Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Microsoft Rewards
- Telekom mobilszolgáltatások
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.A.R.2Fan
csendes tag
Na okoska szóval nem bírod abbahagyni
De nem értelek abszolult nem az a gondod hogy én foglalkozom a topikkal 1ben ugye a game-el video,info,kép,stb., még ha nem is olyan formában kerülnek fel, amiben az igényeid kielégítené
Most megkérlek, tényleg szakadj, le rólam ez a topik nem erre van, erre ott a privi+dühöngő ha szópárbajozni akarsz ha meg ugye te nem alacsonyodsz le az én szintemre, akkor mondom, ne foglalkozz velem ok?
Én linkelgetem a direkt képeimet, ami megjelenik neked pirosan link vagy úgy, ahogy én átnevezem, és nagyon 1xű látod, én írtam ne kattints rá, vagy el se olvasd, csak menj tovább, olvasd a következő hsz-t vagy mitomén de szakadj le rólamÉn pozitívan szóltam végig a játékról mikor kemény fikázás érte én védtem a játékot. Megjött a demó már akkor írtam hogy jó lesz, demó alapján is megvolt a véleményem 10/10...megrendeltem a game-et és kiadom érte a majd 10K-t megjött a steam-es verzio leszedtem beleöltem 2órát de volt hozzá kedvem időm és FRAPS-al vettem fel videót csináltam képeket ( video nemsokára megtekinthető weblapon) linkeltem őket ide folyamatosan + linkeltem videókat de én végig foglalkozom a játékkal ez fáj neked annyira? Vagy csak engem nem tudsz elviselni akkor, mondom, ne olvasd a hsz-em.
én befejeztem veled
A többiektől elnézést a kis szópárbajért
F.E.A.R.2 10/10

-
Kr/\toS
senior tag
válasz
F.E.A.R.2Fan
üzenetére
Viktorkám legalább egy érettségi nem ártott volna neked.

-
F.E.A.R.2Fan
csendes tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
üdv. ott csak 1 link van azt nem én írtam csak info-t adtam
1. Ha nem használja ki a többmagos procit, akkor vajon mitől a teljesítményjavulás?
nem ez van leírva! amit te írtál
1. még nem használja túlságosan ki a többmagos processzorokat.
2. Kié a havok fizika? 2007-ben a Havok megvásárlásra került az Intel chipgyártó megavállalat által. akkor vajon mitől a teljesítményjavulás? gondolom azért vannak az intelek picit jobb helyzetben de javíts ki ha nemjól gondolom.
3 már megjelent a játék
4 igen minden a játékból van
5 köszönöm hogy megmutattad mit jelent a Thumbnail ezt nem vágtam köszi
6 és igen több óra F.E.A.R. 2 után nálam 10/10 ez az én VÉLEMÉNYEM remélem ez nem gond?mert már te is kicsit támadóan lépsz fel.
jah és kratos írniírni te mit tudsz te porba vezetni tudsz e már??? 30akárhány évesen.... mondom a hüeséged folytassuk inkább privibe vagy a dühöngőbe vagy csak 1xűen szakadj le rólam
game-el foglalkozz öreg eza topik arra van. HOL VAN VIKTOR ilyenkor
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
F.E.A.R.2Fan
üzenetére
Bocs öreg, erre a szintre nem fogok lemenni jól elvagy te a kis fortyogó levesedbe. Az meg hogy ki ért/nem ért dolgokhoz azon is lejön hogy írni sem tudsz. Pont.
-
keIdor
titán
Délután már én is jövök tolni, végre egy új értelmes játék.

-
F.E.A.R.2Fan
csendes tag
úúú szval fenhangon küldted OK
na akkor csak gyorsba így a pirulák után
(hogy engem vonzanak az idi...)1 te abszolult nem értesz a játékokhoz neked lövésed sincs a dolgokról
2 vegyél már szemüveget és nézd meg XP, Vista-Win7 alatt az a fotórealisztikus cod4-et
elavult anyám LOL ilyet írni na mind1
3 lehet hogy a GPU-d ban is lehet keresni a hibát amiért elavultnak tartod a COD4-et
akkor te még nem láttad azt komolyabb cuccal te amal.jót röhögtem a hozzánem értéseden-rajtad ( szemüveg nem árt látszik öregszel
)

a kép linkekre bocsásáámáá meg hogy a te igényeid nem elégíti ki
ÉS KOMOLYAN MONDOM NEKED IS A GAME-EL FOGLALKOZZ INKÁBB mint velem
vagy ha nem birsz leszakadni rólam mert most újra én leszek a hepid akkor ott van a dühöngő vagy írj Privibe és mehet a harcF.E.A.R. 2 rule
-
Gaboman
nagyúr
Azért az ne feledjük hogy a COD4 az egyik legjobb akciójáték amit kiadtak.
Ekkora sikere a COD sorozatnak még nem volt!
Az hogy grafikailag neked nem jön be az egy dolog,soha nem az számított milyen grafikája van egy játéknak,nem azon múlik mennyire jó!
Hangulata eszméletlen jó a COD4-nek,és nekem ez a lényeg! -
Vistaboy
veterán
válasz
F.E.A.R.2Fan
üzenetére
"aláírom nem 1 warhed vagy COD4
de nálam akkor is 10/10 minden téren de ez csak az én véleményem."A teljes játék megjelenése előtt, már a demó alapján 10/10?
Tényleg nagy fan lehetsz. 
-
Vistaboy
veterán
válasz
F.E.A.R.2Fan
üzenetére
-
Vistaboy
veterán
válasz
F.E.A.R.2Fan
üzenetére
"QuadCore meg DualCore gépeken érezhető teljesítményjavulásra számítsatok. Ám azt is kell tudni, hogy a F.E.A.R. 2 még nem használja túlságosan ki a többmagos processzorokat.
Havok fizikai rendszer mellett döntöttek, úgyhogy az NVIDIA tulajok szája itt most legörbed. Nincs framerate-felturbózó PhysX
"1. Ha nem használja ki a többmagos procit, akkor vajon mitől a teljesítményjavulás?

2. Vajon a játék elején lesz NV logó? Gondolom nem, mert akkor PhysX logó is lenne.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
F.E.A.R.2Fan
üzenetére
Szerintem most keresd meg a földön a piruláid. Az accountod meg a te marhaságod (szokás szerint) miatt vesztetted el. Ha meg képeket linkelsz tanulnád meg normálisan csinálni.
Mint játék meg sokkal jobb minden téren a FEAR 2 mint az általad említettek, hogy kiemeljem CSAK NEKED, Warhead grafika ok, sztori kalpag szemét, COD4- grafika elavult, bloomolt, szép modellekkel, kb ennyi.
Amugy jót szórakozom rajtad.
Mivel a felém táplált gyűlöleteddel olvastad a kommentemet elhomályosította a tisztánlátásod hogy kurvára nem kötekedtem. De sebaj ez vagy. -
F.E.A.R.2Fan
csendes tag
kigészítem neked 1 picit hogy megértsd és jobb ha most visszaveszel az éles hangból nemvagyok a hüségedre kíváncsi

én írtam valamit amiből te kiemelted azt a részt amire gyorsan tudsz reagálni valamit....

akkor pontosítok
WARHED GRAFIKAILAG JOBB
COD4 GRAFIKAILAG MEGINTCSAK JOBB (ezt még a hüeis észreveszi)
én csak aláírtam hogy Ok azok jobbak grafikailagde a FEAR az FEAR ez 1 külön világ, nekünk ez a gyönyörű és igen sokkal jobban van tálalva de itt jön a kérdés
Miért nem a véleményem emelted ki?
nézzük mi is volt a véleményem a gameről : de nálam akkor is 10/10 minden téren de ez csak az én véleményem.

úgyhogy maradjmámagadnak te

te mással foglakozz inkább ne velem

jah és továbbra is csak leírom csak neked

aláírom nem 1 warhead vagy COD4
de nálam 10/10 minden téren nekem ez a VÉLEMÉNYEM mert a FEAR az FEAR
és ha annyira unatkozol miért nem csinálsz inkább video-t vagy képeket vagy néznél friss infokat vagy valami érdemlegeset, és nem velem hanem a game-el foglalkoznál mint ahogy én is teszem
eddigi hsz-eim a csak infokról képekről videokról szóltak ne keljen már még 1 accot elveszítenem a te hüeséged végett

F.E.A.R.2 rule
-
Sirandrish
legenda
nah én most próbáltam ki..elég jónak néz ki..csak az elejéről hiányolom a lassitást..vagy csak én bambázok?

-
tupacamaru
veterán
Azé' valaki regélhetne a multiplayer részéről is.
Milyen pályák, fegyverek....etc.....etc. 
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
F.E.A.R.2Fan
üzenetére
"aláírom nem 1 warhed vagy COD4"
Már bocs de ezeknél klasszisokkal jobb, masszivabb, és jobban van tálalva...
-
F.E.A.R.2Fan
csendes tag
-
brownus
veterán
válasz
F.E.A.R.2Fan
üzenetére
jó képek, ez is este rakom fel én is

olyan érzésem van, hogy ezt se fogom nagy hangerő mellett fülessel játszani

-
Kr/\toS
senior tag
Legalább thumbnail-ként raktad volna be....
-
F.E.A.R.2Fan
csendes tag
[link] aúúú
jah ezt meg a napokban olvastam "valahol"

27 évesen számolom a napokat bakker. Életem egyik leghangulatosabb fps játéka volt az első rész. Kb akkora hatásfokkal bír mint anno AVP. A grafika is ott van sztem, és még a terep is realisztikusan reagál. Bár mondjuk egy warhead után elég magasan van a mérce. DE AKKORIS . fear az fear. bigup neki

értitek a lényeget mit akarok vele?

-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Thx a felvilágosítást akkor mindenképp vigyázni fogok ezen a téren
Egyébként te nyomtad a Combatot vagy nyomod e még ? Project Origint esetleg multiba ?

-
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Ott azért vigyázz a vásárlással . Simán újrafóliázzák a már kipróbált játékot . Egy ismerősöm még Cod4-nél nem tudott játszani mert már használt volt a cd kulcs. Eredeti játéknál és azt mondták lehet fordulni a magyar forgalmazóhoz.
-
v!ct0y
veterán
válasz
F.E.A.R.2Fan
üzenetére
Jól látom penetrator is megmaradt?

-
Croft-21
őstag
Kipróbáltam a demót. Hát az elsőre feltűnt h a grafika szinte semmit nem változott. A játékmenet izgisebb lett, parázósabb
A fegyverek tök ugyanazok mint az egyben csak más külsővel. De azért úgy összességében jó lesz ez
-
v!ct0y
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
vigyázz!!! mert vérszemet kap a doki és ha meglát az utcán már akkor is be fog rángati bevág a székbe előkapja a hiltit azt.....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja és a cd kulcs...hát tesókám ha a gémet le tudtad szedni akkor azt sem lesz nehéz...
-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Má nem fáj
Egyébként meg a fogorvos azt mondta,hogy belőlem éhen halna egy fogorvos mert nincs is rossz fogam
érdekes 
-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Fáj a fog?.......Nem fog!!!
Amúgy te még boldog ember vagy szerintem, mert még van fogad.

-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
F.E.A.R.2Fan
üzenetére
Thx az infot bár 13-án megnézem hogy megjött e az Egri plázába ha van akkor megveszem ha nem lessz akkor rendelés lessz a dologból
Most pedig irány a fogorvos gyáááááááááááááááá

-
brownus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ugyan már, hisz a katolikusok is átírták a 10 parancsolatot, apróságokkal nem foglalkozunk

az előbb néztem róla egy videót, állat lesz ez a f2 - p.o. úgy rendesen paráztatós mint az első volt
várom én is 
-
>Dragon>
tag
válasz
F.E.A.R.2Fan
üzenetére
Heló.
1 CD kulcsot dobna valaki !!
Nem az eredeti cd kulcsra gondoltam !!
Csak valamit amivel felbírom tenni..
-
F.E.A.R.2Fan
csendes tag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Én CD Galaxisnál szoktam rendelni
A játék várható ára: 8 990 Ft
sztem innen rendeld.
A csomagküldés díja súlytól, értéktől, a megrendelt játékok számától és a kiszállítási címtől függetlenül 990 Ft. (de ezt te is tudod)
ott a leírás
A jelzett ár, tervezett megjelenés dátum és egyéb adatok tájékoztató jellegűek, azok a megjelenésig még változhatnak. A játék megjelenésekor várható értesítő e-mailben szereplő adatok lesznek majd a véglegesek, amelyek alapján tájékozódni tudok majd.
PL: Crysis-t mikor rendeltem annak az ára nem változott semmit szal nagy valószínűséggel ennek sem fog ( de ha olcsóbb lesz annak csak örülünk
) -
Richter36
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Tudom én is láttam a videókat és ezért támadtak a kételyeim.Azt hiszem, hogy nem fogom egyből megvenni inkább kivárok én is egy picit.
A demo után úgy gondolom a single rész biztos nagyon jó lesz, ezt a multit meg majd meglátjuk.
A napokban eszembe jutott, hogy csinálni kellene xfire-n egy 30éven túli fear játékosok közösségét, amolyan nemzetközi communityt, de a harmat gyenge angolom miatt nem tudok bele kezdeni pedig nem lenne hülyeség.Kíváncsi lennék mennyi 30+ -os fear gamer van. -
Kr/\toS
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ez tuti mert rajta van a multi videókon. Használat közben. Egyébként elég pörgősnek tűnt a vidik alapján.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Én a helyedben kivárnék legalább egy-két hetet, és nem az ár miatt.

#357 Richter36: Kratos azt írta hogy az ASP biztosan benne lesz a multiban.
-
Gy3pm3st3r
tag
Az ár az ennyi marad? vagy csak ha előrendelik akkor ennyi?
-
Richter36
őstag
Nekem a multi részével vannak egyre erősebb kételyeim.Ha a brutális mesterlövész csúzli mellé amit a demoban is kipróbálhattunk, még berakják az ASP-t is akkor ez erősen a campre fog sarkalni sok sok playert
Bár remélem nem lesz igazam és qrva jó lesz, mert én is várom mint a messiást. -
Sirandrish
legenda
válasz
F.E.A.R.2Fan
üzenetére
kb

nekem a demo is tetszett és várom is ezerrel
-
F.E.A.R.2Fan
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
az 1000% hogy tolják
csak ment itt a vakítás közbe meg várják mint a messiást

-
Sirandrish
legenda
válasz
tupacamaru
üzenetére
ki nem?

azért kiváncsi leszek a sok emberre aki a demot fikázta..a 80%a tuti tolja majd
-
tupacamaru
veterán
válasz
F.E.A.R.2Fan
üzenetére
Az'é szeretnétek ám vele már játszani is.
-
F.E.A.R.2Fan
csendes tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
-
Hát már szokás szerint megelőzték a hivatalos kiadást
Azt azért néztem ,hogy a játék mérete 12 Giga és ha jól értettem van vagy lesz magyar felirat a játékban. -
DerStauner
senior tag
egyes oldalakon a steam verzió már fenn van, TL tálalásban.
azt írják, hogy a megjelenés dátumáig még nem lehet vele játszani.
-
F.E.A.R.2Fan
csendes tag
Na rendelés leadva

-
tupacamaru
veterán
Még 8 nap.

-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Meg vagy!!, már gondolkodtam privit írok hogy mégis hogy mi érted.
Háccova nem szolok bele a meglátásaidba mer nem probáltam a demot, de jöhetnél játszni néha ahelyett hogy a már elszurt folytatást erölteted!! Vagy eröltess amit akarsz csak néha gyere!
Van még benne nekem elhiheted, csak a tab gombot kell elfelejteni -3év után jólrájöttem.
Megnéztem az oldaladat (elözöh háttér jobban bejött
) , van pár őskövület kép meg egy két beszédes
, jovolt emlékezni köszi.-puszi majd azért keress meg ha ugyvan estéim szabadok ált. mehetne kis játék. na szia -anyaros az aláhirás 
-
GC-EvElyN-
senior tag
Helloka!
Sikerült kipróbálnom tegnap délután a játékot, és bizony vannak kétségeim. Nem a single-vel, hanem a multijával kapcsolatban. Egyszerűen nem érzem a karakter olyan mértékű szabad mozgását mint a combatban. Nekem tetszik a grafika, és a paraszint is el van találva. A single biztos jó lesz, a multit meg majd elképzelem, és elldöntöm, hogy megveszem-e.
-
OnSeT
őstag
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni,hogy akinél nincs hang a játékban,az mit csináljon?

Mert nálam tök kuss...de még az intrók is a betöltéskor.
Minden más játék jó....a perseus mandate és a crisys főleg jó
Köszi!
-
F.E.A.R.2Fan
csendes tag
Azért remélem, megmarad a Normál TDM, SLOWMO, és a DM.

-
OnSeT
őstag
Multiban is lesznek robotok.

-
OnSeT
őstag
Galaxisnál is előrendelhető.
-
v!ct0y
veterán
Jó lesz ez csak még "sokat" kell rá várni...

-
_Toka_
senior tag
Srácok, bevallom, nem tudom, mi lenne a 2009-es grafikai szint - már, ha ez nem az... -, minden esetre szerintem nagyon jó anyagnak ígérkezik FEAR2!
-
Armahun
addikt
Kár, hogy csak ennyi van belöle.
-
OnSeT
őstag
válasz
F.E.A.R.2Fan
üzenetére
Vagy mégsem?

-
v!ct0y
veterán

-
v!ct0y
veterán
Az áráról nem tudtok valamit, bár mind1 mer így is úgy is megveszem
De azé mégis mennyi lesz?? -
F.E.A.R.2Fan
csendes tag
A F.E.A.R.2 Demo-ja
A február 10-i megjelenésig enyhébb fájdalom csillapítónak jó lesz. Aztán nehogy rálépjetek az alvó Almára, mert másnap este kilép a tévéből és átkapcsol a Tom és Jerryre - persze miután kivágott minket az ablakon.

-
Kr/\toS
senior tag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Coreykám a történelem mindig megismétli önmagát, nemhogy tanulnál belőle. (A megalomán diktátorokkal az élén ;) )
-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem. Pedig ebben most semmi rosszindulat nem volt. Komolyan írtam de ha nem akkor nem tudom mi legyen
Én jószándékú vagyok kivéve miota elkezdtem a Taek Won-Dot megint

-
Kr/\toS
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Azt csak akkor kell ha az egyik kocka nem illeszkedik a másikhoz.

-
tupacamaru
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Jobbost, mi?
A szeme alá.

-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
F.E.A.R.2Fan
üzenetére
Ejnye dehogy csaltam csak ott amikor láttátok a lanon mikor probaltunk megviccelni dehát ez lett belőle

-
F.E.A.R.2Fan
csendes tag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Ez a topik nem erre van! ( Mind tudtuk, h csaltál csak letagadod
)a Többit Privibe.
-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
F.E.A.R.2Fan
üzenetére
Egyetértek ezzel,hogy Nem tűrjük a csalókat. Csalni meg neten sosem csaltam ezt te is tudod nagyon jól azt meg poénnak számtuk T@lpival sajnálom ha nem vetted a lapot.
De hogy lásd én nem vitázni jöttem ezért én itt vagyok és nyújtok egy jobbost ha elfogadod

-
F.E.A.R.2Fan
csendes tag
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Mivel lesz PB támogatás itt úgyis mindenki tiszta lappal indul 1egyenlőre a fő lényeg, hogy legyenek emberek és nyomják a game-et, hogy érdemes legyen fenntartani 1-2 szervert majd, kialakul, idő kell neki úgyis.
De majd meglátjuk itt is Cheater lesz e belőled, ha igen ugyanaz a sorsod.
Nem tűrjük a csalókat. -
Gy3pm3st3r
tag
válasz
F.E.A.R.2Fan
üzenetére
Én megveszem csak itt óvatosan bánj a bannal
Mert ha kiraksz akkor mond meg most mert nem fogom a lóvét ezért kidobni
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr. Romano
üzenetére
jaaah hogy 4:3 nincs benne? ahogy olvasgattam én azthittem hogy 16:9/16:10 nincs benne...örültem is hogy 1680x1050re tudtam rakni...szerintem nem kell félni...a fullba csak lesz nem?
-
mad1
veterán
Nekem nagyon bejott a demo.Kicsit gagyinak tartom a grafikat,idejemult engine...ennyi.
-
SteeWe
aktív tag
Tegnap én is toltam egy kicsit, én is a "nekem nagyon bejön" táborhoz tartozom. Élvezetes!
Figyelmes lettem a belassulásra, szaggatásra, de mindig egy új pályarész elején, szerintem akkor menthet. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyetértek én is...
csak az a fránya 4:3 kéne bele! -
Buldozer99
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Teljes mértékben egyet értek veled, nekem is nagyon bejön.

-
Sirandrish
legenda
Nah..mivel a teljes még két hét így leszedtem énis a demot..háát..nemtudom..
Szerintem bitang játék lesz..a grafika is bőven jó..nem kell ennél szebb...
Bőven jó..főleg hogy a hangulata páratlannak igérkezik
egyvalami nem tetszik benne..az az hogy a AIM érzékenységet ha minimumra veszem akkor is nagyon gyorsan mozog az egérrel..de az megszokható

-
F.E.A.R.2Fan
csendes tag
Szervert intézem!!
FEAR2 szeró váltja a jelenlegit csak vegyétek a game-et

és gogogo hentelni

-
gti16v
őstag
ÁLLLATTT!!! nagyon a demó....
ezt tuti megveszem eredetiben,mint a többi F.E.A.R-t
a régi kommandos hangokért tényleg kár.
Majd holnap átolvasom a topicot,mi a gép igény nekem nem szaggatott...(de bele sem bonyolódtam a beállításokba,csak felraktam 1680x1050-be azt kész ...annyira vártam már... -
Viktor77
titán
Na, a következő egymással foglalkozó hsz-nél bannolom az elkövetőt. Végleg.
Kezd elegem lenni a topicból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Microsoft Rewards
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- EliteBook x360 1040 G8 14" FHD IPS érintő i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacBook 12" Retina 2015, 8/256, 1.1 Ghz Intel M, magyar billentyűzet
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(hogy engem vonzanak az idi...)
)

Tényleg nagy fan lehetsz. 

"
Milyen pályák, fegyverek....etc.....etc. 
(nagyonbrutáááll) de 13. hozza a futár!?
Egyébként te nyomtad a Combatot vagy nyomod e még ? Project Origint esetleg multiba ?
Egyébként meg a fogorvos azt mondta,hogy belőlem éhen halna egy fogorvos mert nincs is rossz fogam