Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Sziasztok! Van olyan beállítás, hogy az általam megosztott, és az ismerőseim által like-olt képet/bejegyzést az ő ismerőseik már ne lássák? Remélem érthető voltam. Köszönöm!
-
MadGame
senior tag
Mi ez az új funkció, hogy ha más lapon vagyok, akkor az adott oldalon a jobb lenti sarokban megjeleníti azt,ha valakitől üzenetet kaptam? (Chrome)
-
Sziasztok! Egy 30-as számról kaptam előbb SMS-t. Egy hatjegyű számsor volt benne, hogy ez az új Facebook-jelszó beállításához használható kód.
Másnak is jött ilyen? Én nem nyúltam a jelszómhoz, nem jelentkeztem be új helyről...
-
Sonja
nagyúr
Mostanában egyre több ismeretlen nő jelöl barátnak (USA, India, stb. országból), akik fogalmam nincs, hogy kik.
Mindig elutsaítom őket, de már egyre jobban idegesít.
Miért pont engem találnak meg?! 
-
Ezeket a likevadász, iPhone kisorsolós meg hasonló oldalakat nem lehetne kiirtani a FB-ról?! Ha jelenti is az ember, annyit tud tenni, ha jól látom, h nem fogja többé látni a bejegyzéseit, amiket a hülye ismerősök megosztanak.
-
Zsoltika11
tag
Sziasztok,
ERRE én is kíváncsi lennék amit pitepeti71 kérdezett.
Például egy csoportban egy fotómat 12-en megosztották, és nem látom kik voltak. Egy üres rublikát hoz ki. És mindig, minden alkalommal ez van
Tudja valaki a jelenség okát és/vagy megoldását?
Köszönöm
-
törölt tag
-
YM
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
És ha az illető én vagyok?

Azt akarom tudni h most mások mit látnak.
-
kispx
addikt
válasz
üzenetére
Nem kell regisztrálni.
- jobb egérgomb a szürkeségre
- vizsgálat / elem megtekintése / inspect element (böngészőként változó)
Az ezzel kezdődő elemet kitörlöd (vagy ki egyből ki lesz jelölve, vagy felette lesz)
<div class="_4-u2 _5ctm _4-u8" id="u_0_1i" style="color: rgba(0, 0, 0, 0.85098); height: 659px; background: rgba(255, 255, 255, 0.952941);"><div class="_49w3">Úgy érzem erre lesz hamarosan egy addon.
Szerk.: és ha jól látom a második fb-os oldal magánlátogatásánál már nem dobja fel.
Szerk2: Ez valószínűleg egy adblock szűrűvel is meglehetne oldani. De ahhoz nem értek.
-
törölt tag
Sajnálatos dolog történt.
Idáig, akinek nem volt Facebook profilja, tudott nézni nyilvános facebook oldalakat regisztráció nélkül. Mostantól ez nem így van, sajnos, ahhoz hogy egy facebook oldal megnézzek, regisztrálni kell. Azért ez nem szép dolog amit most csináltak, mert nekem nincs facebookom, de nagyon sok nyilvános facebook oldalt rendszeresen követek (követtem), mint pl. Trollfoci, BKK, zenészek/dj-k oldalai, de mostantól ezt csak regisztrációval lehet.
Kérdésem, hogy nincs valami olyan oldal, amin egy nyilvános facebook profil bejegyzéseit követni lehet (valamiféle facebook viewer)?
-
Shingen
addikt
-
YM
senior tag
Honnan lehet tudni, hogy valaki törölte magát FB-ról vagy csak letíltott? (Kérdezz meg másokat most nem játszik).
-
Bjørgersson
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Azóta már magához tért, az üzeneteket is csak frissítés után kaptam meg.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem
-
Bjørgersson
félisten
Nektek is kikapcsol magától a chat?
-
Robokutya
senior tag
válasz
repvez
üzenetére
Ez igaz tényleg kezdhetnének vele valamit hisz szerintem azért nem csak a középiskolás ismerősöket volna jó össze kalapálni néha mehetnének lejjebb is a ranglétrán azé tényleg ki az aki iskolai végzettség alapján vagy munkavégzés alapján keres ismerőst ez igazából nem is ismerős kereső motor.
Inkább fejvadásznak mondhatnám.És akkor volna értelme a dolognak ha tényleg kötelezné a rendszer arra a felhasználót hogy valami használható kereső infót megadjon magáról.Iwiw óta egy rakat ismerőst nem találok vissza mert vagy nem faces vagy szar a fejléce vagy a kereső
-
repvez
addikt
valaki tudja, hogy hogyan lehetne normálisan keresni ismerősöket az oldalon? Mert hiába irok be pontos nevet , van, hogy csak 20 db-ot listáz ki és kész, természetesen a közelében sincs a találatnak semmi.
Régen az IWIW-en nagyon jó kereső volt mindig megtaláltam akit kerestem még csa nem tudtam konkrétumot sem , lehetett szükiteni szürni a keresésen, korra, megyére, nemre, stb.. szerint.
Nem értem itt miért nincs ilyenMErg ha csak görgetek lefelé az oldalon akkor kb a 30. ik profil után megfagy az egész oldal.De csak a FB. olyan mintha megtelne a memória vagy hasonló
ha az egeret ráviszem a gombokra akkor látszik ,hogy érzékeli,de nem reagál a kattintásra, és még bezárni is csak feladatkezelővel lehet. mellettte a másik oldalak jól müködnek.
IE11 64biten használom win7 alatt. -
törölt tag
Előző hoszzászólásomhoz némi adalék.
Ez egy megosztásos + likeolásos játék a csoportomban, annak népszerűsítésére.A szövegtörzs közben módosítva lett, mégis, aki megosztja, az az eredeti szöveget osztja meg, nem a módosítottat. Most komolyan, mi ez a sz@r? Vagy én szúrtam el valamit?

Itt a csoport, ha esetleg szükséges a válaszadáshoz.
Köszönöm.

-
Snooker
senior tag
Sziasztok!
Ma kaptam egy értesítést, hogy megjelöltek egy hozzászólásban és én balga egyből rákattintottam, és átirányított egy nagyon hosszú linkel rendelkező oldalra ami egy fehérség volt csak. Azonnal kiléptem, ráírtam a tagra aki megjelölt, azt mondta őt is megjelölték és rákattintott, szóval vírus. Mit csináljak, töröljem ki az egész felhasználómat? Átterjedhetnek ezek a windows-ra? Eddig nem jelzett senki, hogy megjelöltem volna bármin, valamint nem is posztol semmit amit látok.
-
hun005a
tag
Kérdés
Ha letiltok valakit miért látom továbbra is az oldalát?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Volna egy kérdésem, ismerős hívott rányomtak egy videóra amit ismerős küldött nekik facén és azóta ugye küldözgetik szépen a videókat.
Hogyan lehetne eltüntetni ezt a huncutságot a gépen letárolja magát valahol? - mert miután visszaadtam nekik megint előjött állítólag - ezek a böngésző blokkolók pl. adblock esetleg spyhunter feltelepítés számítógépre kiszűrik őket? -
Shingen
addikt
Hali!
Volt régebben szó, ha vki nem ismerősöm de írok neki, akkor most már nem az egyéb mappába rakja hanem jelez neki üzenetről.
Régebben ha írtam vkire aki nem volt ism. az FB telo app kiírta, hogy látta még a webes fb semmit sem írt rá.
Írtam most vkinek aki nem ism,, de a telo app azt írja elküldve.
Ilyenkor mi van?
Mert biztos megkapta az illető, de ha elolvassa jelez vissza egyáltalán az app.
Vagy egyből kitörli az üzenetet, hogy van ez?
köszi -
törölt tag
Sziaztok
Adminisztrátori jog vásárlása, illetve csoport átadása mennyire legális? Nagy létszámú csoportról van szó, és fizetett hirdetések lennének benne. Ebbe jogilag bele lehet kötni? Illetve, az eladó, aki egy személyben adminisztrátor, visszakérheti a csoportot a facebook customer service-n keresztül, vagy akár más módon?
Köszi a válaszokat

-
Orionk
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Szia !
Hogyan éred el, hogy feljöjjön a LEHETŐSÉGEK opció, hogy ott azután le tudd menteni?
Például ezt a nyilvános Facebook videót hogyan mentenéd le?
https://www.facebook.com/video.php?v=951240078283944köszi
-
Robokutya
senior tag
Skacok ezzel a Kedvencek effektel nem lehet valamit kezdeni? Nem lehet kiüríteni ténylegesen? Mindig azt írja hogy tele van a kedvencek ablakom hol tudom ezt lecsekkolni?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszi.
-
enginev3.0
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen
-
WhiteWalker
nagyúr
Ha egy ismerősömről leveszem a követés státuszt , attól ő még látja mit posztolok?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Hogyan lehet Facebook ról letölteni videót?
köszi
-
gzbotii
nagyúr
Azt veszi alapul, hogy neked az mennyire fontos, hányszor nézed meg, hány képére kattintottatal rá amikor megjelent az feedben, hogy megnézed nagyban, hányat lajkoltal/kommentáltál.
Volt egy oldal is ami megmutatta h mekkora az interakcio bizonyos személyek között.Facebook nem tenyérjós meg Coupido.
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
mostanában ha lejjebb görgetek bejön egy további bejegyzések gomb
hogy lehet azt megcsinálni hogy mindig betöltse az összeset úgy mint eddig ? -
kenny123
addikt
Hali!
Ha egy Személy üzeneteit archívba rakom, attól meg kapok majd értesítést az új uzenetekrol?
Köszi
-
YM
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nah, az egyik rám is írt 1 hónap után. Okos ez a face, nagyon okos.....

-
aclandiae
senior tag
Szeretnék belépni, de nem enged be. Nem írtam el semmit. OK, akkor kérek emlékeztetőt erre: letiltották a fiókomat.
Hová lehet írni ez ügyben, és mit kell igazolnom?
-
YM
senior tag
Pár napja ugyanazokat az embereket rakja ki a 3x3-as friends képek közé.

-
Gedeon31
addikt
Sziasztok!
Van olyan kiegészítő alkalmazás aminél be lehet állítani beírok egy szót ,akkor azt ne jelenítse meg az ilyen hozzászólást az időfolyamon?

-
cobranco
csendes tag
Üdv MindenkineK!
Eltünt néhány bejegyzés az idővonalamról egyik óráról a másikra.Semmi rendszer nincs benne,talán annyi,hogy mindegyikben volt youtube beágyazás.De még ebben sincs rendszer,mert ilyenböl is van ami megmaradt.
A kommenteknek,like-oknak semmi nyoma,se a tevákenységnaplóban,se az elrejtett bejegyzések között sehol,mintha nem is lettek volna.
Az értesítő e-mailek között még ott figyel egy-kettő, rákattintva,ezt hozza fel:
"Sajnos ez a tartalom jelenleg nem érhető el.
Elképzelhető, hogy a hivatkozás, amelyre kattintottál, már nem érvényes, vagy az oldal olyan célközönség számára látható csak, amelybe nem tartozol bele."Először betörésre gyanakodtam,de az alapdolgokban nem látok változást.Jelszót a biztonság kedvéért kicseréltem.
Több ötletem egyenlőre nincs.Azért remélem nektek van...
Előre is köszönöm a segitséget!
-
castiels
addikt
válasz
krizmo_
üzenetére
Azt írta 14 nap és utánna lesz végleges, a kérdésem az hogy ilyenkor látszódnak még a korábbi ismerőseimnél a velem folytatott privát beszélgetéseknél a nevem? Gondolom a privát üzik megmaradnak náluk de a nevem is ott lesz?
SZERK: értem, de 14 nap után már nem lesz ott a nevem sem igaz?
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Valahogy le tudom magam egyből törölni a facebookrol?
-
Songo
senior tag
Sziasztok
A videók mindig full hangerőn indulnak el az oldalon. mit lehet ez ellen tenni? nem lehet ezt valahol beállítani?
Köszönöm
-
YM
senior tag
válasz
Silverr
üzenetére
Meglepően sokat tud ez a facebook, ilyen már nekem is volt, hogy láttam egy csajt buliban, erre másnap kidobta az ajánlatok közt

Meg az a poén, hogy most is olyanokat rak ki, akiknek szerintem valamennyire bejövök...
De nem like-oltam őket se jobban (+már egy ideje) mint a többieket 
-
Silverr
aktív tag
Valójában nem lehet tudni mi alapján válogatja őket, szerintem bonyolult. De egyet értek enginev3.0 kollégával és ez inkább forditottan működik mint ahogy te elképzeled.
De vannak itt érdekes dolgok is, lehet csak beképzelem de már töbször előfordult. Ülök a buszon, vagy épp edzőteremben vagyok vagy akár a munkahelyen. Találkozok emberekkel akiknek fogalmuk sincs én ki vagyok de én más ismerősök által tudom kik ők. Nem kell egy két óra hossza és ott vannak az ajánlatok között. Úgyhogy szerintem itt még a helymeghatározás is benne van a dologban.
Erre a kérdésedre csak a fejlesztők tudnának válaszolni neked

-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
A kérdés, hogy ki lehet kapcsolni valahogy az értékeléseket (csillagozást ha nem is, értékelés írását) étteremnél?
-
YM
senior tag
Meg tudja valaki mondani, hogy pontosan mi alapán válogatja a Facebook a 3x3 friends képeket? Lehetséges, hogy azokat teszi ki, akik utolsó x időben többször megnéztek?
-
Robokutya
senior tag
Még mindig kérdés
Nem tudtok valami greacemonkey alkalmazást facebookra amivel ki lehet kapcsolni a csetablak és a postablak közötti hírmezőt.ahol az ajánlott játékok oldalak illetve javasolt csoportok vannak? kicsit zavaró ha áthúzom az egeret felettük és bezavarnak a felugró beírások. -
válasz
repvez
üzenetére
Mióta a facebook a sávszélességhez igazítja, hogy milyen és mennyi tartalmat jelenit meg azóta van ez így. Ez ellen nem igazán tudsz tenni.
Nekem van pl. olyan, ha nem nézem meg egy darabig a facebookom, akkor nem mutat csak pár óra tartalmat visszamenőleg, majd kiírja, hogy ha több tartalmat szeretnék látni, jelöljek embereket ismerősnek.
-
repvez
addikt
azt már tapasztalta más is, hogy a közeli ismerősök rész néha törlődik?Tehát ha csak azokat a hireket akarod látni amit a közeli ismerősök tettek fel akkor van, hogy csak 2-3 infó van és nem lehet pár napra visszamenőleg megnézni , pedig mondjuk egy hete meg tele volt és eltünnek .
Ha már más is találkozott vele akkor ez ellen lehet alamit tenni, hogy az összes bejegyzést láthassam amit akár hónapokkal ezelött is tettek fel?
-
Robokutya
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Nem érted...
nem az oldal postjával van gondom hanem azzal hogy más más oldal ugyanazt a hírt postolja nekem és ezt nem szűri semmi hogy ugyanazt a hírt már megkaptam valahonan
Pl Józsi bácsi megírjanekem meg pistabácsinak hogy ellett a köjke erre pistabácsi is elküldi még egyszer jozsibácsi posztját hogy ellett a köjke
-
Robokutya
senior tag
Vajon mikor fogom megélni azt a pillanatot amikor sose fogok olyat látni az oldalamon hogy ugyanazt a postot megkapjam 3 vagy 4 különböző helyről? Baromi idegesítő másodperceket eltölteni azzal hogy ugyanazokat a postokat lapozgatom.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fura. 
Mindig elutsaítom őket, de már egyre jobban idegesít.
Miért pont engem találnak meg?! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De nem like-oltam őket se jobban (+már egy ideje) mint a többieket