Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Macrodroid
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityeszka
őstag
Ebben a játékban nagyon durván össze van rakva a hang.Néha olyan libabőrős vagyok, hogy azt hiszem a hajam is áll.

-
Richter36
őstag
válasz
belsodavid
üzenetére
Elfelejtetted megvenni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
belsodavid
aktív tag
Sziasztok! DIE verzióm van, amire ezt szeretném felrakni 1.03-as patch-ként:
F.E.A.R._2_AutoInstaller_Patch_v1.0-to-1.03_And_Steam_by_pass_App+Support_files{renaFUSED}
Az a problémám, hogy ez működött de sajnos most azt írja hogy a konfiguráció helytelen telepítse újra. Ezzel szenvedek egész nap de nem megy. 1.0-val megy. Friss xp sp3-van fent, lehet hogy valami progit elfelejtettem feltenni? nvidia driver, directx fenn van. Előre is köszi -
dunc
nagyúr
Nos single kivégezve,baromi jó volt pont
-
marinea2
addikt
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
az segitene ha megvennéd eredetibe

-
-
Peti78
őstag
Leginkább az zavar, hogy az első részhez képest egy mozgáskorlátozott lajhár is kifinomultabban tud mozogni mint ez a karakter. Nincs lean, az egér gombjait nem lehet bindelni. Lomha az egész játékmenet. Az enemy hangja jellegtelen, mintha a lajosmizsei állomáson hallanám a hangosbemondót, hogy késik a vonat. Pedig az életüket kockáztatják elvileg. A HUD egyszerűen nevetséges, nem illik ebbe a játékba. A Republic Commando-ban állat volt, de itt... Para: Utoljára a Doom3 ban volt elég az, hogy néha bemászik a pofámba valami, ami jó nagyot visít. Túlságosan világos és kiszámítható maga a játék. A grafika nem rossz, de lehetne jobb is figyelembe véve hogy melyik évet írunk. Számomra ez a grafika nem szebb mint az első részé. Csilivili fosrakás az egész, hogy szépen és röviden fogalmazzak.
A story: Kurvára nem fogok több száz felvett pda-t vagy mit elolvasni, mert akko rhol marad a pörgés? Ezt Kratosra hagyom, ő úgyis szeret szarakodni ilyenekkel. (no offense) Meg is ígérte pár hónappal ezelőtt, hogy megcsinálja, de baszik rá.
Na ezek miatt taszít a játék -
Worker
aktív tag
Mik azok a dolgok, amik ennyire taszitanak a jatekban?
Eleinte mondjuk nekem is voltak problemaim, foleg h elotte jatszottam ki a FEAR 1-et.
Ugyebar FEAR 2 sokkal szinesebb, ami egy ideig nehezen emesztheto volt, lehetett volna sotetebb, 'darkosabb' a jatek, ha mar vannak 'horror-aspektusai' is.
A sztoribol is tobbet ki lehetett volna hozni, ez volt az, ami meg bantott.
Nameg nemelyik fegyver is tenyleg 'furcsa' lett, a 'szegelo' viszi tenyleg a palmat kialakitasban
Mindenesetre a porgos akciok, a valtozatossag, a HANGULAT, az elore scriptelt videok es meg sok minden mas feledtettek a kisebb-nagyobb problemakat.
Az elore scriptelt videok peldaul enyhen szolva hatasosak voltak...
(mint amikor ol. Alma megoli egynemelyik tarsunkat)
De ott van az a felejthetetlen resz, amikor az iskolaban az egyik 'szobaba' lepve azt latod, h zongorazik 1 kemenyebb zombi, majd ha kozelebb ersz ravag a zongorara, es mehet a hent (igy leirva nem vmi hatasos, de jatek kozben el voltam hulve
). -
Kr/\toS
senior tag
Jah a szingle emészthető, de elvesztette majdnem minden high end vonását az elsőhöz képest. Ugye ott vannak a fegyverek, a g2a2-t és az mp5-t lecserélni bűn volt, a heckler&Koch-nál nem sok cég készít profibban kinéző fegyvereket. Amit meg a penetratorból csináltak az botrányos. Úgy néz ki mint 1 pumpás vizipuska.... bazz tényleg úgy néz ki!!
Rikítanak a szinek! Az ATC páncéljain rikító ledek vannak!!! Az egy dolog ha egy visor világít, de ugy néznek ki mit vmi karácsonyfa!Hozzák vissza C. Hubbardot azt mondom.
-
Worker
aktív tag
Hihetetlenul jo jatek, az utobbi 1-2 ev egyik (ha nem 'A') legjobb fps-e!!!
Bar vannak aprobb hibai, hianyossagai, megis a jatekelmeny, a csodalatos grafika, es az egesz ugy ahogy van elfedi ezeket a problemakat

-
Süni 1985 F
senior tag
A lényeg,h az utolsó 4 pályára nem enged tovább

-
v!ct0y
veterán
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Egy kép sokat segítene

-
Süni 1985 F
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Köszi! :S
Amikor beérek abba a kígyós valami szoba lift akármibe lefele indul és elsötétedik a kép,mint a köv mapnál szokott aztán kidob a menübe ^^
És mikor küldetéseket nézem van még 4 ami locked...
Ilyenkor mi a bűbánat van? -
priti
addikt
-
Diego!
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Szia!

Dunc köszöni a nyelvváltó progit, működik. És kérdezi h milyen a multi része, érdemes-e beruházni rá stb.?
-
tupacamaru
veterán
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Mindössze csak 40 hsz-t kellett volna visszaolvasni.
[link] -
Süni 1985 F
senior tag
Nekem angol verzio van meg és azt szeretném tudni,hogyan lehet magyar felirattal gamelni?
Magyarítást nem találtam
Esetleg language file?! -
v!ct0y
veterán
3DvD hát nem toom én a 2 dvd set vettem meg....A Kempos coddal meg ne is hasonlítsuk össze mert ahol egy lebegő kézzel meg egy fegyverrel mész az nem igazán kóser.
A grafika meg szerintem teljesen elfogadható oké vannak hibák de hol nincsenek..
Én örülök, hogy nem lett egy crysis féle grafja mer akkor meg az lenne a baj...
Egyedül a Multi amiben nagyot csalódtam. -
priti
addikt
...hogy ez a gém mekkora egy selejt, pfff, ezért 3 dvd? erre egy is sok, már ott gyanús volt, amikor valami dll-t hiányolt és el se indult vista-n, na mondom ez biztos valami dx9-es file lesz, feltettem a könyvtárából a dx9-et -közben nézem dx10 totál nincs is pff-, na persze bingó, el is indult utána egyből a játék, szóval dobozra vele, hogy vista kompatibilis
a graf persze ultraszánalmas, ahogy vártam, de majd a játékélmény kárpótol, aha, csak a mozgás egy seprűnyelet nyelt selejt, COD multisoknak egyenesen rémálom, szal játékélmény nulla, már feszengsz , minden bajod van tőle minden egyes doboz mögött egy kiábrándulás, a hangja jó egyedül, arra próbáltam figyelni és megpróbáltam adni egy esélyt, de aztán eltelt 2 perc és tunkoltam az esc-et, hát én nagyon nem erre gondoltam srácok. Ez a F.E.A.R. 2 ? -
v!ct0y
veterán
Így másodjára a single egész jóó

-
ADAM1337
nagyúr
Nah kivégeztem a gammát. (kb 4óra játék idő volt. kellő nehézségi fokozaton.)
Elég pörgős, jobb lett ilyen szempontból mint az első rész.
1 hely megfogott a játékban: a hely.
Szerintem 8/10 összességében.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Akkor mehet a hent ezerrel.

-
Süni 1985 F
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Köszönöm szépen!
Nekem is elindult végre gondok nélkül.
-
pityeszka
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nekem megoldotta.Köszi.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
-
pityeszka
őstag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Ugyanez a gondom!

-
v!ct0y
veterán
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Driverek minden klafa ....esetleg nem origi?

-
Süni 1985 F
senior tag
Mikor indítom a játékot fekete a képernyő és semmire sem reagál win-be se enged vissza semmi parancsal...
Miért lehet? -
Kr/\toS
senior tag
Jól összement... xD
-
elnofx
tag
Üdv! valaki tudna nekem mesélni a játékról? megéri-e letölteni ezt a 11 megát?
(ha olyan a játék mint az 1 akkor inkább sztornózom)
-
benjoka
csendes tag
ma reggel befejeztem. szerintem isteni volt, mindenképp megérte beszerezni. nekem jobban tetszett az első résznél, gyakorlatilag minden szinten. a grafika, a játékmenet, a hangulat, az összkép, minden jobb volt most valahogy. végig nagyon izgalmas volt, pörögtek az események én meg csak bámultam, hogy mekkora ász ez a játék
teljesen magával ragadott, no
remélem lesz fear 3 is. -
Zsubi
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Madár....akarom mondani császár vagy!

-
keet
csendes tag
Heeey!!!!
Itt egy mókás kis videó a Fear 2-ről:
http://www.youtube.com/watch?v=ex5Se0vL-oA&feature=fvstÉrdemes megnézni!!!!!! Nekem nagyon bejön!

-
antikomcsi
veterán
Betojok, végigjátszottam a játékot, erre itt rögtön látom, hogy 1 másodperc alatt lehetett volna nyelvet váltani.
Így jártam. 
Nekem elég rövidkének tűnt, és talán egyszer ijedtem meg, de az jó volt.
Viszont a vége az arra enged következtetni, hogy lesz még folytatás.
A nyelv egyébként nem lényeg ennél a játéknál, pda használat sem kell, hisz csak menni kell előre lineárisan, és lőni az ellent. Persze ez nem baj, hisz ez a játék erről szól. Mégegyszer biztos nem játszom le, de egyszer érdemes mindenkinek végigvinni hardon, jó szorakozás lesz.
-
romero28
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
ez tényleg császár

-
X@b3e
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Császár

-
X@b3e
addikt
Van még vhol fent magyarosítás a játékhoz? A rapidos linkeket próbáltam a topicból, de nem műxenek

-
keet
csendes tag
Szerintetek a FEAR 2 jobb, mint az egy?!?! Nekem a 2 sokkal jobban bejön. Eszméletlenül jók az effektek! Valaki tud vmi infot, lesz folytatás?

-
Mozso26
senior tag
Emborok elérhetö az uj patch, 3 uj pályával 1.00-1.03 , de nem tom telepiteni mert azt irja ki hogy nincs telepitve a játék......pedig van.
-
v!ct0y
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Joyyal ???
Életbe nem vinnéd végig mer mindíg leszednének az fix. Némelyik ellent egérrel se lehet követni nemhogy joyyal.. -
qpakcovboy
őstag
Feltettem én is a játékot, de sajnos a joy-al nem akar működni. Csak egérrel+billentyűzettel játszható??? Előre is köszi
-
v!ct0y
veterán
válasz
medvezsolt
üzenetére
Steamen keresztül automatikusan települ
Nekem eléggé bejön ez a flipperes pálya....a hangok marha jók lettek

-
medvezsolt
senior tag
Hali!
Nekem az Uj pecset nem tudja telepiteni sajna , azt irja hogy nincs fenn a gém..pedig ..

Gondolom csak a win nem látja, esetleg nem tud vki segiteni? Küldeni vmi Crackot , vagy kiexportálni a Win Regisztriböl a FEAR 2re vonatkozo dolgokat? léciii
help me
pölö Xfire se látja ha gémelek, ez is összefügghet...
-
v!ct0y
veterán
Kijött az 1.03 pc re 3 új játékkatonás mappal

-
romero28
senior tag
hard-on egészen jól dobálják a gránátot . kicsit stalker feeling-em volt .
-
romero28
senior tag
milyen nehézségi szinten toljátok?
-
Dj.Mike
senior tag
A kérdésem az lenne hogy a mostani gépemen menne ez a játék vagy vennem kell valamit bele? Ugyanis az összes többi fear epizód tökéletesen fut majdnem full beállításokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Macrodroid
- További aktív témák...
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De így van ez jól 

Ha Dunc mesternek bejött a Combat akkor ez nagyon nem fog neki tetszeni.