- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Na mi van ki nyert???? Remélem ti.
-
tupacamaru
veterán
Köszönöm annak aki bizalmat szavazott nekem,
de nagy valószínüsséggel nem fogok ráérni a jelzett időpontban.
Sok sikert a PH! csapatnak.
-
tupacamaru
veterán
Urak, sajnos haláleset történt a családban.
Megtért az Örök Vadászmezőkre a 22'' ViewSonic monitorom, úgyhogy ma nem lesz játék.
Remélem holnap sikerül venni egy másik ilyen hasonló kategóriás monitort.
Így is egy napos kiesés lesz, nem tudom hogy fel tudom-e dolgozni.
-
tupacamaru
veterán
Már nem vagyok XFF-es, és már Kr@tos sem az. Én magánzó lettem, ő pedig másik klánban van. A telefonáláshoz annyit hogy én sem szoktam lelőni a telcsizőt direkt csak esetleg ''véletlenül''.
Ha például beáll valami sarok mögé telcsizni én meg befordulok és megijedek.
Akkor reflexből rárántom a feghyót és mire észreveszem hogy telcsizik addigra már két szög elment és az elég szokott lenni.
De sajnos már többször jártam úgy hogy életben hagytam az illetőt és alig hogy elhagytam hátulról lesubrizott.
Klánügyben pedig még vannak a LEK-ek is (LEcsóKolbász), már van saját bérelt szerverük is.
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
Jó menetek voltak, THX mindenkinek aki ott volt.
Az utolsó amin voltam az nagy mészárszék volt, fel kellett volna venni.
-
tupacamaru
veterán
A végére nekem is jó lett a pingem, amikorra már majd mindenki elment. Azért uccsónak sikerült egy jó pörgőset gémelni.
-
tupacamaru
veterán
A vége felé voltam én is, két jó kis kiegyenlített csapat jött össze.
Köszi mindenkinek a játékot.
dunc Mester a játszótérért:
(Jó játszóteret tudsz főzni.)
-
tupacamaru
veterán
A szeró jól működött, egy-két ping növekedéstől eltekintve. De most belefagytunk.
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
Ismét egy kis hiba a Mátrixban.
[link] 6 MB
-
tupacamaru
veterán
válasz
Battleaxe #1497 üzenetére
Az UAC be van kapcsolva???? Mert akkor nem frissit. Másik megoldás jobb gombal az ikonon és adminisztrátorként futtatni. De akkor ha van fent egér drájver akkor azt nem tölti be. (Programozott gombok.) Legegyszerübb kikapcsolni az UAC-ot.(Felhasználói fiók felügyelet.)
-
tupacamaru
veterán
Lehet hogy azt is használt, de amikor az ellent visszatette a pályára akkor körbeforgott és meglátta 3-4 falon keresztül is. Ebből gondolom hogy wallhack-ot is használt.
#1488 TbneT(HUN): Megkérdezem hogy rá lehet-e tenni, meg hogy miért nincs a PB bekapcsolva.
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
Ez történik amikor egy olyan ember kap hatalmat akinek nem kellene.
De hogy elszomorítsalak benneteket ma az XFF-szerveren megint volt egy f.szkártya cheater.
Szegény TbneT-et játszattam hogy fel tudjam venni a csalást, remélem sikerült.
Ezúton is ezer hála TbneT kollégának a segítségért.
(csak esett kelt) Az keltett gyanut hogy az előzőpályán simán lesubriztuk, de azután nem bírtuk lelőni. Wallhack-ot használt, simán látta hogy hol az ellen, még akkor is ha a pálya másik végén volt is. Egyből ráállt a célkeresztel a falon keresztül, és már indult is felé. Majd felteszem a videót ha jó lett.
Ja, majd el felejtettem,a csaló neve: SOLRADICAL[THC]
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
Az előbb voltam bent, úgy néz ki hogy működik rendesen.
dunc: Grat az avatarhoz.Nekem még nagyon sok kell.
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
Nincs szerencsém, mindenhol jó volt a pingem csak a PH-s szerón nem.
Hátha majd holnap.
-
tupacamaru
veterán
Akkor máshogy kérdezem, látszik-e most ez a szerver??? IP: 10.250.193.18 Port: 27888 Cafeteria pálya, DM játék.
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
Valaki nem tudja megnézni most délelőtt hogy az xfire mutat-e neki magyar szervert a megszokottakon kívül???? Ha dedikált szervert inditok akkor a paramétereket a játékban kell beállitani, vagy be lehet kivülrőlis???? Nem tudom hogy látszik-e egyáltalán a szerver??? Idebent van 3 Mb felfelé biztosan, de nem lehet a gépre telepíteni semmit. Otthonról csak a telepített könyvtárat áttettem az idebenti gépre.
A dedikált szerver azt mutatja hogy megy. Ja és DM szerver.
-
tupacamaru
veterán
Bocsi hogy nem voltam, de olyan jót sikerült játszani a LEK klánnal.
Majd legközelebb.
Mennyi dinka volt ma???
-
tupacamaru
veterán
Én is köszi a játékot.
Ma nagyon nyugis nap volt, nem szellőztettek a diliházban.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Balancee #1275 üzenetére
Nincs túl sok állandó magyar szerver, legalábbis én csak 2-3-ról tudok. Véletlenül nem Vistát használsz??? Esetleg ha leírnád az error izét.
A szerverhez nem kell külön lezsedni semmit szerintem.A fő könyvtárban van egy FEARSerer.exe ezzel tudsz dedikált szervert csinálni, amihez te is kivülről tudsz csatlakozni. De tudsz a játékon belül is szervert Host-olni.
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
''''Mindig is mondtam, hogy rossz korba születtem. Simán kardélre hánynám szó nélkül ha abban a korban élnék, de ugye nem, szóval...''''...akkor marad a Penetrátor.
Sajnos én nem tudom leszedni a nagyobb verziót,mert itthon és most már a meló helyen is le van tiltva a torrent.
-
tupacamaru
veterán
Amit TbneT(HUN) linkelt a #1224-ben azt nem lehet feltenni ilyen házi szerverre próba képpen???
-
tupacamaru
veterán
Na, mi történt, meséljetek.
Az XFF-en ma csak egy marha volt.
-
tupacamaru
veterán
Nyugalom Mester Úr, tudod ''A hosszú élet ritka!!''
#1234 Nimrod: Az már komoly 1mp.A multkor 200-as pingnél már nem tudtam lelőni senkit, és akkor be jött valaki és benyögött 250-300 körüli pingel hogy nem tud lelőni. Vajon miért??????
Talán mert már nem ott lát ahol ténylegesen vagyok????
Ebből pedig a számára mi következett???? Természetesen az hogy csalok.
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
Letöltöttem minden videót onnan ahová magi20 kollégát is betették hogy csal. A legtöbb csalónál a saját csapattárs logója egyáltalán nem látszik csak az ellenségé.
Egy-két Speedhack meg pár embernél van olyan jelenség hogy mindegy merre van a célkereszt, akkor is az ellenséget lövi.
De van egy pár ember, köztük magi20 is akinél nem tudtam felfedezni semmilyen csalást. Az hogy ''másik játékosba belépve'' nem látszik a fegyver az természetes.
-
tupacamaru
veterán
válasz
TbneT(HUN) #1216 üzenetére
Fogalmam sincs.
Az előző Windowsos szerver volt, ez pedig Linuxos. Nem tudom hogy ennek van-e valami köze a PB-hez.
-
tupacamaru
veterán
válasz
TbneT(HUN) #1213 üzenetére
A képeket ide akartam belinkelni a fórumra. Amióta szevert váltott az XFF, azóta ott sem fut a PB.
-
tupacamaru
veterán
válasz
TbneT(HUN) #1206 üzenetére
Nagy valószínüséggel.
Az is jó, majd feltehetnéd valahová vagy küld el az emilemre és én belinkelem.
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
válasz
TbneT(HUN) #1203 üzenetére
Kár hogy nem vetted fel a Fraps-al, betettük volna a gyüjteménybe. Már van egy Speedhack-es videóm. (#1147-es hozzászólás) Szerintem ez egyértelműen csalás, hiszen látod hogy hol az ellen.
Amúgy üdv a PH-n, elég sokszor szoktunk együtt játszani.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
A tegnapi speedhack: [link]
A hang valamiért nagyon szar lett.
-
tupacamaru
veterán
THX a gémet mindenkinek aki ma ott volt, kivéve egy-két elmeháborodottnak aki szintén ott volt.
Köszönjük a szervert dunc Mester.
Az eggyiket felvettem, majd felrakom.
-
tupacamaru
veterán
válasz
rollins #1087 üzenetére
Na, mi volt mesélj. Én mindig lemaradok az ilyenekről.
Sajnos tegnap több net-szakadásom volt, pedig aránylag jól ment.
Az utolsó játékomnál is megszakadt és már nem akartam visszalépni. Lehet hogy az esős időjárás miatt szakadt???
Csak azért szar mert az ember elér valamennyi pontot, aztán szakad, kb 1-2 perc amíg vissza jelentkezik és kezdheti előlről.
Azért volt egy két jó pörgős játék tegnap is.
Köszi skacok a gémet és a ''Szerver-gazdának'' is hogy megtisztelt a jelenlétével.
#1085 Soak: Azért van test ami felszivja.
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
Belefagytam és mire visszaértem már nem volt szerver.
-
tupacamaru
veterán
Pár menet után meg lehet szokni hogy be van kapcsolva a tk. Nem szabad össze-vissza ugrálni a másik előtt, és csinnyán kell banni a gránáttal is, ami valljuk be nekem nagyon nehezen megy.
Legjobban engem is az zavart ami Obi Wan-t (bocsi hogy nem tudom rendesaen leírni
) , hogy kb kétszer annyi lövés kellett mint általában. Általában a penetrátorból 3-5 lövés elég, de tegnap a 8-10 is kevésnek bizonyult. Legalábbis nekem. Lehet hogy az Assault-al nem ennyire feltünő, mert az gyorsan lövi a skulókat. Mondjuk Obi-Wan is azt használ neki mégis feltünt.
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
Sikerült letöltenem a torrenteset, grat hozzá, nagyon jó lett. 100x
Már láttam egy ilyen összeállítást fps nézetből is, mondjuk az nagyon profi munka volt. Sajnos az én gépem, nem bírja csak 10-15 fps-sel a felvételt. Még egyszer THX.
#944 Arni: amikor tudom, hogy valaki a sarkon fog kifordulni én megvárom, amig meglátom, csak aztán kezdek el lőni, pedig már löve is eléugorhatnék. Te nem használsz wallhack-ot???
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
Igen, egy sárga injeksiós tű formájában van jelen a pályán. Olyan mint az élet, csak sárga. Aki felveszi a felett megjelenik egy piros marker. Őt kell védeni. Egy idő után feltöltődik és akkor ha ''kisütöd'', akkor az ellenfél csapata belassul. Van SlowMo DM és SlowMo TDM is. Én nagyon szeretem, mert célirányosan lehet támadni az ellent, mert mindig tudod hogy hol vannak. Nem kell keringőzni a pályán, keresve a másik csapatot. Mondjuk kicsit kellemetlen ha a másik csapatnál a SlowMo és feltöltött.
#919 Nimrod: Lehet hogy ez csak marketing vagy fizetett hirdetés????
[Szerkesztve] -
-
tupacamaru
veterán
THX.
Kérlek töltsd már ki a konfigod az adatlapon, hagy lám milyen géped van. Az elején amíg 5-6-an voltunk nem volt semmi gond, még PHoBIwAN-pUKoBI-t is sikerült egy párszor lesubrizni, de a végén már csak hullottam mint az őszi légy.
#891 dunc: 800x600 minden min, csak az Effect Details med.
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
Sajnos a problémám ugyanez, csak annyi hogy nekem 60-70-ről zuhan 15-20-ra. Sajnos ez meglátszik az eredményemen is.Az én gépem kb 8 embert bír el egy szerveren. Ha több van akkor folyamatos a DIA film vetítés.
dunc: nem lett jobb, ennyi van a gépben.THX a szervert, és a játékot mindenkinek.
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
A füst engem is nagyon zavar, általában ilyenkor mindig kakukk. Mondjuk nekem az effect details médiumon van, gondolom ez is közrejátszik. A többi mind minimumon, de ha azt is leveszem akkor eltünnek a Pentrátor szögek. Pedig már úgy a szivemhez nőttek.
Sajnos mindig annyit játszok az XFF szerveren hogy elfelejtem megnézni hogy van-e ''PH szeró by dunc''.
Pedig a multkor is jó menetek voltak.
Zsot!! véletlenül nem Bonebraeker???Miért nem Bonebreaker????
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- MotoGP & WSBK
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged