Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.A.R.2Fan
csendes tag
válasz
butcher eu
üzenetére
-
butcher eu
senior tag
senki sem tudja a választ a kérdésemre, vagy csak senkit sem érdekel mit kérdeztem?
-
Rusher
őstag
Konfigurálni tudok bármit, bármire. Tegnap az egeret konfigoltam át a játékban. Milyen egered van? Továbbra sem tudok rájönni miért nem tudom az egér 3, 4, 5 gombjait használni a játékban
Eleinte a 3-as gombot bevette (alapon 3-as gomb fegyvermenü) tehát át tudom állítani másra...aztán nézegettem a profil fájlt próbáltam átírni, de nem sikerült...és azóta már a 3-as gomb sem megy...vicc.. -
butcher eu
senior tag
már 2 órája keresgetek, de nem találok leírást a játék történetéről (első második részről). pedig szívesen utána olvasék. valami ötlet.
-
zso73
veterán
Nekem meg friss volt a DX, mert gyári winem van. Semmi gondom nem volt a játékkal, így nem tudtam, hogy mit kell......Meggoogliztam, és ezt dobta be. A te megoldásod egyszerűbb, és jobb.
Nekem minden rendesen műxik a gaméban. Konfigurálni tudok bármit, bármire. Tegnap az egeret konfigoltam át a játékban.
-
butcher eu
senior tag
hali
nagyon lecsó a game, de nem vágom a sztorit. már az eggyel is régen toltam, és az sem rémlik. ki az a meztelen nő akit követek? és miért látom még mindíg a kiscsajt, amikor az előző végén megöltem. és miért hintázik a réten? tudnátok segíteni, mert így hogy nem vágom a témát, alég ratyi, mert csak darálok eszetlenül.
ja és be lehet állítani valahol a dx10.1-et? -
Eagle16
addikt
Nem tudom, hogy egyes tesztekben miért mondták elavultnak a grafikát, de én tegnap kipróbáltam és teljesen korrekt, a karakterek nagyon jól néznek ki, valamint az effektekkel, árnyékokkal sincs semmi gond, nekem ez a szint bőven megfelel 2009-ben.
-
Elrond
senior tag
vélemény a játékélményről:
Szerintem elérték a készítők a céljukat, jó lett a játék, és pont olyan mint az I. rész
1-2 újítást leszámítva, kicsit talán inteligensebb lett az A.I. Még nem értem a végére,
de ha sokat játszok vele, kicsit monotonná válik a game!
(na ez biztos nem tetszik majd a fan-oknak)
ha pontozni kellene a single mód: 8.5/10
multit még nem próbáltam... -
Aviszti
tag
google a barátom
igazad van
de azé thx

-
Aviszti
tag
sziasztok sokkan mondják nekem hogy cod4 ről válcsak Fear2 re esetleg tudtok nekem mondani valami oldalt ahol letudom tőlteni a demoját vagy ilyesmi kiváncsi vagyok rá anyira dicsérik ezt a játékot
thx előre is -
Rusher
őstag
De ott az van beállítva, hogy Windows 4 és 5 tehát az jó...minden más játékban működik tehát lehet használni csak a FEAR2 és a Cryostasis-nál nem....nem értem én sem...a Cryo még hagyján, mert ott átírtam a cfg-t és működik, de a FEAR2 profiles fájlon nem igazán lehet eligazodni
Reinstall aztán meglátjuk remélem működni fog.... 
Néztem egyébként külföldi fórumokon, hogy nem egyedi esetről van szó egyik helyen azt írták, hogy Xmousebuttoncontrol-t kell telepíteni és az letérképezi a gombokat (ez vicc sztem....) de kipróbáltam hát semmi...max abban is be lehet állítani, hogy melyik gombhoz milyen funkciót párosítok....mint a driverben... -
Rusher
őstag
Hi!
Tudnátok nekem segíteni, hogy hogy tudnám beállítani az egér 3, 4, 5 gombokat, hogy tudjam használni, mert nekem sehogy sem megy...alapból a 3-as gomb a fegyverválasztó funkció, de nem is csinál semmit és másik funkcióhoz nem lehet hozzáadni, mert nem reagál rá....köszi előre is

-
zso73
veterán
válasz
Raider 01
üzenetére
Tessék a megoldás
X3DAudio1_5.dll is a Microsoft DirectX file that is needed by some games to run.(recently by Fear 2)
Usually the error “X3DAudio1_5.dll was not found” occurs is when a certain version of Microsoft DirectX(usually comes with your game) was not installed or not installed properly.
There are two ways to fix this error:
1. Download X3DAudio1_5.dll
2. Paste it in C:\windows\system folderOR
1. Run Microsoft DirectX Redistributable found in your game. (in F.E.A.R 2, it is inside C:\Program Files\F.E.A.R. 2\Support\DirectX9 folder)
2. Then execute dx9setup.exe -
Raider 01
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám a játékkal,hogy nekem vista 64bit van fent,és nem hajlandó elindulni,X3DAudio1_5.dll hibát jelez és ennyi.Pedig nagyon vártam már ezt a gamet.
Valaki esetleg tud rá orvoslást???
Előre is köszönöm! -
TTomax
félisten
Teljesítve:Iskola....remélem még sokára lesz vége... nagyon bejön a gém,néha tényleg van egy kis retro érzésem... 10/8 (grafika miatt)
-
Drimi
tag
Nem olvastam el minden hsz-t a közelmúltból, de két dolgot azért beírok, hátha
hasznos lesz másnak is.
Az egyik, h itt a rapidshare-ről szedhető magyarítást végző reg-file linkje:
[link]A másik, hogy miután sikerült elvégezni ezzel a játék honosítását, nálam
megszűnt a szemcsésedés is!
Viszont a 16:10-es monitoromon sajna fent és lent marad a fekete csík!

Egyébként nekem tetszik a game, bár már az első részért is odavoltam!
-
feka007
veterán
Újabban egyébként tényleg sokat romlott a színvonala a hozzászólásoknak, legalábbis ott ahol én járok... Mostanában nem is vagyok vmi aktív (mondjuk ez inkább más miatt van). Alapelveket néha módosítgatják, pl most már nem lehet politizálni sem, sem kisebségi témákról beszélni, tegnap egyből kaptam is egy temp-bannocskát egy nem a napon barnultakkal kapcsolatos hsz-ért.

-
feka007
veterán
válasz
marinea2
üzenetére
Na figyelj, azért mert egy hsz-be leírtam teljesen elfogadható kereteken belül a negatív véleményem még a demónál, és rámszállt 1-2 pista, és erről folyt a vita 2 napig, az nem miattam van... Most leírtam a multiról is. És akkor? Nem csak én mondom ezt... Crysisnál anno minden 2. ember fikázta, mégsem ugattak be nekik... Azokat kéne innen kirúgni páros lábbal, akik azt hiszik ide csak jót lehet szólni a játékról...

-
AthlonXP
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Igen, ott tartok, de eddig nem sikerűlt sehogy sem, pedig má szétnyomtam az egeret is
.
De majd megpróbálom azért, köszi... -
tupacamaru
veterán
válasz
AthlonXP
üzenetére
Pedig jól csinálod. Amikor elkap és dulakodtok akkor a jobb egérgombot kell nyomogatni veszettül. Addig amíg nem sikerül a fejéhez szorítani a stukkert, mert akkor a bal gombot kell veszettül nyomkodni. Egyébkén mutatja is harc közben hogy mikor melyiket kell nyomkodni.
Remélem ott jársz ahol én gondolom.

-
AthlonXP
őstag
Hali.
Lenne egy láma kérdésem.
Adott egy faladat: "Intézd el Vaneket" vagy vmi ilyesmi. Namost ezt hogy lehet megcsinálni? Ő ugye többedmagával bent van egy kamrába, amit nem tudok kinyitni és jobb híján az üvegen keresztűl anyázunk egymásnak
.
Aztán az ajtó melleti gépet használva lefuttatom a "fertőtlenítés" progit, miután nyithatóvá válik az ajtó. Na ez után jön a bibi...
Ugyanis, amint kinyílik az ajtó, az a szemétláda nekem ront és elkezdünk dulakodni egymással. Közben nyomogatom az "ütés" gombot ezerrel ( mutatja is a képen az egeret ), közben állandóan ugyanazokat a mozdulatokat csináljuk, majd a végén kiveszi a fegyvert a kezemből és lelő.
Akármit is próbálnék csinálni, nem megy, többször is sikerűl lerugnia magáról Vaneket, de az elkapja és a végén mindíg lelövi. Miután megnyomom az ajtó nyitó gombját, az az állat rögtön elkap, így esély sincs az esetleges fedezékbe húzódásra.
Egyszer próbáltam úgy is, h mielőtt kinyitottam az ajtót, elfutottam a pálya másik végébe, majd kis idő múlva visszamentem. Akkor Vanek eltávolodot az ajtótól és háttal volt neki, szal nem látta, hogy én visszatértem. Szépen nyitottam az ajtót, de hírtelen elkapott és minden kezdődött előlről.
Szóval erre kéne nekem vmi megoldás. Eddig olyan szépen haladtam, de itt megakadtam. -
zso73
veterán
A bumerángokat meg jól tudják kezelni a modik!
Írás megvonás, meg hasonló finomságok.Igaz, hogy a kb 5 év alatt egyet láttam ilyet............
Drizzt: Persze van sok érdekesen működő dolog, de ahogyan elkészült arra panasz nem lehet. (szvsz) Nekem nem fagyott ki, nem bugzott be,és simán végig tudtam játszani minden komolyabb gond nélkül. Ez nagy szó a mai sok fércmű után.
-
Drizzt
nagyúr
Most játszok a játékkal, s egy dolog van, ami zavar. Hiába lineráis, néhol tökre nem egyértelmű, hogy mégis most merre tovább. Pl.: vagy 10 percig keresgéltem, hogy hogy lehet továbbmenni egy helyen, erre kiderült, hogy a liftnél rá kell tapadni a falra, hogy felajánlja a lift hívását. És nagyon sok ilyen volt, hogy bolyongtam egy tök kicsit térben nem tudva, hogy most merre. Bár igaz, hogy iszonyat fáradt vagyok.

-
zoo8800
veterán
Hahó
Én most vagyok a 4. pályán. Kérek valakit, nyugtasson meg, hogy még nagyon az elején tartok
Ugye még sok van hátra? Ne legyen már hamar vége
Nálam 9/10 a játék. -
Mozso26
senior tag
A képarány hibát még nem javitották?
-
feka007
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Multi olyan érzés, mintha vmi 8 éves quaket nyomatnák... Combat is jobb volt, de egy CoD4 mellett egyenesen gyér...
-
feka007
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem olvastam vissza a hsz-eket.. Már amúgy jópár napja megvolt a game, de nem volt kedvem felrakni sem mostanáig, már a demónál leíródott nálam.. Első részt anno nayon sokszor végigjátszottam, grafikától kezdve minden jó volt, ez annak csak a halvány mása...
Látom megjött ráérős kis barátunk, akinek abból áll az egész napja, hogy a topicot figyeli, és várja mikor "olthat" be... Kicsit sem kocka ááh...
-
tupacamaru
veterán
Hát én kipróbáltam a multiját, de engem öt percre sem kötött le... Mi tetszik ezen sokaknak? Ja és nem a grafika miatt mondom... Mapeken megy a kempelés, pályák fantáziátlanok, egyszóval nekem gagyi...
Szerinted melyik játékról írtam??

Mindezektől függetlenül egyetértek veled hogy a multija nagyon el lett baltázva.

-
feka007
veterán
Hát én kipróbáltam a multiját, de engem öt percre sem kötött le... Mi tetszik ezen sokaknak? Egy CoD4 sokkal igényesebb, jobb. Ja és nem a grafika miatt mondom... Mapeken megy a kempelés, pályák fantáziátlanok, egyszóval nekem gagyi...
Singlet még nem próbáltam, így erről nem nyilatkozok...na várom a köveket meg az anyázásokat/ TE NAGY LÁMA!!-zásokat amit most kapok ezért egyesektől

-
OnSeT
őstag
Magyar játékeladások.
FEAR 2 a 3. helyen!

-
v!ct0y
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
hát már ebbe a korba a szem se a régi

-
OnSeT
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Na gyorsan tettem egy kört a 2. pályán a liftig, neked van igazad, az x-ek tényleg narancssárgák, de mentségemre szóljon hogy a liftnél lévő sötétebb árnyalatú, amit már egy kis jóindulattal optimális fényviszonyok mellett pirosnak is mondhatunk.

de legalább az árnyalatra jól emlékeztem

-
tupacamaru
veterán
-
bim
veterán
A játék második pályáján ahol egy nő van bezárkózva egy rácsos helyiségbe ott mi a továbbjutás? Egy szintel feljebbről ugrottam le ide és 3 ellent kellett kinyírnom.
Hogyan lehet kiszabadítani a nőt? Ajtók zárva....
Visszajutás fentre esélytelen...
Help meee
-
atesz1974
tag
Sikerült végigátszanom. AMD X2 4800+ s939 old school proci...
, 2 GB RAM, meg egy 8800 GT társaságában 1280x960 -ban full grafikán hasított a game rendesen.Voltak helyek ahol elnagyolt grafikával lehet találkozni, de főleg az utolsó 1-2 pálya kinézetére nem lehet panasz, főleg egy feltupírozott 4 éves grafikai motortól.
Van egy pálya, ahol térdig érő víz van, és szórják ránk a gránátot, mint a kölest, na ez nagyon látványosra sikerült.Normál nehézségen nem vészes, bár amikor a vonattal megyünk a "Nyugalom Szigetére" és közben özönlenek a replikák, ott azért rendesen levették a pajzsomat párszor.
Most amikor az összetákolt, "félig kész csak, de így már megveszik" játékok korát éljük. Akkor elmondhatjuk, hogy ez egy alaposan összerakott játék, csak minimális hibákkal-bugokkal.
-
Valty
aktív tag
Tegnap kipróbáltam én is a game-et, annyira nem ijesztős, mint az első rész volt (vagy csak én nőttem fel
), de olyan "retro feelingem" van az egésztől, a régi játékokra emlékeztet, és ez nagyon megfogott benne 
-
ToBeY
nagyúr
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
Talán 3 van egy pályán belűl,hogy hány pálya van azt nem tudom
-
ToBeY
nagyúr
9-es pálya végfelé járok egy ilyen irodába ahol zombik mászkálnak?Itt mit kell csinálni?Mert folyton jönnek a zombik nem lehet kiírtani őket,a lift se nyílik ki hiába nyomom.

-
Richter36
őstag
Ha valaki nem olvasta még: [link]
-
RidDiCh
tag
nagyon ütős lett a game , de nem olyan fosatós sztem
-
-
v!ct0y
veterán
válasz
üzenetére
de egyébként nekem is és engem nem igazán zavar..

-
v!ct0y
veterán
válasz
üzenetére
de ALT+F4
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként valamely felbontásokba nincs csík ha visszaolvasol asszem le van írva az is
-
őstag
..A játékban a 2 fekete csikot(alul-felül) nem lehet eltüntetni vmi progival ?
-
Mr X
veterán
válasz
bishoplogan
üzenetére
A végét leszámítva, ami csak a hentelésről szólt, nekem tetszett. Megvolt a hangulata.
-
bishoplogan
senior tag
Ez nem akcióhorror, hanem inkább pszicho-thriller. sőt a vége már átmegy akcióra. Kicsit csalódott vagyok. De attól még igényes játék lett, csak nem éppen 95-100%-os.
-
Lajkó
őstag
Háát, játszottam vele egy órácskát fülessel, sötétben, de nem ragadott magával.

-
-
ToBeY
nagyúr
Azt a pályát hogyan kell megcsinálni,mikor egy kocsival érkezünk meg egy csajjal,és be kell jutni az épületben?De nem tudom hogyan kell bejutni.
Megvan

-
nvydia
csendes tag
végül sikerült elindítanom
mondjuk az sg fórumokkal nem lettem okosabb
azér kösssz
további szép napot
-
bim
veterán
-
atesz1974
tag
A kodek pack-okat simán legyalulhatod a gépedről, használd ezeket a lejátszókat, mindent lejátszanak, és nem kell k-lite, meg ace féle katymaszok:
http://mpf.dzm.hu/download.php
http://www.videolan.org/vlc/
Én is ezeket használom, minden film működik, és az újabb játékokkal sincs gond...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eleinte a 3-as gombot bevette (alapon 3-as gomb fegyvermenü) tehát át tudom állítani másra...aztán nézegettem a profil fájlt próbáltam átírni, de nem sikerült...és azóta már a 3-as gomb sem megy...vicc..

Igaz szétnyomtam az egeret és az kezem is elzsibbadt, de meglett, szétlőtte a fejét. 
Reinstall aztán meglátjuk remélem működni fog.... 

Akármit is próbálnék csinálni, nem megy, többször is sikerűl lerugnia magáról Vaneket, de az elkapja és a végén mindíg lelövi. Miután megnyomom az ajtó nyitó gombját, az az állat rögtön elkap, így esély sincs az esetleges fedezékbe húzódásra.