Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz79
őstag
2 ember tud 1 csoportot üzemeltetni?
Miként kell beállitani?
Sos lenne. -
nesh_019
senior tag
Sziasztok.
Pirossal jelöltem a hibát amit én tapasztalok. Nem állandóan jelleggel csinálja ezt.
Valaki találkozott ilyennel vagy hasonlóval?
W8.1
-
peter889
őstag
válasz
Speccy
üzenetére
De nem lehetne vmit kitalálni? Az még nem baj (önmagában), ha a nevemre rá tudnak keresni (úgysem tettem nyilvánossá semmit), de a profilképem ne legyen publikus mindenkinek!
Ezt nem lehet beállítani?
Basszus, hol vannak akkor itt a személyiségi jogok? Én csak azért regiztem, mert sok ismerősömet csak így tudok elérni. De nem azért hogy ország-világnak ki legyek plakátolva. Meg aztán tájképet sem akarnék betenni az arckép helyére. -
kpal
nagyúr
Ha egy Hír oldat jeletek azt tudni fogja az oldal kezelője ?
-
válasz
StarKiller89
üzenetére
Az érdeklődési köröknél hozz létre listát, oda tedd be az oldalakt, amik érdekelnek, és látni fogod 100%-ban, azt amit megosztanak...
Ismerősöknél szintén van ilyen opció. -
enginev3.0
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Igen, rohadt idegesítő
-
StarKiller89
senior tag
senki nem vette észre, hogy alig jelenít meg posztokat az oldal pár hete??
tekerem a hírfolyamot és óránként kb 4-5 poszt jelenik meg, a likeolt oldalak 80%-a nem jelenik meg, ez már megint ez a fantasztikus algoritmusuknak köszönhető, hogy ők döntik el engem mi érdekel meg mi nem? -
peter889
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
És ha beállítom, hogy nem lehet a nevemre keresni, az nem egyenértékű azzal, mintha a profilképem és a nevem rejtett lenne?
-
peter889
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszönöm, már beállítottam majdnem mindent, de a profilképem és a nevem láthatóságát hogyan tudom beállítani?
-
peter889
őstag
Sziasztok!
A Facebook fiókomban azt szeretném beállítani, hogy kívülálló semmilyen infót ne láthasson rólam, fotómat sem. Csak az ismerőseim, esetleg azok ismerősei.
Hogyan lehet beállítani?Köszönöm előre is. És köszönöm a régebbi segítségetek is.
-
Coccolino_O
őstag
Hali!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy tapasztalta-e bárki is, hogy ha követ egy oldalt, akkor nem írja ki számszerűleg a friss tartalmat. Teszem azt, követed a nosalty-t, és nincsen mellette jelölve számmal, hogy hány új dolgot posztoltak. Már néztem az Értesítések menüpontot, ott nem találtam semmi olyasmit, amivel előrébb lennék. Van valami ötletek? Köszi.

-
dethroner
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Pf, explorer alatt volt, ugye itt a ctrl+j a letöltések megnyitása, de semmi nem történik ha ezt megnyomom

-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Egyik ismerősöm megosztott egy képet velem beszélgetés közben, amire rányomtam hogy letöltés, de én sehol sem találom
Hol keressem, hová töltődik ilyen le a kép alapból, ha nem kérdezett rá hogy hová akarom lementeni? -
Pókolást lehet visszavonni?!
-
enginev3.0
félisten
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Csak várni kell...

-
zsof Nokia
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem úgy tűnik sajnos
-
enginev3.0
félisten
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Várj és jó lesz
-
zsof Nokia
aktív tag
Nálam az a hiba van, hogy nem kapják meg az üzeneteimet, vagy el se küldi őket az oldal mitől van ez?

-
válasz
Remekelek28
üzenetére
Igen, valami olyasmi lehet, én is gondolkodtam már rajta. Szerintem azt jelentheti, hogy még sehol sem látott/hallott jelzést arról, hogy új üzenete van.
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok ! Az mitől lehet,hogy a küldött üzenet mellett üres karika van.. Gondolom nem tudja senki csak az x személy üzenetirását tiltani. Mert összességébe le nem tiltott. Ki van kapcsolva a telefonja ?
-
törölt tag
Sziasztok! Iphone 3gs telefonom van és többé már nem akarok facebookozni vele ezért töröltem az iphoneról az fb alkalmazást de még mindig mutatja nálam a mobil jelet mikor nem vagyok elérhető. tudja valaki hogy mi ennek az oka?
-
Edi77
őstag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
A nettel semmi gond, minden más remekül működik, simán megy a le-és feltöltés. A FB hibája az egész.
(#12559) kispx: köszönöm, de Win7 van a gépemen
-
kispx
addikt
Legutóbb, amikor nekem ilyen probléma volt a webes felületével, a Win 8.1-es appal be tudtam lépni desktopon.
-
Edi77
őstag
-
Stylerr
addikt
Igaz most nálam is belép, de a hírfolyamon, illetve a chaten egy csomó ember profilképét nem tölti be, csak egy fehér négyzet van helyette.. Erre tud valaki megoldást?
-
zsof Nokia
aktív tag
Nálam még mindig jó a facebook
-
Stylerr
addikt
Nálam is totál használhatatlan.
-
Edi77
őstag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Most feltettem, mert szokás szerint kb 2 órája használhatatlan megint a FB, és a firefox sem tölti be sajnos. Már akkor lepődöm meg, ha egy üzenetváltást le tudok zavarni, vagy egy képet megnézni.

-
kispx
addikt
válasz
acsati
üzenetére
http://m.facebook.com/messages/ linkre gondolt, csak az m. lemaradt.
-
kispx
addikt
-
Edi77
őstag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Hiába csinálok sajnos bármit, ha a szerverük rossz, ez megy napok óta
-
Edi77
őstag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Köszi, nekem az nem bejövös

-
Edi77
őstag
Na, eddig tartott,megint offol a Fb nálam, sírjak vagy nevessek? Sem Operán, sem IE-n, sem Chrome-on nem jön be.
-
Edi77
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Most jó, bár eléggé bugos. Komolyan, napok óta ez van, hogy engedhetik meg ezt maguknak? Nem csodálom, hogy sokan lelépnek.

-
nesh_019
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Most nekem is jó lett. De sokszor nem akar rendesen működni.
-
Edi77
őstag
Nekem megint nem megy, csak a fehér háttér. Mi a fene van már napok óta???

-
nesh_019
senior tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Igen de még mindig nem megy. Érdekes.
Ha teló/tabról megyek fel wifin keresztül tökéletesen megy. De PC Chrome böngészőn nem megy.
-
nesh_019
senior tag

Nekem néha ezt csinálj a facebook amikor böngészőből akarok belépni... Tabról viszont tökéletesen megy.
Miért?
-
törölt tag
-
StarKiller89
senior tag
mivan már megint ezzel az oldallal? pár hete észrevettem, hogy egyik napról a másikra nagyon kevés poszt jelenik meg az üzenőfalon... és valóban, megnéztem pár lájkolt oldalamat, ami érdekel engem és egyszerűen nem jelennek meg a posztjaik az üzenőfalon, tudom, hogy van beállítás, hogy mindenről értesüljek, de azt se akarom azért, hogy 2 óránként értesítést kapjak, lehet valamit ezzel kezdeni? miért nem jelenik meg az üzenőfalon az ami érdekel engem?
-
törölt tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nagypapám is aktív rajta, sok egykori gimnáziumi tanítványával, a Facebookon keresztül került újra kapcsolatba
Nem is kell Neki ismerősöket keresni, minden nap szinte akad egy-két új bejölése 
-
Nagyon bosszantó, hogy mostanában hozzáadnak mindenféle csoporthoz, és amíg ki nem lépek, ott virítok, hogy a tagja vagyok. Nem találtam erre semmi megoldást, hogy hogy lehetne ezt letiltani, vagy engedélyhez kötni... Esetleg van valami ötlet erre?
-
Edi77
őstag
Ha valakit korlátozott listára teszek, az látja, ha én pl lájkolok vmi tevékenységet, vagy oldalt?
-
Másnak sem működik a facebook, nálam abszolút semmi nem jön be?
(#12511) acsati
Szívesen.
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy általam is kedvelt facebook oldalon, meg lehet valahogy tekinteni a többi kedvelőt/követőt? Mert ahogy rámegyek, ott csak statisztikákat hoz fel.
Köszi!
-
Gsx-rr
veterán
Sziasztok!
Akinek van üzleti oldala az kapott már ilyen üzenetet?
Warning Account !
Pursuant Facebook, Your account has been breaking the rules on Facebook.
we suggest you to recover your account immediately.
If you ignore this message, your account will be permanently disabled. Thank You
recover an account here:
➦ http://bit.ly/1vNvNre?recover"Warning"
If you ignore this message, we can not recover your account and your account will be permanently disabled.
Sorry to interrupt your convenience.Facebook Safety © 2015
Ha megnézem a linket nekem kicsit kamunak tűnik.
-
Edi77
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én sosem szerettem droidon sem, ios-en sokat Fc-zik, vagy lefagy, ezért onnan is száműztem, böngészőből is jól műkszik, ha hirtelen meg kell nyitnom.
(#12506) €uro: Nálam is rossz még
-
€uro
őstag
Nálam még mindig halott a Facebook PC-s böngészőn. Valakinél életre kelt már?
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
+1
-
Edi77
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kérdés, hogy kell-e ez a sok új funkció? Így is felesleges a fele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hol keressem, hová töltődik ilyen le a kép alapból, ha nem kérdezett rá hogy hová akarom lementeni?

Nem is kell Neki ismerősöket keresni, minden nap szinte akad egy-két új bejölése