- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Magisk
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ma hozzám került "beteg" GTX 980 kártya az asus-tól.
Gépbe gyors bepattintás, default gyönyörűen fut 3D alatt. Egészen addig, míg az órajelhez, vagy a feszültséghez hozzá nem nyúltam, Abban a pillanatban blacksreen, majd restart.
Kártya szétkap, és a gpu áramkör egyik FET kivezetése nem volt rendesen beforrasztva, valamiért oda kevesebb ón került. Gyors javítás, valamint az LN2 mod engedélyezése egy forrasztással, majd tesztelés.A kártya innentől kezdve mint egy kezesbárány viselkedett, egészen +15xxmhz-ig bírta 1,35V mellett.
A GTX 780Ti vizesblokkját gyorsan átszereltem, viszont amit előzőleg azonosnak néztem, itt azért volt minimális eltérés a 2 pcb között. Egész pontosan a vrm áramköri résznél a furatok kb 1mm-el hátrébb vannak, így sajnos oda gyors kötegelővel lett odahúzatva a blokk. Nem a legszebb egy fullcover blokktól, de hatékony.
A kártya nagyon kéri a feszültséget, szoftveresen 1,34V-on a gpu 1,42V-ot vesz fel. Ellenben nagyon megy: 1640 mhz-ig sikerült a chilleres 6°C-os vízzel elérni. Jövő héten LN2-vel is megnézem mit tud, ha jó lesz, akkor beröffentem alá a 8 hengerest. Mindenesetre ígéretesek az eredmények.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Túra és kirándulás topic
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- DUNE médialejátszók topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest