Hirdetés
- iPhone topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Akkor most jó?

-
Zsubi
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, az hogy hogy lehet azt beállítani hogy ha én lefelé mozgatom az egeret akkor ne felfelé mozogjon a kép...az opciókban nem tudtam átállítani

-
Vistaboy
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Végigvittem. Hát, elég rövid volt, de 100%, hogy lesz folytatása.

SPOILER!
Szerintem ennél több szeretet nem kell: KÉP.Direkt nem thumbnail-t raktam be, mert elég erős spoiler, így csak azok nézzék meg, akik már végigvitték a játékot!
-
-
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Nemrég elkezdtem a játékot, és idáig egész jól haladtam. Most viszont elakadtam, de lehet hogy csak szimplán nem veszek észre valamit.Nem tudom, melyik pálya ez, de gyaníthatóan a vége felé járhatok már (megérzés). Keegan őrmestert kell követnem - gyanítom, hogy ő mutatja az utat -, de a képen lévő ajtóhoz nem jutok fel. Már párszor körbejártam a helyet, de mindig visszajutok a lifthez - van egy lift, azon állok éppen a képen.
Valaki csinálna egy shotot, hogy merre kell feljutni az ajtóhoz? Előre is köszi.
MOD: Bocsi, dupla lett, amikor először okéztam le, nem csinált semmit, utána kétszer is elment. Hülye net.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Nemrég elkezdtem a játékot, és idáig egész jól haladtam. Most viszont elakadtam, de lehet hogy csak szimplán nem veszek észre valamit.Nem tudom, melyik pálya ez, de gyaníthatóan a vége felé járhatok már (megérzés). Keegan őrmestert kell követnem - gyanítom, hogy ő mutatja az utat -, de a képen lévő ajtóhoz nem jutok fel. Már párszor körbejártam a helyet, de mindig visszajutok a lifthez - van egy lift, azon állok éppen a képen.
Valaki csinálna egy shotot, hogy merre kell feljutni az ajtóhoz? Előre is köszi.
-
Tomi84
aktív tag
válasz
Depression
üzenetére
ez teccik
Én is letöltöttem a gammát, aztán úgy döntöttem, hogy ez nekem teccik, így első részhez hasonlóan ezt is megvettem. Magyar aláírással monnyuk most így kicsit fura, de azért elmegy.
Mint azt említettem, nekem igen teccős a játék, talán kevesebb parázós rész van benne, mint az első epizódban, igaz azok kicsit durvábbak. Ritkán van csak időm vele játszani, de azért haladok szép lassan, történet nagyon bejön, kiváncsi vagyok a végére. Ami kicsit idegesítő, hogy a bolti verzióval csak élő internetkapcsolat mellett lehet játszani. Telepítés még belefér, de single-ben had toljam már offline is.
-
RMZ250
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Valóban a liftel kell menni egy emeletet, de az iroda(Nurses) fent van. Lejjebb meg visszamentem ameddig lehet, kulcskártya meg sehol.
-
RMZ250
senior tag
Hali. Egy kis segítséget kérnék. Nem találom Nurses irodájához a kulcskártyát.
Már kétszer újrakezdtem a fejezetet, de így sincs meg.
Valaki leírná hol találom. Vagy valami hiba van a játékban. Már végigvittem pár játékot, de így még nem jártam.
Előre is köszi. -
Richter36
őstag
A patch tartalma:
# Difficulty of Hard mode has been increased
# Implemented a toggle for switching between widescreen (16:9) and full screen (4:3) in the Options|Performance|Advanced Settings menu
# Implemented a toggle for head bob in Options|Game Settings
# Implemented a toggle for film grain in the Options|Performance|Advanced Settings menu
# Leaving a multiplayer lobby now returns the player to the associated multiplayer menu instead of the front end main menu
# Applied fix for energy weapon audio causing lag
# Applied fix for team balancing host options not being applied properly
# Changing team swap during selection and grace periods to swap at the next spawn
# Applied fix for team name showing as "undefined" after swapping teams -
-
csacsu
tag
hali mindkinek..helpet szeretnék kérni.leszedtem a fear2.(no-steam)erre meg steam telepitéssel kezd ...
ja és nem találja a steam dll-tmitévö legyek
-
Kr/\toS
senior tag
Ezzel az uj frissítéssel jobb lett a game, a nehéz végre tényleg nehéz, és kikapcsolható a filmgrain. Az AI is sokkal jobban kihasználja a teret, és végre előfordult hogy 3x-4x is neki kellett vágni egy összecsapásnak.

-
marinea2
addikt
amugy mien hosszu? hány fejezetes?
-
-
AthlonXP
őstag
válasz
marinea2
üzenetére
De azért nyugtass meg, h nem emiatt veszel új moncsit. Mert szvsz 1 játék sem ér annyit, h miatta új monitort vegyen az ember. Szerintem.
Mondjuk én is tervezem egy új monitor vételét, mert most egy 17-es CRT-m van és szeretnék egy 22-es 16:9-eset helyette. De csak azért, mert kevesebbet fogyaszt, nagyobb a képméret és sokkal jobban néz ki.
-
marinea2
addikt
Engem nagyon zavar ez az alul,felül fekete csík....:S addig nem is jáccok vele amég meg nem lessz az ujj moncsi..

-
Peti78
őstag
válasz
Depression
üzenetére
Hát kinek a pap

-
-
Peti78
őstag
válasz
Depression
üzenetére
Mert sehol nincs a combattól.
-
Nem tudom, hogy miért szidjátok annyira a multi részt. Nekem tetszik, főleg a csapatos játékok, amikor nem csak a gyilkolászás megy.
-
AthlonXP
őstag
válasz
johnny82
üzenetére
Ezt most nem értem. Amikor játszol, akkor ahogy haladsz előre a pályán, a gép bizonyos időközönként mentéseket csinál. Namost ha kilépsz a játékból aztán visszalépsz ( mindegy mennyi idő után ), akkor az adott pályán leszel újra és a legutóbbi mentés helyén. Szal nem kezded előlről az adott pályát, hanem az adott pálya legutolsó mentési pontjától folytatod a játékot.
-
Ha abbahagyom a játékot, akkor csak az adott pálya elejéről lehet újra kezdeni? Mert ez így elég fura!
-
sesshou
senior tag
Üdv nem tudom találkoztatok e már hasonló problémával, de nekem felmerült egy olyan gikszer ami már más játékokban is hogy az egér kb negyed vagy fél másodpercel később regál mint ahogy én valóban mozgatom nem tudja valaki hogy ez mi miatt lehet? ram vga esetleg cpu?
-amd 6000+
-2G ram
-radeon hd3870 -
v!ct0y
veterán
Bezzeg a combat, az aztán pörög ezerrel..

-
OnSeT
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
a single része rendben van a patch-es dolgot a multira értettem...
szerverkeresőben verzió szerinti keresés hiánya,
ha ledob szeróról, akkor a főmenübe rak vissza és nem a szerverlistához...
nincs vote, legalábbis én nem találtam
nincs dedicalt serverés még sorolhatnám....
-
AthlonXP
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
Nézd. Végül is a játék maga, nem lenne olyan rossz, sztm. Vannak benne hülyeségek ( na de melyik játékban nincsenek?.. ) pl. 1-2 pálya helyett nyugodtan csinálhattak volna másikat vagy, ha már nem akkor legalább máshogy kellett volna megoldani..
De úgy szvsz azért el lehet vele szórakozni. A múltiról nem tudok mit mondani. Én egyszer próbáltam csak úgy kíváncsiságból egy DM-et. Vmi nagy teremben voltunk ( talán a lögyakorlatin, sajna a pálya neve nem jut eszembe ) és ott kellett a másik csapatot írtani. De szvsz 5 perc után meguntam aztán már nem volt kedvem máshova benézni, szal nálam ennyi volt a multi.
De én akkor is azt mondom, h nem olyan rossz ez a játék, mert bizony vannak ennél sokkal rosszabbak is és azokkal is ugyan úgy el van az ember. Azért remélem, h a 3. része csak jobb lesz majd. -
OnSeT
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
megvárok 1-2 patch-et aztán adok neki még1 esélyt.
-
OnSeT
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
ha beváltja a multi a hozzá fűzött reményeket pörögne a topic elhiheted...
-
AthlonXP
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
Ez csak természetes..

-
AthlonXP
őstag
válasz
Richter36
üzenetére
Nem is értem..

marinea2: Asszem nem lehet, sajna az újabb gamék már ilyenek. Eleve 16:9-re vannak optimalizálva és esélyt sem adnak a 4:3-nak. Persze ez már így van pár éve, csak eddig legalább volt lehetőség a kettő közti váltásra, de most már ezt is kiveszik. Bizonyára úgy vannak vele, h sokaknak már úgy is ilyen monitoruk van, így felesleges volna a 4:3-as képarány. Csak így meg a többivel cs@sznek ki, mert ott meg "kevesebbet" látni a gaméból ( legalább is érzetre ). Nekem is nagyon furcsa volt, de már teljesen megszoktam és észre sem veszem, h ott az a két csík.

butcher eu: Most már tuti, h ki fog halni a totyik...

-
butcher eu
senior tag
tényleg úgy néz ki a dolog, hogy nem nagyon van már mit beszélni a játékról. pedig maga a játék és a sztori nagyon érdekes.
-
marinea2
addikt
Sziasztok! bocsi nem olvastam vissza mert álmos vagyok igy hajnali 2 fele
de az alul fölül fekete csíkot ki lehet valahogy kapcsolni avgy képarányt álitani??
4:3 monitorom van és nagyon zavar:S
Előre is köszi!u.i. am a játék sztem nem rossz

-
Richter36
őstag
Nemhogy a multi részt javítanák (server config stb...) inkább bohózatot csinálnak belőle.
Ha ez így megy tovább rohadtul meg fogom bánni, hogy pénzt adtam a játékért.Francba, hogy 2x ment el a #910-es hsz.
-
Kr/\toS
senior tag
Kezdem úgy érezni hogy ez az egész direkt van....
-
Richter36
őstag
-
Richter36
őstag
-
AthlonXP
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Hát, ha így haladunk nagyon soká lesz meg..

-
AthlonXP
őstag
Nagyon kihalt lett a totyik...
Tán mindenkit elvitt Alma, vagy mi történt?..
Amúgy mikor lesz kész az az írás a gaméról? Bocsánat, ha türelmetlen vagyok..

-
OnSeT
őstag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Ezt már ellőtték 1szer, az első részben is a gyerekek voltak a főszereplők.

-
Zsolt!!
aktív tag
Hi!
Ma kijátszottam a gamet és tetszett nagyon.A vége elég jó lett, de a vége kicsitt a Stalkerre emlékeztetet de nem csak az erőmű miatt hanem ahogy fokozodott a hangulat és ott érte el a csúcspontját.Várom a folytatást!

-
AthlonXP
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
Hát asszem az egy külön rész, nem sok köze van hozzá, mármint nem közvetlenül az első részt folytatja, csak úgy van mellette. Persze lehet, h hülyeséget írtam, már rég játszottam vele, majd a többiek kijavítanak, ha így van.

Peti78: "Lombik Origin Project" LOL

karakpecze21: Az is érdekes lenne, sztm nem rossz ötlet, de remélem az is lány lesz..

-
butcher eu
senior tag
sziasztok
nem tudjátok véletlenül hogy az egynek a kiegészítője történetileg mennyire csatlakozik a fő részek sztorijába?
-
Peti78
őstag
válasz
karakpecze21
üzenetére
nem rossz, de nem szügez le a monitorhoz

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- darkFlash Shadow Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

valahogy nem tudok megiedni tőle.. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)