Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van itt valaki? :-)
Elakadtam egy helyiségben, nem tudok felugrani egy ládára, amin egy palló van, és arra kéne menni. Tudok küldeni screenshotot, ha van itt vki. -
huskydog17
addikt
Én is végig vittem az alapjátékot és a Reborn-t is.
Az alapjáték szerintem piszok jóra sikerült, méltó folytatása az első résznek, látszik, hogy ezt is a Monolith csinálta, jó kezekben volt. 11 óra alatt sikerült végig vinnem. A német szinkron kiváló, de a magyar feliratról sajnos ez már korántsem mondható el, ugyanis elég sok hibát találtam benne, így ezt inkább hanyagoltam is. Az alapjáték vége szerintem egy kicsit hülyeség és túl hamar, gyorsan lett vége és sok kérdés maradt megválaszolatlanul.
A Reborn DLC-ről tudtam ,hogy rövidebb lesz, mint az alapjáték, dehogy ilyen durván, arra nem számítottam. Mindössze 2 óra alatt végig is vittem, pedig én aztán sokat tudok tökölni egy adott helyen. Itt az elején túlságosan úgy éreztem ,hogy a hentelésről fog szólni az egész, de szerencsére nem, később itt is jöttek az ijesztgetős részek, habár sokkal kevesebb volt belőlük. Ez a DLC sajnos kritikán aluli nyelvi támogatást kapott, ugyanis hiába van magyarra állítva a játék nyelve, a feliratokból szinte semmi sem magyar, se a párbeszédek, se a feladatok, csak akkor ír ki magyar szöveget ha például felveszünk egy fegyvert vagy muníciót stb. A német nyelvnél annyiban jobb, hogy ott minden felirat le van fordítva, de a szinkron itt nagyon érdekes lett. Amíg az alapjátéknál kiváló volt, itt gyakorlatilag hiányzik, legalábbis nagy részben. Kicsit vicces volt, amikor az ellenfelek egyik pillanatban még németül, a következő pillanatban már angolul diskuráltak egymással.

Itt nem ártott volna nagyobb odafigyelés.SPOILER
Az alapjáték legvégén Stokes miért halt meg, mitől? Genevieve egy pisztoly lövést adott le rá, de Stokes golyóálló mellényt viselt, tehát elvileg túl kellett volna élnie, sőt szinte karcolás nélkül, erre meg nagyon úgy tűnik, hogy vége. Ezt értem hülyeség alatt. A másik, hogy Alma mitől vagy hogyan lett terhes?
SPOILER VÉGE -
BMWFan
senior tag
-
törölt tag
Helló!
Mivel FEAR Complete Pack (ROW) magában foglalja a F.E.A.R 2 DLC-jét is, a kérdésem az lenne, hogy miután végigjátszottam az alap F.E.A.R 2-t, a Reborn DLC -t hogyan tudom elindítani? Gondolom nem missziónként kell tolni, hanem rendes kampánya van.
-
Armahun
addikt
válasz
bubuka0267
üzenetére
-
csakdzsó
tag
válasz
bubuka0267
üzenetére
Csőváz bubuka0267,a cd galaxisban 4490 forint.Szerintem ennyit megér bőven.
-
csakdzsó
tag
válasz
bubuka0267
üzenetére
Bakker.

-
tupacamaru
veterán
válasz
bubuka0267
üzenetére

-
Kr/\toS
senior tag

-
bubuka0267
csendes tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Szia segítséged kérném. Meg van nekem is a F.E.E.R2 PC játék,netről töltöttem le,de valami oknál fogva nem indul el,azt írja ki gépem,az ujra telepités meg oldhatja a bajt. Tudsz nekem linket küldeni,honnan töltsem le F.E.E.R2t? Vagy játékot át adnád nekem?
-
Polllen
félisten
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem az emberekkel van a gond, hanem a kontrollerrel... nincs gomb neki rajta vagy nem akarják megoldani... mw2-t első sorban oda fejlesztették, pc-hez nem adtak hozzá semmit, max az options menüt...
-
tupacamaru
veterán
válasz
Polllen
üzenetére
Hát de ez szerintem visszafejlődés. A régi gémeknél voltak olyanok hogy nem lehetett kihajolni. Vagy a mostani nemzedéket agyilag nagyon megterheli hogy 4 helyett 6 gombal kell foglalkozni??
Most az akciók során megvettem én is F.E.A.R. Complete Pack-ot, de csak a régi idők emlékére. 
-
Polllen
félisten
válasz
tupacamaru
üzenetére
Az már mw2 óta nem divat sehol...

-
Polllen
félisten
válasz
tupacamaru
üzenetére
Gondolom a konzol portból ennyit tudtak csak kihozni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Polllen
félisten
Kipróbáltam a multit... Hát a FEAR Combat után nagyon nem ezt vártam...

-
looser
addikt
Most játszottam végig és le vagyok nyűgözve, nagyon hangulatosra sikerült! Egész a végéig nagyon jó ötletek voltak benne, kevés ilyen jó fps-el játszottam. Volt benne kis Quake2, Max Payne, HL... Most látom, hogy van kiegészítő is, remélem ugyanilyen zseniális, mint a PO.
Üdv
-
sheriff.crib
tag
Bevallom őszintén nem sok különbséget észleltem easy, med, hard szint között XD
Anno easy-n végigtoltam, most hardon olyan, mintha easy lenne
Ez kicsit furcsa volt...A DLC-t most fogom kipróbálni, engem érdekelt az Armacham világa.Baromi jól felépített világ, story.A grafikáról ne is bezséljünk.*5!

Azt mondják horrorisztikusabb, mint a Project Origin.Meglátjuk igaz-e!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Multiban nekem kiad a 6-7 szerót, persze olyat, ami nem Raked szeró, de az is jó
-
capafog23
őstag
Néztem a játékról pár gameplay videót.
Az volna a kérdésem hogy ebben csak ilyen katonák ellen kell harcolni? vagy jönnek zombik is? -
OnSeT
őstag
válasz
sheriff.crib
üzenetére
A single részt végigtoltam, multiban meg nem talál szerót.
Tehát már csak a helyet foglalta.Nemrég adtak ki hozzá egy DLC-t azt próbáltad már? Érdemes beszerezni?
-
OnSeT
őstag
válasz
sheriff.crib
üzenetére
Páncélzatból válaszd a leggyengébbet, gránátokat, eü dobozt is vedd ki, akkor már engednie kell a drágább fegyvereket is. A maradék pontot meg ezek után oszd el.
Ez szándékosan van így kitalálva, vagy jó fegyver gyenge páncél vagy fordítva, így megmarad az egyensúly, egyébként mindenki minden téren kimaxolt karakterrel nyomná.
A piros háttér azt jelzi hogy arra már nincs elég pontod.
próbáld meg a fentebb leírtak szerint, ha nem engedné csinálj egy képet róla, emlékezetből csak ennyit tudok segíteni, mivel a gém nemrég kapott nálam egy uninstalt, így nem tudok utánanézni a dolognak.
-
sheriff.crib
tag
Mindig kiad 5-6 szervert.Persze, ami nem publikus szeró.Ranked szerverből 1 sincs.
Nem tudomti hogy vagytok vele,de nekem kurva jól megy minden.
Eddig 4-5 helyen játszottam és minden teljesen jó volt.Nem laggolt, minden lövés célba talált.Annyi bajom van, hogy nincs több szerver.Végülis nem izgat, amik vannak azokra felmegyek és a lényeg, hogy megy!
*Felkínáljha, hogy válasszak karaktert, és azt is, hogy mit rakjak be a karakterhez, csak ott bukik meg az egész, hogy csak az alap fegyverek között tudok választani!Mind ahárom karakternél!!!:S
Sőt, ami a legizgibb, hogy a sniper és a többi fegyver mintha le lenne tiltva, nem lehet kiválasztani.Látszik, hogy lenne rá lehetőség, de piross, nem kékeszöld.Olyan, mintha le lenne tiltva...:SValaki valami ötlet?
-
OnSeT
őstag
válasz
sheriff.crib
üzenetére
Nálad legalább talál szervert.
Egyébként, ha jól emlékszem csatlakozásnál, felkínálja a lehetőséget karakter választásra, nah itt ezen kívül még testre is tudod őket szabni, kiveszed a jelölést azoknál a tárgyaknál amik nem kellenek és a felszabaduló pontokból választhatsz neki új felszerelést.
-
sheriff.crib
tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy multiban mi a francért nem tudok más fegyvert kiválasztani a Shotgun,szöglövő, és SMG kivül???Patten PK 470,Sniper Rifle nuku...mások meg állandóan azzal élednek...PLS HELP!!!!
Nagyon köszi!!
-
OnSeT
őstag
Nálatok talál szervert a nem rangsorolt részlegben?
Nálam semmi, pedig a keresési szempontoknál, minden map, minden játékmód van beállítva...
-
-
Apollyon
Korrektor
-
-
-
deedee
őstag
üdv
némi segítség kellene....
föld alatti építményben robbanás volt,menekültem és egy intró után belezuhantam a mélybe a vízbe.
felálltam és elindulok felfelé egy vas lépcsőn...
a folyosón egy szellem elkezd folytogatni és szépen lassan elfogy belőlem a szusz.
közben az "unbound" felírat villog.
valami gombnak nem adtam billentyűt?valami védekező mozdulatot kellene csinálnom a támadás alatt?
-
Zamery
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Hát, tupacamaru, ezért a linkért örök hála!

Viszont csak Steam offline módban működik, nem értem miért. A játék egyébként bolti ("Gyémánt Kiadás") rögtön frissíti is magát az internetről, és utána angolul indul el. Pedig a telepítésnél kiválasztottam a magyar nyelvet...
-
Mozso26
senior tag
-
BandiHUN
veterán
válasz
Mozso26
üzenetére
úgy látszik,nem...nincs hozzá semmiféle csalásvédelem,én EGY szervert alig találtam,ahol játszanak...
én is a multi miatt vettem volna,szerettem a fear combatot...de mostmár nem kinlódok vele,mert nincs punkbuster támogatás rég,,keresni kellene hozzá fileokat,nem volt kedvem...bár lehet belevágok.ha tudom,hogy ilyen a fear2 netes támogatása,tuti nem erre költök 5 ezret,de hát a boltban nem volt net utánanézni...pedig szép,jó gyors,offline tetszik,de az kedvéért nem adtam volna pénzt,igyis-úgyis egyszer végégjátszós.ráadásul extra szopás a steam,el se tudom adni...erre igazán kitalálhatnának valamit a steamen,hisz meddig tartana egy sorozatszámot kivenni a perofilból,hogy legalább a bolti dobozos cuccok eladhatók legyenek...
nem volt az év biznisze.mondjuk a kieget sztem igy már meg fogom venni,sokat nem jelent...szép "földöntúli" pályák látszanak a képeken,tiszta half life 2 feeling 
-
Mozso26
senior tag
Elérhetö uj kiegészitö az alapjatekhoz. Senki nem multizik ezzel a gémmel?
-
BandiHUN
veterán
üdv!valaki szokta ezt multiban játszani?alig találok szervert,az xfire nem is támogatja...külföldin játszottam,tetszett a dolog,de nem voltak túl sokan...jó lenne valami magyar,népszerű szerver tipp.persze origira,nem hamachi meg ilyesmik...

-
pityeszka
őstag
Hol találom a játék UnInstallját?

-
törölt tag
Ütős egy játék.

-
Bluegene
addikt
Hali.
Most kezdetem el a játékot,de alul felül van 1 fekete csik,mintha szélesvásznú film lenne.
Ez eléggé idegesit.ezen nem lehet változtatni valahogy? igen ez engem is zavar van erre ellenszer?egyébként köszi srácok az előző infót, a ctrl az

-
redXIII
senior tag
Hali.
Most kezdetem el a játékot,de alul felül van 1 fekete csik,mintha szélesvásznú film lenne.
Ez eléggé idegesit.ezen nem lehet változtatni valahogy? -
v!ct0y
veterán
Alapból a CTRL de ha a játék elején tertassz ott nég asszem nem is lehet használni csak egy bizonyos idő elteltével

-
Bluegene
addikt
hi, melyik gommbal lehet lelassítani az időt?
a fear1-be az volt a kedvencem

-
VIBO
őstag
válasz
belsodavid
üzenetére
nem csak akkor
olyan mintha zsaggatna játék közben kicsit
-
belsodavid
aktív tag
szerk: Nem 14mp-re akad hanem 1-re

-
VIBO
őstag
sziasztok
tudom soxor leirtátok már hogy kicsit akad a game
nálam 4 giga ram meg gtx280 van de igy is akadozik vmiértfar cry2 ben is volt ilyen de ott beirtam a konzolba hogy gfx_maxfps 30 oszt az megoldotta az akadást
itt nincs vmi megoldás erre?
-
belsodavid
aktív tag
Kihalt már a topik, de hátha valaki tud segíteni
Szóval, sajna elakadtam, a kígyóöklöt kell megkeresnem ami az orvosi szobában van, de sajnos nem tudok bejutni, megvan a kártya csak nem találom már a szobát
:S (elég gáz) a lifttel nem tudok már visszamenni, akkor gondolom nem is kell, a lifttől tudna nekem egy útvonalat adni az orvosi szobáig? Előre is köszi. -
marinea2
addikt
nah ez a topik is kihalt :S
-
dunc
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Tuti.
-
Sweet Lou 6
addikt
Ehhez a részhez is jön kiegészítő majd?
-
pityeszka
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Mit szeretnél?

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Arc Raiders
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én voltam a láma, hogy nem néztem szét alaposabban, pár olajoshordó mögött találtam egy félig leszakadt rácsot, arra kellett menni. Nagyon köszi! 

Most az akciók során megvettem én is F.E.A.R. Complete Pack-ot, de csak a régi idők emlékére. 
Nekem a legjobban a Combat után a kihajlás hiányzott a legjobban. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)