Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
skacok ha valak tud, küldjön a mail címemre egy e-havi expertes árlistát , nagyon fontos lenne...
THX! -
Dryman
őstag
Nekem volt velük egy kiskeren keresztüli (demostudió) and (expert) garanciális ügyintézésem, és ugy hazavágtak a sérült vonalkódcímkés P4 865-ös chipsetes lapommal mint azt a bizonyos macskát....
Aztán fogyasztóvédelem a kiskerrel szemben, aztán azon már majdnem átrágtam magam mikor a fogyasztóvédelemtől a köv papiren érkezett:
a kiskernél jogos a két pont, de a nagykernél már nem, mert a termék beazonosítása nem lehetséges....
na jó, de én az alaplapot a dobozával és minden tartozékával együtt vittem be, és ha sérült is a vonalkód, a hiányos nem látszó részét, kiegészíthették volna az MSI alaplap dobozán szereplő ugyanazon matricáról, hiszen az MSI két helyre is ugyanazt a vonalkódot ragassza....
A hab a tortán az hogy a hibás alaplapot és dobozát tartozékaival együtt sohasem láttam vissza, mert amit a demostudio visszapostázott az nem más mint egy sima OEM hibás alaplap zacsiban....azaz a ragadóskezű szarka szervizesek (nem tudom hogy a gariztatás melyik szakaszában de lenyúlták a tartozékokat dobozostúl mindenestől.......
Elnézést mindazoktól akiknek pozitív élménye volt ezzel a kisker-nagyker kombinációval, de megmondom őszintén ez egy végfelhasználó szopatós tevékenység a garanciális ügyintézés helyett........nem vagyok köteles tudni hogy a nagyker milyen kitételeket szab a kiskerrel szemben, viszont a kisker elkövette azt a felelőtlen hibát, hogy a számla bemutatásával érvényesíthető a garanciális ügy, a számlán viszont semmilyen kötelezettségemet nem közölték, erhgo nem hívták fel a figyelmemet arra hogyha az msi alaplap gyári hűtőmerevítőjét az alaplap aljáról leszedem, az a ragacsos felületének köszönhetően megsértheti a mellette lévő vonalkódot, de én voltam a balfék mert zalman procihűtést vettem, amiatt a merevítőt meg cserélni kell......legalább is ezt mondta az Expertes szakember
Kedves Barátom!
Kösd fel a gatyát ha velük akarsz valamit elintézni, mert kötik az ebet a karóhoz, ja és még valami, Te mint végfelhasználó nem velük állsz szerződéses jogviszonyban, a garos cikket pedig kötelezően a kiskeren keresztül lehet hozzájuk eljuttatni!
Az hogy a kisker mit hazudik az ügyintézés kapcsán, az most nem ide tartozik, egyet még tehetsz, kérd a nagyker írásos szakvéleményét az adott meghibásodott cikkről. így a kisker elmehet a sunyiba! -
Traptor
aktív tag

-
Traptor
aktív tag
up
-
Traptor
aktív tag
Ha van itt valaki az Expert-től vagy olyan akinek van jó kapcsolata, akkor jelezze plz.
Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest