-
Mobilarena
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
Hali!
Nincs azzal semmi gond, csak a haverod is abban a cipőben jár, mint én. Én sem tudok ezeken az oldalakon portokat tesztelni(pontosabban tudok, csak az eredmény nem "rám" vonatkozik), teljesen mindegy milyen védelmi progit rakok fel, a Furkó ugyanolyan eredményt ad, mint a Comodo...
Ennek az az oka, hogy nem az én gépem IP-je(hálózati csatim) van ott, hanem a szolgáltatom valamelyik végponti eszközének a címe. Nézd meg a haverodnál is, szerintem nála is ez a helyzet.Fire.
UI: A láthatatlan portokról meg akadjunk már le, mert manapság csak reklámértéke van, tényleges védelmi szerepet nem tölt be...Tiltsd le pl a 80-as portot (HTTP), akkor valóban nem jön be semmi a netről, de neked sem kell kimenni/böngészned a neten. Szóval egy hacker sem hiszi el, hogy a gépeken nincs/le van tiltva 80-as port (vagy más alapvető működéshez szükséges, ám támadható port), nem érdekli, hogy az adott tűzfal láthatatlannak jelzi, az akkor is betámad rajta, mert a nnak a portnak mennie kell és azon kommunikációnak kell zajlania...
Elnézést az offért...
-
Hali!
Ez jó, ez tetszik.
A saját support nem ismeri az FS-t, de a Kasperky-t eltalálták, az ugyanis valóban nem "használ" láthatatlan portokat, utoljára a 2009-esben volt ilyen lehetőség. Ennek ellenére láttam már én is ilyen tűzfaltesztet, amit a KIS 2010-el végeztek és láthatatlan voltak a portok...No comment...
Parancssort indítsd el, aztán add ki a netstat -a parancsot. Ahol azt látod hogy LISTEN/FIGYEL az a port nyitva van és láthatod, hogy melyik portokat lehet vagy kell(ene) elrejteni. (Ha ezt a védelmi progi nem tenné meg)
Fire.
-
Hali!
Ha volt már másik topic-ban, akkor sorry. Egy működő promoció(most próbáltam és meg is jött a kód nagyon gyorsan)
F-Secure Internet Security 2011 - 180 napos kulcs
Az oldalon ez az infó is megtalálható
"The license key you get will works with both F-secure Internet Security 2010 and F-secure Internet Security 2011."Azaz ez a kulcs a 2011/2010-es IS-hez is jó.
Fire.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest