Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
RBJ
addikt
az f-sec av nál hol lehet file okat elemzésre küldeni ?
-
RBJ
addikt
nagy lett a csend az f-secure háza táján.
na most visszaraktam megint a F-sec. av.t. még mindig nem értem mi tart olyan sokáig míg leszedi a frissítéseket majdnem negyed óra ha nem több. szerintem már 2011 tájékán elég gáz egy ilyen telepítés. nem is tudom miért nem integrálják be a telepítő file ba időközönként a legújabb adatbázisokat .
-
RBJ
addikt
Leszedtem az f-sec is t mert hiányzik a comodo nak a kérdezöskodése a hálozati forgalommal illetően.
hiába van szigorúra véve a tűzfal szabály így is rengeted progit automatikusan kienged.
megyen vissza a comodo.
-
RBJ
addikt
csak én kapcsolom ki a browsing protectiont az IS be. ? engem zavarnak az ilyen beépülő modulok.

-
RBJ
addikt
Tényleg csak januárig jó a promo sajna. na most teszteles az f-sec IS t. soha nem hagytam el még ezidáig a comodo tűzfalat . mindig csak AV +tűzfal volt.

-
RBJ
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
én az f secure av hoz keresnék promo t

-
RBJ
addikt
mikor frissít akkor csak az ikonon látszik egy kicsi letöltő csík.
mondjuk telepítés utáni frissítés időtartalma nem igazán tetszik.
Az úgymond utilities szerű kezelőfelület nekem se igazán jön be , de összeségében pozitívak a tapasztalataim.
már csak valami promo t kellene levadászni. érdekes csak az IS t sztárolják rendesen ilyen téren. -
RBJ
addikt
na meglátom mi sül ki ebből az f-sec dologból. eddig gépigény rendben. böngésző sebesség rendben.

Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest