Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jones965

Modder

Tegnap került sor a régóta tervezett HD7970 CF LN2 tesztjére. Sajnos ez még mindig csak terv marad, ugyanis 04hgyu barátommal közösen olyan anomáliákba futottunk bele, hogy több mint 3 óra alatt nem jöttünk rá az okára. A cpu mikor -30° alá hűlt, egyszerűen a gpu-kat nem detektálta. Hol az egyiket, hol a másikat, ha véletlenül be is bootolt, akkor is windows-ba belefagyott.
    Viszont ha már 50 liter LN2 be volt tárazva, így újra beszigeteltem a lapot, és megnéztük az Achill3uS által Potato-nak titulált procit. Mivel erősen fennállt a gyanú, hogy a proci egy korábbi magas cpu fesz érték miatt degradálódhatott, így odatoltam neki egy két értéket pluszban.
    Nos ez annyit jelentett, hogy ez cpu tesztekben néhol 5300 mhz- feletti sterszt is bírta. Nosza neki, futtassunk éles benchmarkokat. Sajnos Gyurinak időközben elkellett menni, így egyedül folytattam éjszakába nyúlóan a tesztelést.
    Sikerült egy két eredményen javítanom, úgy hogy ma vagy holnap a TitanX-et is benitrózom, mivel sikerült úgy néz ki a cpu megfelelő működéséhez a megfelelő értékeket beállítani.

3dm03 - 221802

3dm06 - 51169 NewCR

Új hozzászólás Aktív témák