Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zájec

veterán

válasz kaoszpapja #940 üzenetére

"megnéztem a giga p45 fórumot, ott nem láttam ennél nagyobb fsb-t UD3P-vel, ha valaki csinált volna nagyobb fsb-t, szerintem beírta volna"

korábban én is piszkálgattam az FSB-t , mondjuk igaz hogy nem UD3P-vel hanem egy DQ6-al , de szerintem nagyjából mindegy lehet..

a következö eredmény született , szobában , léghütéssel , tehát semmi extreme körülmény nem volt....

ime az eredmény, ami nemcsak egy cpu-z valid.....
    (én szeretek több informáciot is megosztani, nem titkolozok , hátha másnak is segit a hasonló eredmény eléréséhez, szóval én ilyen jószivü vagyok ,mindent megmutatok...)

660FSB ;)

(#941) Achill3uS :: "hát itthon nem valószinű, de azért van még mit kihozni a lapból: EP45-UD3P Benches 3D at 670mhz+ FSB"

pedig itt vagyok a szomszédba :D
    igaz hogy 10mhz-el kevesebb a 660fsb, de sokkal jobb eredmény mert én közel se adtam ekkora MCH core-t ..1.82v :Y én csak 1.56v -t adtam... nem mindegy , van egy kis külömbség a kettö között... :K

és azért nem folytattam tovább , mert nem mertem még több MCHcore-t adni , nehogy tönkremenjen a lapom... képzeld ha nincsenek ilyen elméleti határaim... meg ha nem paráztam volna.. lehet hogy a 700 is meglett volna .. kitudja igy utólag.. :F

Új hozzászólás Aktív témák