- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS #1088 üzenetére
grat az nb pothoz
nekem se lett volna rossz ha mondjuk megy 760 felett a gpu léggel...
mennyi vgpu-t toltál? -
-
-
válasz
Achill3uS #1032 üzenetére
Hajrá, produkállj jobbat
És igen, bármilyen cucc, akár egy p3as is tud újat mutatni, csak okosan kell csinálni
egy példa: 10év múlva megdöntik a mostani FSB világrekordot, és csinálnak 1000MHz-es FSB-t.. 10év múlva már emlékezni nem fognak az FSB-re, de attól függetlenül az eredmény új, és figyelemre méltó lesz akkor isMég valami: Nem (csak) attól leszel nagy király ha folyékony nitrogénnel szétfeszelve elérsz eredményeket...
Léggel és vízzel is lehet csodálatos, bámulatra méltó eredményeket elérni, próbáld majd egyszer ki te is
VAgy csak mond ki egyszerűen: Írigykedsz a 700MHz-es DDR eredményemre -
válasz
Achill3uS #1031 üzenetére
köszi.
azt még én sem tudom konkrétan,hogyan tudnám elérni.
plusz hütést akarok tervezni a kompira.
a -70 fok az csak a cél lenne.
láttam 1-2 helyen ahol -71 fokos volt a kompi.
persze az csak a kijelző volt.
nálam nem szokott hazudni a kijelző,pár fok eltérés van a kompi és a bios közt.
kompresszort cserélni benne nem kis munka,ráadásul nem is nagyon férne el benne nagyobb.akkor nagyobb dobozba kellene átrakni.
vagy van ekkora méretü erősebb kompresszor ? -
válasz
Achill3uS #997 üzenetére
Igen-igen, ezek is melegednek mint állat ha kicsit meg vannak pöckölve
Ezt akosf barátom érte el, most csak a 800as eredményét találtam meg, de megcsinálta a 900at is, az garantáltan világrekord lenne
3v-os magfeszültség kellett hozzá és mínuszfkra lehűtött fagyálló
brutál eredmény -
Zájec
veterán
válasz
Achill3uS #995 üzenetére
semmi különös csak jugeen mondta el a véleményét rólam...
egy 3.valakinek meg nem tetszett, és ezt jelezte a moderátoros topikba..hát azért 640-n csak menne már egy 3Dmark,, egy jó téli hideglevegön...
na meg az NB-re se ártana egy TR hütés... a 620 megvolt prime stabilan..nemtudom nem próbáltam ki, de ha több feszt adok akkor lehet hogy többre jutottam volna... igy utolag már nem fogom megtudni...
-
Zájec
veterán
válasz
Achill3uS #982 üzenetére
kár hogy nincs már meg , na mindegy....
assziszed nem tudnék egy 3Dmark-os eredményt is mellékelni...az én eredményem sokkal precizebb, nézd már meg hogy ö mekkora NB feszt adott, de nem csak abból, hanem a PLL-böl is.. nálam 1.5v nála meg 1.8v... nem kicsi a külömbség, de a CPU termination is kevesebb nálam... szóval ezeket is nézd barátom,, szerintem az ember AUTO értékeket állitott be , ezért adott ennyit a lap.. egy kicsit szánalmas egy power usertöl , lusta megkeresni az aktuális feszt... na jó,, ez béna..
szóval nem magyarázd meg hogy az övé az jobb...
a két lap közötti külömbség meg nem sok... igaz hogy kevesebb fázis van az UD3-n , de nem az a fö befolyásolo tényezö... de ezt neked nem kell mondani ... (lásd biostar 6 fázis ) az böven elég hogy mindkét lap gigabyte és p45-s...
"és mivel ebben a topicban beszélgetünk nem kell más értékrend szerint ítélkeznem." ja , ezt ismerem... csinálunk egy CPU-z valid-ot és már kész a csoada... az hogy mennyi fesszel készült az meg másodrendü,, szerinted, de nem szerintem..... ez érdekes elmélet , hiába hivatkozol itt a topikra,, úgynéz ki kibúvot keresel ezzel..
de kapok a kezemközé egy UD3-at, tuti lönék neked valami hasonló eredményt...
akár egy 700fsb -t is... -
h.adam.92
őstag
válasz
Achill3uS #943 üzenetére
nanemár
nekem néha xp-n csak egy magot jelzett. ha lement egye a szorzó a takarékoskodás érdekében akkor az órajel pedig nem annyit ment le amennyit kellett volna, hanem csak pár mhz-et. én 3x tettem fel az xp-t h lássa a 2. magot. most akkor most mond, hogy hülye vagyok
-
Achill3uS
nagyúr
-
old gray
addikt
válasz
Achill3uS #862 üzenetére
Az X3 a nagy hidegben elég jól érzi magát!
Ráadásul 1,45V-al? Az még 24/7-re is elfogadható.
Tesztek nem készültek?
Zé_Mester: gratula a versenyhez, az eredmény ne keserítsen el, nem ti vagytok a hibásak, nem nagyon értek a témához, de aki egy ilyen rendezvényen szerepel, az gondolom a kellő tudás birtokában van. Az AMD tesztelésre kíváncsi vagyok.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Achill3uS #862 üzenetére
köszi
szép eredmények, az X3-at csak úgy találomra választottad és így is ment a 4. mag, vagy tutira mentél vele és kipróbált darabot vettél ?
szép eredmény mindkettő, gratula hozzásubaruwrc : gratt, csinos FSB
akoska07 : gratt, már csak egy jobb lap kellene alá, és menne az bőven 600 felett is
gratula
ui.: jövőhéten ha minden jól megy, akkor nekünk is beesik egy elég izgalmas, ritka proci, a lap már megvan hozzá
-
Bagira01
veterán
válasz
Achill3uS #615 üzenetére
Az a baj h kupak nélkül nem lehet a lapba rendesen lefogatni és nem indul el a cuccos
Próbáltam h levettem az alaplap lefogatóját és vízszintesen raktam a házat, szépen ráfogattam a magra a hűtőt, de nem indult el a cucc, aztán vissza a kupak és a leszorító és elindult
-
serito
senior tag
válasz
Achill3uS #486 üzenetére
Köszönöm, egész jól sikeredett de nem annyira mint szerettem volna.
Ezen a képen talán jobban látszik, hogy 3mm-es pellet volt a potban. Nem is a hideggel volt gond mert folyamatos -68 fokot tudtam tartani a procin, hanem a lap volt kevés még 2.0V felett is.
Viszont tegnap jó áron sikrült szereznem egy ASUS Commando lapot amivel megint megpróbálom a 6Ghz projectet egy 347-es celeronnal. -
serito
senior tag
válasz
Achill3uS #445 üzenetére
Nagyon szép!
Én is nekivágtam eső D.Ice tesztelésnek. Kezdetnek itt van néhány eredmény.
5750Mhz 2.0v
5826Mhz validot már nem bírta ki.
5642Mhz Spi 1M
3Dm01 14434 pontHolnap jön a többi.
-
Zájec
veterán
válasz
Achill3uS #280 üzenetére
"gondolom a teljesen sima rádiuszos nem lenne annyira előnyös mint a lépcsős hőtartás szempontjából."
amit elöbb linkeltél azon meg sima a rádiusz... ha jól látom.... akkor most az övé miért nem olyan ? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Achill3uS #267 üzenetére
Röviden és tömören.
Szép részletesen leírtad.
Majd 1.hsz-t lehet lassacskán bővíteni.Még egy dolog ryba-t xs-en ellehet érni és segítőkészen válaszolgat minden kérdésre.
(i7-hez lefogatót intéz subaru)
Egy példa:
1,88vcore-nál qx-et félpercenként kellet jéggel tölteni 5g-n. és subaru bench-elt én töltöttem és így cserélgettünk , folyamatos felügyelet mellett. Szóval ha pl i7-t akartok húzni mindenféleképpen számoljátok bele az a 400w vagy több hőtermelést is smt-vel együtt.
Szóval lehet nem 10kg jég kell mert egy 3óra alatt elfogy.Zájec: szándékosan ilyen a nagyobb felületen történő hőeloszlás miatt.
-
Zájec
veterán
válasz
Achill3uS #267 üzenetére
köszönöm az infokat...
nekiállok tanulmányozni
a pot közepén nem láttam nálatok ilyen " középen megmaradt" részt , gondolom ez azért van hogy jobban lehessen hüteni a proci középsö részét...
ami a rajzon van , az szándékosan "lépcsös" ( belü az alsó részen ) ?
vagy lehet rádiuszos is....? -
Zé_Mester
őstag
válasz
Achill3uS #267 üzenetére
de örülök neked, már épp írtam volna le nagyjából azt amit te, csak még a linkeket kerestem.
de így van ahogy írod.
mi próbáltunk elektrolit rezet keríteni, de mondták hogy kb az arany árába mérik az árát, úgyhogy csak akkor rendelik meg ha kifizetjük előre. valami 40e lett volna egy tömb (azt most meg nem mondom hogy pontosan mekkora)
szóval vörösréz, abból is a legtisztább, és már csak a fantázia szab határt (na meg persze a technika) hogy mit sikerül összehozni belőle
am tegnap tudtam meg hogy lent az egyetemen használhatnám a gépeket, csak anyagot kellene vinni és lehet alkotni. úgyhogy ennek még utána kérdezek aztán gyártok majd magamnak valami csini kis potocskát
kezdetnek egy ilyet szeretnék:
-
kaoszpapja
aktív tag
válasz
Achill3uS #247 üzenetére
mindíg elgondolkozok azon hogy mik ki nem ugranak az ember fejéből ha nincs pénze
hát pot ügyben nekünk is ez volt a helyzet
sajnos csak egy kép van nálam róla. ez amúgy egy q6600 hűtó venti nélkül karton papírral körbe tekerve.
az tudni kell a hűtőről hogy a közepe olyan mint egy pot alja, rézből van, üreges alakra is olyan csak egy kicsit kicsiben.
itt a mi "POT"-unkMcintosh: szigorúan maszek gyártmány
-
kaoszpapja
aktív tag
válasz
Achill3uS #245 üzenetére
tudom már használtunk szárazjeget, akkor is így csináltuk. csak akkor meg normális cuccunk nem volt, ud3p-t is akkor láttunk előszőr szal tapasztalat az alappal nuku
most meg lenne egy kis tapasztalat, hardverek is lennének csak az a rohadt szárazjég nem jön össze
egyébként kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged