- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pechman8
tag
válasz
Armahun #9854 üzenetére
Köszönöm a választ! Most néztem Arni leirását. TÖKkKÉLETES! Erre gondoltam. Bár még nem próbáltam...
De nemsoká ....Apró megjegyzésem a világnak: Azért megdöbbentőnek találom, hogy ilyen körülményes a dolog, főleg az informácóhoz való hozzájutás. Mert a kiadók mondják: "ííígy a csalás védelem meg úúúgy a csalásvédelem" stb aztán meg aki becsülettel akar küzdeni, hozzá hasonlókkal az meg ilyen módszerekhez kell folyamodnia, hogy szórakozhasson. Az ilyen beépített megoldásokat a játékok borítóin nagybetűvel kellene feltünteni! Én meg mennyit kerestem meg kutakottam... És ha nincs Arni...!? Akkó hogyan...?! Azért ez elgondolkodtat...
-
Lajkó
őstag
válasz
Armahun #9740 üzenetére
Bár lehet hogy nem értessz hozzá, de foglalkoztál vele, és ezálltal segítettél is nekem!!! Úgyhogy ha kell, lenyomok 3 Allah-ot.
Bizti hogy codek probléma volt, mert most hogy rátapintottál a problémára nekem is eszembe jutott, hogy kb azótta nem frissítem a Wmediát amiótta nincs hang a Teamrado-n.Köcce, és Respect mégegyszer.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Armahun #9721 üzenetére
Ma is volt egy kis suttyó. Nem csalt csak elkezdett noobozni ha leszetük noob ua, noob remote meg minden. De magyar volt csak külföldön él a suttyója.
Még HFC (2ban) szerón futottunk össze, akkor is ezt csinálta.
De amikor csak a 3. helyig futotta neki lelépett mint a sz.. -
tzimash
őstag
válasz
Armahun #9710 üzenetére
sajna nem, pedig nem ártana... tegnap is azért hagytam ott a szerót, mert csaltak. ráadásul még egy óra múlva is ott volt a köcsögje...
tényleg Kratos, nem úgy volt hogy lesz FMJ szeró? vagy volt csak nem látta a zixfire?
ja meg, jól összezavartatok ezzel az új nevekkel -
tupacamaru
veterán
válasz
Armahun #9452 üzenetére
Nem jó a linked egy http-vel több van benne. PB frissítés.
Lehet hogy nem ártana az első hsz-t frissíteni.
-
hoax
senior tag
válasz
Armahun #9351 üzenetére
De valyon mi a szent szar...?
Egyszer régebben már volt ilyen, de akkor a UPC kábelén szögeltek valamit, és attól borult a kapcsolatom.
Akkor újra kellett indítanom minden hálózati vackot, utána jó lett.
Azóta működött is szépen, de most, hogy borult a rendszerem, megint ugyanaz...
Pedig a Win-en kívül (mivel friss) nem változtattam a hálózati beállításokon.
A router és a modem eddig ok volt, az Avast-tal pedig sosem volt problémám. Egyellőre más nincs is fent, tehát nem tudom, hogy mi korlátozhatja... -
Kr/\toS
senior tag
válasz
Armahun #9301 üzenetére
32bites win7-nél semmi gondom nem volt a hangdriveren kívül, a frame is ugyanannyi volt mint XP-n. Viszont hasonló jelenséggel találkoztam 64bit xp alatt, és azt hiszem az okozta hogy a hálózati meghajtóm nem 64 bites volt hanem 32bites,(és azokra ugye emulátor layert futtat a proci). Mikor felraktam a 64bites marvell meghajtót meg is szűnt a problem.
-
Lajkó
őstag
válasz
Armahun #9288 üzenetére
Hát köszi srácok, majd lehet hogy belemegyek énis ebbe a hangtémába. Bár nem szivesen, mert nem túl sok időm van.
Kratternek is az volt a gondja, hogy volt amikor a baloldali hangokat jobbról hallotta, és fordítva is ugyanez. Na meg a szokásos elmegy a hang, meg ilyenek. Ezért óvakodok én ettől a témától. Eddig csak rosszat hallottam rólla. -
Lajkó
őstag
válasz
Armahun #9284 üzenetére
Akkor lehet hogy nekem is azért akad meg néha?(föleg a refin, ha pisztollyal, vagy shotival jönnek nekem)
A helyzet, hogy eddig próbáltam tudomást sem venni a hang(realtek) hiányosságairól, de lehet hogy el kellene kezdenem. Az a baj, hogy félek attól, hogy nekem is problémáim akadnak ha veszek egy komolyabb hangkareszt, mint Rihter kollégának, vagy Kratos-nak.
Bár az utóbbit többet hallottam panaszkodni.
Na meg ha beszerzek egy valamirevaló hangkareszt, akkor kell hozzá egy komolyabb headphones(9-10e) is, és így már nem is olyan vicces a kettő összege. -
tibi34
tag
válasz
Armahun #9284 üzenetére
Akkor azért akad nekem néha?
Tudtam erről,és az usb-s egér mizériáról is,csak nincs lóva.Még jó hogy az egeres dolog eltűnt.Legközelebb beszerzek valamilyen hangkártyát.Addigis takarítok,aztán játszom
Mióta van fülesem sokkal jobb a fíling,egy jó hangkártyával mégjobb lesz
Nekem integrált a hang,de "jobbfajta",szükség,törvény,stb...
-
Lajkó
őstag
válasz
Armahun #8120 üzenetére
Szvsz pedig igen is elentmondásokkal van tele ez a felvonulás. Miért kell hirdetni az 'igét' ? Miért kell már kisgyerek korban beleerőszakolni az emberbe, hogy ez egy elfogadott 'Divatirányzat' ? Miért kell arra sarkalni a mai fiatalságot, hogy azonosulni akarjon ezzel a réteggel ? Miért kell egy rózsaszínü bibliát az ágyékához szorítania annak a meleg srácnak ? Miért van arra szükség hogy teljesen eltorzítsák magukat azok az emberek akik felvonultak ? Miért nem tartanak velük, és utasítják el a 'normális' melegek ezt a fajta magamutogatást ? Miért kell az egyik melegnek előítélettel élni a másik iránt ?
Sajnos ezeknek a kérdéseknek egyike sem a felvonult melegek mellet szól. Lehet hogy azoknak volt igazuk akik inzultálták az igenmélyentisztelt felvonulókat ?
Te miért foglalsz állást mellettük ?
-
Richter36
őstag
-
Nimrod
addikt
válasz
Armahun #7508 üzenetére
Köszönöm, majd megint Win alatt leszek felteszem.
Apropó, Linux alól valaki próbálta?
Egy apróság, nem a régi nevem használom (Dögkeselyű), mert szeretném elkerülni a korábbi olyan incidenseket, amikor anonim taknyosok beszólogatnak, így meg nem tudják, milyen nyelven beszélek illetve hogy honnan játszom.
Többnyire Vulture néven fogtok találni, de a gránátokról úgyis megismertek. -
Kr/\toS
senior tag
válasz
Armahun #7408 üzenetére
Eheh olyankor pont azt a síkot kell CSAK nézni amit az irányzék horizontálisan bezár plusz a képernyő közepét..... ;) xD
Mert annak ugye az lenne a lényege hogy azzal kell célozni mikor igazándiból is lőni szeretnének.....(és ott nem a fél képernyőt takarja ki hanem nagyrészt mindent ;)
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Armahun #7323 üzenetére
Na az történt, hogy nemtudom... először is szarakszik a kártyám. Játék közben megáll, lerakja asztalra és kb a következő üzenetet kapom a kártya driverétől. Vpu recover restarted the card(vagy mi) mert it has stopped responding blabla bla. Namost nézegettem a hőmérsékletet, és gyakorlatilag 52 fok fölé nem megy a mag, viszont a vrm vagy mi, pillanatok alatt 100 fok felé megy. érdekes tovűábbá, hogy a 3dmark végigfut, viszont az ati toolsban lvő 3dviewos cucc-nál megint szarakszik és nemtudom mi a franc van vele. A hűtést lecseréltem egy x2re, ami szépen hűti is a magot, de az a másik mitől meg yannyira fel, nemértem....
Ezenkívül tegnap elment a netem. Nagyon sajnálom, mert tényleg ó meccsekre volt kiátás -
tzimash
őstag
válasz
Armahun #6805 üzenetére
kösz a shotokat, szerintem is játszhatunk igy máskor is. lassan rá kell jönnöm, hogy jobb a tdm a dm-nél
Detox!: tk ide vagy oda, én jókat röhögtem ezeken
asszem valamelyikőtöket egyszer hátba dobtam granyóval, na az nagyon tetszett
Richter:
Banano szerintem félt
ma is nyomhatunk egyet vagy kettőt -
tupacamaru
veterán
válasz
Armahun #6504 üzenetére
Hát 5500 Ft. Nem a legolcsóbb.
Nincs telefonvonalunk sajna, és nem akarok plussz 3000 forintot fizetni csak hogy ADSL legyen. Meg még a Fibernet van, de elég riasztókat olvastam róluk és félek váltani. Úgyhogy nincs sok alternatíva.
Nagyfalusiaknak minden olcsóbb mindig.
-
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #6366 üzenetére
Nálam ha már minden kötél szakad, újradobom a wint, ebben ki is merül jártasságom a témában
Egy driver cserét még megérne a dolog, hátha, ha nem vagy vele kibékülve és nem lételemed a dx10 akkor sztem cseréld el egy X1950-re
, bár van egy olyan törvény hogy a boltnak 24órán belül akkor is kötelessége visszavenni a cuccot, ha nem tetszik a színe
20K-t sztem megér egy új 8600GT
sOaK: én az olyan serverekről beszélek amiken 98%-ban csak jópingű dudék vannak, és csíter meg sw mentesek, és még a szint is megvan általában. Na ilyenből CSAK 6-7 van TDM-be
-
Richter36
őstag
válasz
Armahun #6275 üzenetére
A sebzés ja az igen, teletunkoltam a manuszt oszt nem akar megdögleni.
Főleg ha jól is mozog az emberke akkor meg félóra körbetáncolás és 3 reload mire meghalás van
És tánc közben az győz aki a gyorsabb reloaderNade, mivel még új a szeró majd kialakul és akkor lesz egy király játszószobánk.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Armahun #6262 üzenetére
Ha futás közben felugrassz és rugsz, akkor begyorsulsz majdnem annyira mint amikor nincs a fegyver a kezedben. De a fegyvered sebzése lecsökken, egy egész tár kell egy emberbe. Nem mindig csinálja de én már többször észrevettem ezt. Nem t'om hogy másnál volt-e már ilyen jelenség. Szerintem tök fölösleges ez a SEC, több baj van vele mint amennyi haszon.
SEC: SEC
-
Nimrod
addikt
válasz
Armahun #6131 üzenetére
Bekövetkezni viszont nem fog, egércsere kellene és több ram, de nagyon unon a fix jó társaság hiányát, nem valószínű, hogy visszakerül a gépre.
Más. A kódot hogy lehet lekérni, ha elfelejtettem?
Legutóbb amikor visszatettem újat kellett kérnem, mert nem volt meg a mail a régiről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali játékos kérdések órája
- Tenisz topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fűnyíró topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged