- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
-
Mobilarena
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
Ge_Og
csendes tag
Szia!
Igazad van, én kevertem kicsit össze a neveket. Gyakorolnom kell még, hogy mi mihez tartozik és mi a jelentése. A Webtartalom-szűrést nem telepítettem fel.
De a kikapcsolt webvédelemnél sem akart feltöltődni az a fájl ha a FF volt megjelölve mint alapértelmezett böngésző. Ha a Crome-t tettem meg alapértelmezettnek akkor FF-ban már azonnal el tudtam küldeni azt a csatolt fájlt amit előtte nem. Ekkor meg a Chrome alatt nem ment.
Na mindegy meg lett oldva, sajnos más is használja a gépet a családban és ezt a "hibát" így nem tudták volna elfogadni.
F-Secure le és OSS free fel. Meglepően kevés a gépigénye (többre számítottam) és nagyon csendben is van a háttérben. -
Ge_Og
csendes tag
Szia!
Elnézést a megkésett válaszért.
Próbáltam azt is amit írsz, hogy kikapcsolni a webvédelmet de akkor feldobódott egy ablak, hogy elindult a webvédelem varázsló.
Én a telepítéskor a két lehetőség közül (Teljes vagy Webvédelem nélküli) az utóbbit választottam. A Főablakban a Webvédelemnél a csúszka a KI állásban volt. -
Ge_Og
csendes tag
sz.j és sznorbi2
Köszönöm a válaszokat. Sajnos közben akadt egy kisebb problémám az F-Secureval így le kellett, hogy szedtem.
FF az alapértelmezett böngészőm és szerettem volna küldeni a g.mail címemről egy 5.2 MB nagyságú csatolt fájlt. Sehogyan sem akaródzott feltöltődni az a fájl, 10 perc elteltével még mindig nulla %-on állt a feltöltés. Átmentem a Chrome-ba ott azonnal feltöltődött és el is tudtam küldeni. A Chrome nem az alapértelmezett böngészőm.
Tettem egy próbát utána, és a Chromot tettem meg alapértelmezettnek és ekkor meg innen nem töltődött be az a fájl. Az FF alól meg, hogy most a Chrome lett az alapértelmezett böngésző azonnal feltudtam tölteni azt a fájlt amit előtte nem sikerült.
F-Secure uninstall után minden okés lett a FF-ban is. -
Ge_Og
csendes tag
Nálatok ilyen, kétnyelvű ez a felugró ablak? Egy hete tettem fel az F-Secure IS-t de akkor még teljesen magyar volt itt minden opciója. Maga a programban minden kezelőfelülete magyar, csak ez lett ilyen ha jobb klikkelek az óra melletti ikonjára.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest