Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Sziasztok,
Egy ismerősnek valamilyen úton módon feltörték a facebookját, és mivel azonos a jelszó, az email címét is. Az email címet a lopó letörölte, a facebook még él, a nevében posztolgat is.
Milyen lehetőségek vannak a visszaszerzésre?
Facebook jelentés? Ha van ilyen, mennyi idő a reakció? -
flash-
veterán
van olyan személy aki sokkal többször szerepel a kit ismerhetek? résznél, mint más, sőt szinte mindig előadja a facebook, pedgi nincsen közös ismerősünk..
lehet azért mert sokoszor megy rá a facebook profilomra?
Az tény hogy renszeresen találkozok vele, de ezt csak nem tudja a facebook.. bár ki tudja
-
rokendrol
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
SZARSÁG AZ EGÉSZ
-
buci30
addikt
Ma frissült az fb app és van live közvetítési lehetőség. Ma kipróbáltam az állatkertben a főkamerát használtam rendesen, de amikor vissza néztem a videót facebook-on hihetetlen gagyi minőségbe volt

Ez mindenkinél ilyen vagy mitől függ? (i6s) -
válasz
üzenetére
Üdv,
"Amikor valamelyik csoportban az egyik tag olyan tartalmat tesz közzé, amely kifogásolható vagy sértő lehet, a csoport adminisztrátora automatikusan értesítést kaphat, hogy ellenőrizze és kezelje a bejegyzést. Az automatikusan jelentett bejegyzések addig nem lesznek megosztva a csoporttal, amíg a csoport valamelyik adminisztrátora jóvá nem hagyja őket. A csoport adminisztrátorai úgy is dönthetnek, hogy törlik a bejegyzést, és letiltják a bejegyzést létrehozó csoporttagot.
Ha egy csoport adminisztrátora számos automatikusan jelentett bejegyzést jóváhagy, egy idő után leáll a tartalmak automatikus jelentése. Fontos tudni, hogy bármely bejegyzés, amelyet a csoport valamelyik adminisztrátora jóváhagyott, ennek ellenére eltávolítható, ha jelentik közösségi alapelveink be nem tartása miatt."
-
törölt tag
-
törölt tag
Ma volt 1 ismerősnek jelölésem, egy pár partner embertől, amikor igazoltam (azt hittem másik profilt csinált) akkor a face csak ennyit írt XY már az ismerősöd a Facebookon. Köszönj rá üzenetben! jelezte, hogy van ettől az embertől 1 üzim ugye rányomtam és ennyi csak írta a csetjén a rendszer amit írtam, ez miért lehetett?
Egyébként benne maradt a csetben szóval gondolom ez facés üzenet, de ugye nem valami vírus? Olyan idősebb ember aki sztem csak regelt, és belép játszik használja, ergo nem szaki, gondolom lehet, hogy törölhetett és újra jelölt?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Be lehet állítani vhol hogy a twitter jelezzen amikor facebook értesítés van? Köszi
-
Jakesz
addikt
Facebookon/Messengeren nem várható olyan előfizetéses rendszer, hogy mondjuk a küldött képeket ne butítsa atomjaira, vagy hogy 25 megánál nagyobb videókat és fájlokat lehessen küldeni? Szerintem igencsak jó lenne, más noname közösségi oldal az ember képébe tolja az előfizetési lehetőségeket, amivel nem korátozzák le ennyire, itt meg semmi. Vagy alapból ne tömörítsenek ennyire, az lenne a legjobb

-
törölt tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Úgy állította be, hogy SENKI ne jelölhesse.
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Azt mitől, van, hogy rámentem egy adatlapra x közös ismerősünk van mégse tudom bejelölni? korábban nem jelöltem be őt. Mert ez max olyankor lehet amikor az illető megjelölte kéretlennek a jelölésemet.
-
törölt tag
Vicces feltöltök 1képet, pár perc után kommentelnék alá mert eszembe jutott valami, erre a facebook közli, hogy vagy nincs már meg vagy nincs jogosultságom satöbbi,,,,, majd nyomok 1 frissítést, természetesen ott a kép az idővonalon és már enged alá írni..... ez valami belső hiba lehet? (Alább ugye már más is írta ugyanezt a problémát [link] ugyanezt írta ki nekem is )
-
RR-13
őstag
-
törölt tag
Azért ez télleg elég gáz, hogy ilyenkor mindenki úgy csinál mintha világvége lenne,,, ok értem amit mondasz ha alább elolvasod amit írtam láthatod is, de azért tényleg elgondolkodtató, hogy leáll a facebook és világvége van..... (azt meg mondjuk ki írás nélkül is gondolhatja az ember, hogy a lehető leghamarabb működésre bírják a rendszert, saját érdekük...)
-
RR-13
őstag
válasz
krizmo_
üzenetére
Ez igaz, de én alig beszélek valakivel és nem minden nap, mégis amikor pont fontos lett volna nem működött és a nagyobbik baj az volt, hogy SEMMIT nem írtak ki, hogy esetleg folyamatban van a hiba elhárítása stb. ha ezt kiírják, akkor a felhasználók nem kezdenek a saját gépükön és stb. eszközökön hibát keresni, hanem tudják, hogy központi hiba és kivárják a javítást.

Ebben az esetben viszont ez nem így volt és ez volt a bosszantó, hogy mindenki a saját háza táján kereste a probléma gócpontját! Szerintem...
Elfogadható, ha van néha leállás, csak a tájékoztatás legyen meg hozzá!
-
válasz
üzenetére
Nem poénnak szántam... A facebook eddig 1 napnál tovább nem nagyon állt le. Aki a facebookot tudja használni az más ingyenes kommunikációs appokat is nyugodtan használhat, ha annyira fontos neki, hogy mindennap beszéljen a családjával, vagy esetlegesen felhívja őket nem ingyen, ha már tényleg annyira fontos...

-
-
RR-13
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nincs mit.. nekem is 2 óra volt mire mindent végig teszteltem!

Remélem megcsinálják még ma... mert ez így nekem a PC-n nem nagyon jó!
-
RR-13
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Úgy néz ki, hogy Face szerver hiba!

Bizonyos felhasználók asztali adatlapját nem tölti be...., de az m.face-en működik a telefonon és az asztali PC-én is.. ki érti ezt!
Telefonon SEM megy asztali nézetben pl. a Chromban! Csak az m.facen jó mindenütt.

-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Reggel óta ennyire tölt be a FB:

Miután töröltem a Firefox és Chrome cache-t is (alkalmazáson belül, majd CCleanerrel), a bejelentkező képernyőt beadta, de amint beírtam a felhasználónevem és jelszavam, átváltott erre a fehérre ismét. Házban máshol mindenhol működik, CMD-vel meg tudom pingelni a www.facebook.com-ot. Minden egyéb honlap pillanatok alatt betölt, de ez nem. Ma reggel kezdődött, de semmi érdekes nem történt a tegnap éjjeli és ma reggeli bekapcsolás között. Telefonról szintén megy. AdBlock kikapcsolása után sem változott semmi.
Valami tippetek van?

-
RR-13
őstag
Sziasztok! Valaki tapasztalta már azt, hogy az adatlapját nem tölti be egyik böngésző sem és a telefon sem belépés után? Csak az m.facebook-on működik!
És csak a saját adatlapja nem töltődik be, de másé meg igen? Nekem most ez van órák óta és nem értem miért!
-
Silverr
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Kicsit görgetsz lefelé, ekkor megjelenik az, hogy idővonal és mostanában. Bal felső sarokban keresd. Hónapot sajnos nem de évet tudsz választani.
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
Valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudok visszamenni egy adott napra a saját vagy valaki másnak az idővonalán? Régebben jobb oldalt volt egy ilyen dátumos rész évekkel, illetve hónapokkal...most az nincs ott, így most a görgetésen kívül nincs jobb ötletem. 1-2 évre visszamenni így annyira nem vicces...
-
round3r
csendes tag
Sziasztok!
Előfordult már, hogy pár személy profiljára kattintva csak megjelölni tudom őket, üzenetet küldeni nem. Viszont ugyanezeket a személyeket egy másik profillal vizslatva enged üzenni is. Ezt hogy? Ha blokkolva lennék, akkor nem is látnám őket. Üzenetszűrést meg csak ismerősökre lehet alkalmazni. Ez hogy lehet?
Remélem érthetően fogalmaztam
-
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Nem.
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Van egy csoportom, és én vagyok az admin kineveztem egy másik illetőt is adminnak
Szeretném tőle visszavonni az adminjogot, ő erről kap értesítőt? -
törölt tag
válasz
Robokutya
üzenetére
Nekem is csinálta most is a slither.io-s játékeredményemet osztottam ki, akartam még alá 1 matricát elősször azt írta lehet nincs jogosultságom hozzá blablabla.... mikor meg frissítettem azt írta, hogy váratlan hiba dolgoznak az elhárításán stb.... szóval néha másnál is van nem csak neked, pedig mint írtam a saját bejegyzésem alá írtam amit nyílván nem töröltem.Majd megnyomtam a Vivaldin a refresh nyilat és simán tudtam alá kommentelni, csak épp más szöveget meg matricát.
-
törölt tag
Újból blokkolhatóak a Facebookon a reklámok
Hát ez nem jött be Mark bá'nak
-
BandiHUN
veterán
Na látod,nekem meg pont fordítva lett,szépen eltünedeztek az aprós csoportok hirdetései,pár nap alatt lement 1-2re,és ráadásul pl.dobott be olyan hirdit,ami 1 napos,nem up-olták,nem volt hozzászólás se meg lájk se.Megyek fel az oldalra,ott meg ott vigyorognak a nem megjelenő 3 órás több hsz+likeos hirdik.
Nekem az oldotta meg,hogy áttettem az értesítést minden-re,no akkor tényleg minden régi szar is rám zúdult,amire valaki nyomott vagy posztolt,aztán megint visszatettem a hirdetéses csoportokat legnépszerűbbek-re,azóta kopp-kopp lekopogom 3 napja minden friss hirdi jön,de csak 1x,régi akkor se bukkan fel,ha írogatnak vagy likeolnak.Az utóbbi 1-2 hétben elég triviális volt a fb,volt,hogy fél napig "semmi se történt",és nézhettem körbe a fontosabb ismiket/oldalakat,máskor meg ömlött minden régi vacak is,apró esemény is. -
btz
addikt
A Facebook önkényesen állítgatja a csoport post értesítési beállításokat. Szépen be voltak állítva, hogy csak ismerős postolása esetén kérek értesítést, erre mivan? Sorra jönnek a kéretlen értesítések, nembeszélve arról, hogy egyesével állíthatom vissza a beállításokat, hogy ne árasszanak el az értesítések.
-
bigdady
nagyúr
Ios alatt nektek jelez az iphone fb app hanggal illetve kirakja ertesitesek sávra? Nekem csak a jelvény működik
-
szabacsik
őstag
-
szabacsik
őstag
A kiemelt képeknek a láthatóságát, hogy lehet állítani? Eddig nem volt ilyen gondom, de ha rákattintok akkor nem állítható csak ismerősök láthatják, pedig publikusan szeretném.
-
Robokutya
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Robokutya
üzenetére
Chrome-ba is "magától ír"? Ez az ablak néha nekem is kijön lehet gondolom valami facés rendszerhiba is vagy nem tudom, de volt mikor én is szerkeszteni akartam kb 1 percen belül a saját hsz-em és azt írta amit neked, majd pár perc múlva szerkeszthettem.
A firefox meg szerintem egyre rosszabb lesz ha van a keresőcéges böngésző a gépeden nézd meg azzal is van e a hiba amit írtál!
-
Robokutya
senior tag
Srácok ez most mi a kórság.
Többször előfordul hogy a post írás megtörténik majd utána kiegészítésnek hozzá akarok szólni a saját postomhoz és ezt az üzenetet dobálja kifele
máskor meg ha postot írok akkor elkezdi a post ablakban írni a szöveget pár karakter után felugrik a firefox kereső sávja és ott írja tovább a szöveget.
Mi a rákom lehet ez??
Egy mókás malwaerem lenne?
-
AstraCDX
senior tag
Ha kitiltanak egy csoportból, arról kapok bármiféle értesítést ?
Illetve ha kitiltanak egy csoportból akkor azt egyáltalán nem látom, és a keresőben sem találom meg ?
Üdv.
Astra
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ha megjelölnek annyit tudsz tenni, hogy ellenőrzöd és jóváhagyod, esetlegesen törlöd. Nincs olyan opció, amivel azt állítod be, hogy a te neved abszolút ne tudják megemlíteni, mivel sok ember él ugyanazzal a névvel... A neved ott lesz a posztban, de nem lesz mögötte a profilod, tehát gyakorlatilag semmi köze sem lesz hozzád, ha nem engedélyezed a jelölést.
-
szabacsik
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Már bocsi, de ebben az esetben nem egyszerűbb megkérni, hogy felejtse el a nevedet a kommentekben?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
-secret-
üzenetére
Nem a láthatósággal van a bajom , hanem, hogy megtudnak emliteni , akár csak a nevemet egy pl filmes játékban: " kivel mennél el megnézni ezt a filmet , írd be egy ismerősöd nevét és lájkold a posztot" , erre gondolok vagy hasonlóra....
Van egy cimbim és állandóan emliti e nevemet a kommentbe , ugyanis csillió ilyen oldalon játszik...
-
jegenye77
addikt
Mit sikerült elállítanom vagy mitől lehet, hogy nem tölti be a friss posztokat az oldal. Több napig is ugyan az van legelsőnek.Ha rámegyek a legutóbbiak ra akkor úgy ahogy sorban van de akkor is kicsit össze vissza időrendben.
Asztali verzión már ellenőriztem, hogy időrendbe rakja de telón nem sikerült. -
RAiN91
őstag
Hogy lehet kikapcsolni, hogy mutassa másoknak, hogy fent vagyok-e? (pl. 1p, 20p stb. ne írja). Pár embernél látom, hogy nem írja ki nekik. Chatem ki van kapcsolva.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
MaciG
addikt
Azt jól tudom, hogy ha egy zárt csoportba írok valamit a falra, akkor azt csak azok látják akik benne vannak, de az ismerőseim azok nem?
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hogyan tudom szabályozni a megjelölések ajánlását, illetve ha mások megjelölnek? Azt állítsd be, hogy: "Engedélyezve" .
Szerk.:
Most látom, hogy -secret- már válaszolt.
Azért itt hagyom a linket is... -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
Ki lehet valahol kapcsolni , hogy megemlítsenek egy bejegyzésben?
Pl valamilyen nyereményjátékban emlits meg egy ismerősöd -
guftabi96
addikt
Csak nálam van valami gáz az oldallal?
Lassú, és állandóan befagy.
Minden más oldal tökéletesen, gyorsan betölt. Ez meg állandóan befagy.
Megnyitok egy képet, meg is nyílik, csak éppen bezárni nem tudom egyből, mert nem reagál semmire. (ez állandó, reprodukálható)
De máskor is gondol egyet, és lehasal. Ha meg megy, akkor is lassú. -
zümzümm
senior tag
Asszem sikerült kiléptetnem magam mindenhonnan, egy új jelszó megadását követően.
Köszönöm!Viber-re is van hasonló lehetőség?

-
zümzümm
senior tag
Sziasztok,
Sürgős segítségre van szükségem. Tegnap este lenyúlták a telefonom. És nem akarom hogy a telefonomról a facebook profilommal visszaéljenek. A mobilról mindig a böngészőn keresztül jelentkeztem be. Szóval google keresőből a facebook oldalra és automatikusan beléptem. Aki lenyúlta a mobilom, az igy simán be tud lépni a profilomba.
Hogyan tudnám kiléptetni a facebook profilom ugymond minden eszkozről? Van ilyen lehetőség? Vagy most már igy szabad a pálya a tolvajnak és garázdálkodhat a facebook profilommal? -
AstraCDX
senior tag
válasz
AstraCDX
üzenetére
Úgy látom mivel a facebook egy ingyenes dolog, a hibák javítását nem lehet senkitől számonkérni .
Hiába a hibajelzés, bejelentés, csak sablon duma jön vissza, ki tudja, hogy foglalkoznak-e vele, vagy a kukában landol az info .
Ezek szerint kuláznak az egészre, mert semmi sem történik .
Az őszinte véleményemet nem írom ide, mert az szennyezné a környezetet .
Üdv.
Astra
-
csaabz
őstag
Hello!
Az elmúlt napokban kezdtem tapasztalni, hogy a facebook nem tölt be minden fényképet, ami megjelenik a hírfolyamban. Pontosabban ha valaki több képet oszt meg, akkor abból az elsőt betölti, de a többi már nem.
Pontosan ugyanez a probléma párom laptopján is. Ő wifivel csatlakozik a routerhez és meg kábelen.
Egyébként a net szolgáltatás jó, játszani is tudok online minden probléma nélkül.
Mi lehet a hiba?
-
Ha valakinek lájkolom egy bejegyzését utána pedig diszlájkolom attól még megkapja az értesítést?
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Másodszor fordul elő velem, hogy bármiféle előzmény nélkül, kikerülök egy csoportból .
A csoportot a keresőm meg sem találja, míg más látja .
Felvettem a kapcsolatot az alapító admin-nel .
Ő megerősítette, hogy csoport működik, születnek bejegyzések, mennek a kommentek, onnan egem senki nem tett ki, elvileg benne is vagyok .
És mégsem .
Mi van ilyenkor ?
Üdv.
Astra
-
chungee
addikt
OFF
Bocsi az off-ért
Ennek a vidinek FB-n van egy magyarfeliratos változata és rövidebb is azt hiszem. Belebotlottam, de nem tudom visszakeresni már
Ha esetleg valaki tudja hol van

-
munky
őstag
válasz
Criminal017
üzenetére
Közben rájöttem!

Az említett sávban, hosszan rányomva egy ismerős profilképére megjelenik két opció, a második pont "A terület elrejtése".

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://i.imgur.com/AExWnnw.png)
![[link] [link]](http://i.imgur.com/1XbvTav.png)