
sziasztok
fb-ot csak a message részt használom
a számítógép jól jelzi ki az az időt, de a FB massenger rész meg 2:05 am-et ír 9:05-kor
és nem találok seholse olyan részt, ahol ezt be lehetne, vagy át lehetne állítani
-
-
Üdv! Van-e olyan beállítási lehetőség FB-nál, h minden velem kapcsolatos infót láthasson mindenki, egyedül az ismerőseimet ne. Tőlem is egy ismerős kérdi, állítólag van olyan kapcsolata, akinek az ismerősei közül csak a közös ismerősöket látja, de a többit nem.
-
enginev3.0
félisten
Ezért van a probléma megoldva
Csak látszólag jófejek, igazából pedig nem érdekled őket olyan szinten hogy folyamatos beszélgetésbe kezdjenek veled, hanyagolni kell az ilyet, és azt az energiát arra fordítani aki tényleg törődik veled, vagy sportba / egyéb értelmes dolgokba
Az ilyeneket kerüld el
-
YM
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mi van megoldva?
Nem értem a dolgot, mert olyan emberekről van szó, akik ilyen távoli ismerősök, de párszor dumáltunk élőben is, semmi okuk haragudni rám vagy ilyesmi 
-
YM
senior tag
Az mennyire normális, hogy felveszel egy régi ismerőst, látszólag örül neked, dumálsz vele pár mondatot, majd egy idő után olvassa amit írsz, de baxik válaszolni?

Kb 4. ilyennél tartok
-
-
Facebookon a 'fényképeid'-be nálam van 4 kép, a többi miért nincs ott csak az albumokba?
-
YM
senior tag
Ha egy ismerősöm képét kommentelem és neki egy ismerőse nálam le van tíltva, akkor ő látja az én kommentem?
Olyan írjon, aki biztosan tudja a helyes választ! Thx

-
enginev3.0
félisten
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Én arra gondoltam, hogy az a személy hogy állította be az ismerőseinek láthatóságát, aki neked nem az ismerősöd, lehet hogy ez befolyásolja
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Láthatom az ismerősöm ismerőseit, de ha konkrétan rákeresek egy személyre azt nem adja ki az ismerősein belül viszont ha az én keresek rá erre a konkrét személyre aki nem az ismerősöm ott mutatja a fész, hogy ez az én ismerősöm az ő ismerőse is.
-
MadGame
senior tag
A közeli ismerősök funkció másnál sem megy? Vagyis nálam egy embernél vettem észre: beteszem közelinek, de nem jelenít meg róla semmit, közben a lapján látom, hogy ismerőse lett ennek meg ennek. Régen ez a funkció még azt is jelezte, ha más elment sz...ni. Kipróbáltam úgy, hogy egy másik emberkét vettem fel. Nála mutatott mindent. Jó, töröltem. Visszavettem azt, akiről szerettem volna bővebben tájékozódni (fiú), erre a a korábbi lány ismerősömet mutatta továbbra is. WTF?!
Most akkor a fiú ismerősöm letiltott vagy kretén a FB? -
enginev3.0
félisten
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Nem tudom ilyen esetben mennyire befolyásolhatja a keresést az, hogy a harmadik -neked nem ismerősöd személy- hogy állította be az ismerősei láthatóságát
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Az mitől van, hogy egyik ismerősömnél rákeresek egy adott személyre, az ismerősei között és ott nem adja ki, viszont ha a konkrét személyre keresek rá ott mutatja ezt az ismerősömet közös ismerősként?
(remélem érthető volt a kérdés)
-
makoss
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Facebook betöltése másnak is lassú, vagy csak nekem?
Iszonyat sokáig gondolkodik
Lehet ez ellen tenni valamit?
Köszönöm!
-
Vasinger!
nagyúr
Le lehet tiltani valahogy azt, hogy egy adott embertől ne kapjak event inviteot?
-
Shingen
addikt
Mikor fogják már visszaállítani a chat ablakban ki miről van fent az FB.
Web vagy telo? -
MadGame
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Akkor engem nem szeret ez a FB...eltűntek, Messenger is hülyén jelzi ki, messenger.com is, hol eltűnik, hol látta, van, hogy egy hetes késés is van...
-
MadGame
senior tag
Ha lenyitjátok az üzeneteket, másnál is eltűntek a "Látta", "pipa" stb. jelzések?
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Már jó ideje problémám van a fecebookkal, eszméletlenül lassú! Annyira, hogy csak idegesítem rajta magamat. Google Chrome-ot használok, de Mozilla-ból sem tölt gyorsabban. Router mögül működik a rendszerem. Illetve még annyit, hogy a probléma időnként azért megszűnik, akkor gyors/tűrhető a facebook sebessége!
Amúgy mobilon ez a probléma nem áll fenn és ugyanarról a wifiről használom! -
dokee78
félisten
Meg tudom nézni adott ember milyen neveket használt eddig az accountján?
Pár napja megjelöltek egy női néven,elfogadtam,majd töröltem,mert nem válaszolt üzenetre.
Ma nézem a régebbi üziket és látom már férfi név.
Van valami mód,hogy meg tudjam mutatni másoknak,hogy ez kamu profil?
Mert ismerőseimet jelölgeti. -
enginev3.0
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én nem találtam meg hogyan kellene.. Version 10.0.6
-
válasz
joey04
üzenetére
Üdv,
Ez azért van, mert megváltoztak a beállítási lehetőségek. Most már csak azok a lehetőségek vannak, amiket látsz, nem tudsz külön csak az üzenetekről e-mailt kérni.
Hogy pontosan miért van ez így, az jó kérdés... A facebook-nál úgy gondolták, ez jobb megoldás, minthogy te szabadon egyesével kiválogasd pontosan miről is szeretnél értesítést kérni e-mailben.
(#13596) dellfanboy
Nagyon szívesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha ez számít valamit: asztali gép, Win7 32bit, böngésző a legfrissebb FF, adblock plus kikapcsolva.