-
Mobilarena
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
R.Danel
csendes tag
A Tűzfal szigorú módban van elejétől fogva. Én állítottam át azonal.
Megoldottam közben.
grc.com és Wigwam.
Nem tudom mi az összefüggés de itt a Megbízható hál. adapternél átállítottam Nincs-re és most már jó lett.
Alapból, a telepítés után a másikat állította be a program magának és eddig azon is volt. -
R.Danel
csendes tag
Tegnap reggel telepítettem.
Itt az F-Secure support válaszleveléből egy részlet: ... A legtöbb gyártó már abbahagyta a stealth mód használatát, mert sok kompatibilitási és teljesítménybeli gondot okozhat intenzív hálózat-használattal járó programok futtatásakor - a hálózati kártevőket pedig amúgy sem érdekli a stealth, a válasz nélküli portokat is megszórják támadó csomagokkal.
Tudomásunk szerint az általunk képviselt antivírus gyártók közül az F-Secure
és a Kaspersky cég is hagyományos, zárt portokat mutató személyi tűzfalat
épít a biztonsági termékeibe. -
R.Danel
csendes tag
Nálatok a WIGWAM teszt milyen eredmény hoz? Nálam ezt. Csak öt port az ami stealth a többi az mind csak zárt.
Ha bekapcsolom pluszban még az XP saját falát is akkor már mindegyik láthatatlan lesz!
Akkor ez most hogyan is van? -
R.Danel
csendes tag
Nem. De ettől még nem kellene ennek ilyen lassúnak lennie. Még régebben amikor futtattam időnként az A-Secure OnlineScannert hát az is sokáig molyolt a gépemen. A másik többi ilyen onlinescanner többszörösen gyorsabban végzett mindig.
Egyébként Nektek meddig lett érvényes ezzel a kulccsal az F-Secure?
Nálam 2011.01.15.-ig csak. Ez nem 180 nap de gondolom már régebbről ketyeghet a visszafelé számolás. -
R.Danel
csendes tag
Hát akkor nem értem. Igaz, hogy nálam 987 ezer valahány fájlt írt ki a végén amikor végzett a vizsgálattal. De mint már mondtam is, ezt a mennyiséget az ESS 50 percen belül mindig lezavarta. Maxra volt abban is állítva minden.
Nálam így volt/van beállítva a vizsgálat előtt. (de azóta sem állítottam el) Kép -
R.Danel
csendes tag
Nos nálam a teljes vizsgálat (mindössze) 6 óra és 34 percig tartott.
(karórám szerint) Másnál mennyi időt vett igénybe a teljes vizsgálat?
Ezt az adathalmazt az ESS eddig általában 50 percen belül mindig levizsgálta.
Talált az F-Secure összesen egy valami - általa kémprogramnak azonosított- cookiet a Firefoxomban és annak az eltávolítás mindössze 12 percig tartott "csak".
Hát nem valami kapkodó idegbolond ez a program az egyszer már biztos.
De az is biztos, hogy teljesen észrevétlen a gépen az ESS vagy NOD32 általam már megszokottjához képest is. És mintha gyorsabban is bootolna be a laptopom. ESS-el átlagosan 75-80 sec között szokott lenni de ezzel az F-Secure IS-el most ez lecsökkent 60-65 sec közé. -
R.Danel
csendes tag
Én is felraktam a laptopomra egy próbára, ESS-t cseréltem le (ideiglenesen). Hát ahhoz képest igen csak puritán a beállításoknak meg egyéb más lehetőségeknek a "tárháza". Betöltési idő legalább annyira jó vagy még talán kicsivel jobb is mint az ESS-é. Teljesen észrevétlenül fut a háttérben is. Full scan alatt sem terhelte a gépet. Azért amikor frissít azt szeretném látni egy feldobott ablakban, de ezt sem tudom sehol beállítani benne. Vagy csak már a megszokás beszél belőlem és azért hiányzik?
Valahogy nekem túl leegyszerűsítettnek tűnik az egész kezelőfelülete és (talán ezért is?) de nagyon hiányérzetem van. Ettől még remek program és a felismerése is átlagon felüli de ...
Na de majd talán még mások is írnak róla véleményt.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged