Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az iPhone 16 Pro Max dummy
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itt a Mobvoi új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
SWORD ART ONLINE Fractured Daydream - Középpontban Death Gun
gp A játékot szeptember végén bárki kipróbálhatja a nyílt tesztnek köszönhetően.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
-
addikt
válasz tibcsi0407 #104 üzenetére
Nice
Nálam 253W-os limittel :
⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
addikt
válasz tibcsi0407 #114 üzenetére
Igen olvasgattam, hogy ez a terved én sem nagyon akarok addig váltani, amíg nincs vele tapasztalatotok
⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
addikt
válasz tibcsi0407 #116 üzenetére
Vagyunk egy páran akiknél a racionalitás egy ismeretlen fogalom
-
X2N
senior tag
válasz tibcsi0407 #132 üzenetére
Erre a mondatra hívnám fel a figyelmedet: The performance per power scaling beyond 230W is minimal and it is better to stick with the 230W PPT if you are aiming for the best performance or if you want that extra 5%
Jobb 7950X-ek is mentek 5.5GHz-et allcore, ha volt rajta megfelelő hűtés, úgyhogy a 9000-es széria nem lesz hű de nagy előrelépés...én szóltam.[ Szerkesztve ]
-
X2N
senior tag
AMD helyébe én felmosnám most a padlót az Intellel amíg még van rá lehetőség(ha Intelnél elkezdenek a TSMC-nél gyártatni ez a hajó elúszott), 24-32 maggal adnám ki az új 9950X-et, a 16 magba már semmi újdonság nincs, volt már 2 széria is, tessék továbblépni...de úgy látszik marad a régi mondás, AMD-Never fail to disappoint.
[ Szerkesztve ]
-
hokuszpk
nagyúr
az a 40% inkább a blenderben kihasznált avx512 miatt van.
remélhetőleg az AMD nem kezdi azt a jatekot, hogy "az egyik prociban ezt a reszhalmazt a masik prociban amazt a reszhalmazt tamogatom" es akkor talan szelesebb korben is hasznalni fogjak.Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
hokuszpk
nagyúr
azért kiváncsilennék ilyen tartós 250W+ használattal mennyi idő alatt degradálódna a proci.
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
fudi2002
veterán
válasz tibcsi0407 #237 üzenetére
Akárhogy is, a verseny folytatódik. Ez mindenki számára a lehető legjobb hír.
Tudom kis célközönség, de az avx512 is szempont lehet valakinél. Handbrake plSzakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
X2N
senior tag
válasz tibcsi0407 #249 üzenetére
A foglalatnak annyi korláta van hogy nem bír el 350W-ot mint a Threadripper meg nem kezel 4-8 csatornán memóriát. Ezért kerül sokba a Threadripper nem azért mert sok mag van benne.
Nem csak azt a kevés gémert kell kiszolgálni 8 magos X3D procival. Lehet a gépet munkára is használni, olyanra ahova nincs szükséged 4-8 csatornás memóriavezérlőre, ECC ramokra, de kellene a nagyobb teljesítmény.
Intel se versenyzett saját magával, meg lehet nézi az eredményét.[ Szerkesztve ]
-
X2N
senior tag
válasz tibcsi0407 #251 üzenetére
A jelenlegi 16magos 7950X magjait ha megdupláznánk 32-re és nem feszelnénk szénné hogy meg legyen az 1 szálas 5.7GHz-boost órajel hanem megmaradnánk egy konzervatív 4.8-5.3GHz-boost órajelen akkor ennek a fogyasztása beleférne 250W-ba...és ezt az órajelet all core tudná ilyen fogyasztás mellett, ennyire jó a TSMC 5nm....
Van nem egy AM5 alaplap ilyen combos VRM-el.[ Szerkesztve ]
-
X2N
senior tag
válasz tibcsi0407 #258 üzenetére
Az szép is lenne ha dupláznának minden gennél.
-
Frozen
addikt
válasz tibcsi0407 #264 üzenetére
gyári állapotról beszélünk nem arról,hogy ki hova tudja felpiszkálni ilyen olyan hűtési formával. Ráadásul a szililicium lapka sem egyforma mindenkinél ergo egyiket jobban lehet húzni mint a másikat ez azért nem mérvadó mérés.A gyári állapotában sok esetben mint fenti linken is látható nem hozza 10% ot ,multi corban pedig egyenesen elvérzik majdnem az előző generácios mért adatait tudja igaz kb 3% ott is van de azért ez nagyon nagyon karcsu szerintem legalább is.
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
fudi2002
veterán
válasz tibcsi0407 #288 üzenetére
Amire nagyon kívácsi leszek a hő.
Eme teszteknél 230w -46000 pötty - 60fok. Vízzel persze, de ez 4nm-en nagyon jó. Remélem nem skalpolt procival csinálták a tesztet, tehát ha ihs-el is ennyin tartható akkor az amd mérnökei szuper dolgot alkottak.Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
válasz tibcsi0407 #292 üzenetére
Chillerel nyomja. Az egyik képén látszik egy 19 fokos minimum.
310 Watt terhelésen is csak 65-78 fokon maximáltak a magok - azért elég optimális körülmények lehettek.Töltött fel csomó egyéb képet is az anandtech fórumba.
60-80-100 Watton közel ugyanazt hozza mint egy optimalizált 7950x ugyanezeken a Wattokon.160 Wattnál "bekapcsol a turbó", plusz felette, 200-250-310 Watton durva mit produkál ... vagy csak a hűtése vicceli meg az eredményeket. Mindenesetre van benne tartalék az látszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen