- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
Ge_Og
csendes tag
Szia!
Igazad van, én kevertem kicsit össze a neveket. Gyakorolnom kell még, hogy mi mihez tartozik és mi a jelentése. A Webtartalom-szűrést nem telepítettem fel.
De a kikapcsolt webvédelemnél sem akart feltöltődni az a fájl ha a FF volt megjelölve mint alapértelmezett böngésző. Ha a Crome-t tettem meg alapértelmezettnek akkor FF-ban már azonnal el tudtam küldeni azt a csatolt fájlt amit előtte nem. Ekkor meg a Chrome alatt nem ment.
Na mindegy meg lett oldva, sajnos más is használja a gépet a családban és ezt a "hibát" így nem tudták volna elfogadni.
F-Secure le és OSS free fel. Meglepően kevés a gépigénye (többre számítottam) és nagyon csendben is van a háttérben. -
Ge_Og
csendes tag
Szia!
Elnézést a megkésett válaszért.
Próbáltam azt is amit írsz, hogy kikapcsolni a webvédelmet de akkor feldobódott egy ablak, hogy elindult a webvédelem varázsló.
Én a telepítéskor a két lehetőség közül (Teljes vagy Webvédelem nélküli) az utóbbit választottam. A Főablakban a Webvédelemnél a csúszka a KI állásban volt. -
törölt tag
Ja ,de az egy gépes , én meg rosszat linkeltem
http://www.t-home.hu/uzleti/internet/kiegeszitok/internetbiztonsagSzóval a három gépes kerül 1000 Ft / hó -ba
-
Nhorbee
aktív tag
-
Az F-Secure termékek e-mail és webes vírusellenőrzése másképpen működik, mint a többi gyártó vírusirtóinál, nem helyi proxy-t használ, hanem, hálókártya szintű adatelszívást.
Ez sajnos teljesítmény (időtúllépés) jellegű problémát okozhat nagy vagy erősen tömörített fájlok, levelek letöltési ellenőrzésekor, ezért került sor az F-Secure 2011-es termékben a változtatásra.
(A tömörített állományok helyi kibontáskor úgyis ellenőrzésre kerülnek és akkor riasztás történik, ha kártékony kód van bennük.)
Tudomásom szerint tömörített állományból mentesítést nem vállal a program, a felhasználónak magának kell kibontania az archívumot és a fertőzött állomány törlése után visszacsomagolni azt.
-
Hali!
Nincs azzal semmi gond, csak a haverod is abban a cipőben jár, mint én. Én sem tudok ezeken az oldalakon portokat tesztelni(pontosabban tudok, csak az eredmény nem "rám" vonatkozik), teljesen mindegy milyen védelmi progit rakok fel, a Furkó ugyanolyan eredményt ad, mint a Comodo...
Ennek az az oka, hogy nem az én gépem IP-je(hálózati csatim) van ott, hanem a szolgáltatom valamelyik végponti eszközének a címe. Nézd meg a haverodnál is, szerintem nála is ez a helyzet.Fire.
UI: A láthatatlan portokról meg akadjunk már le, mert manapság csak reklámértéke van, tényleges védelmi szerepet nem tölt be...Tiltsd le pl a 80-as portot (HTTP), akkor valóban nem jön be semmi a netről, de neked sem kell kimenni/böngészned a neten. Szóval egy hacker sem hiszi el, hogy a gépeken nincs/le van tiltva 80-as port (vagy más alapvető működéshez szükséges, ám támadható port), nem érdekli, hogy az adott tűzfal láthatatlannak jelzi, az akkor is betámad rajta, mert a nnak a portnak mennie kell és azon kommunikációnak kell zajlania...
Elnézést az offért...
-
BigManus
addikt
" Ezek szerint szolgáltatótól is függhet a portok kérdése. "
Ezt nem igazán osztom!
Egy egyszerű példával élek. Windows gyári tűzfal.
Ha be van kapcsolva, mindegy melyik szolgáltatónál vagy.Nekem t-online a szolgáltatóm, de program függő, hogy alap beállításokon mi van nyitva, zárva és láthatatlan.
Sok programot kipróbáltam már és nagyon nem egyformák a tűzfalaik. ( ez végül is természetes )
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Diablo IV
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Tőzsde és gazdaság
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest