- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
Gergőke88 #11712 üzenetére
Ez lenne nekem a tuti csak 39-es meretben (a kicsi kek nekem mar soka lunettaval meg a hatlappal egyutt)
Ez mikori evjarat? Ezt az uj 23-as szij upgrade dolgot keresem, de eddig semmit nem tallatam rola...
Szoval 2 kerdes: van szerzam nelkuli micro adjust? Illetve van e fel szem a szijhoz?
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
Gergőke88 #11235 üzenetére
Teljesen kiszámíthatlan. 2 napja posztolta valaki az fb egyik tematikus csoportjába, hogy ő másfél éve vár, míg az ismerősei 10 hónap alatt megkapták ugyanazt a modellt. Alatta a kommentek is nagy szórást mutatnak. Az ExpII nem a legkeresettebb modellek egyike, úgyhogy akár pikk-pakk is megjöhet.
-
válasz
Gergőke88 #5767 üzenetére
Nem utana atvizsgaltatas, hanem az eladoval egyutt elmentek az Omega butikba vagy mas megbizhato helyre es ott veszed at az orat ha mar van rola papirod, hogy eredeti. Amugy nagyon nehez lesz ilyen verziot talalni, vagy chrono24-et bevallalod, vagy folyton a facebook csoporton logsz es talan fel ev alatt felbukkan egy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest