- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
nekem rég óta a Rolex volt a célom, de ugye ez érdekes, mivel még sosem birtokoltam, ezért az elmondások, cikkek, és biztosan a hype is közrejátszott benne.
és egy szóval sem mondom, hogy a régi, 12 éves nodate-et az omega mellé rakva, és észérveket felvonultatva nem az utóbbi jobb. de. sőt.ennek ellenére szerettem volna kipróbálni, birtokolni egy rolex sub-ot. részemről egyszerű és nagyszerű. a célom egy új modell, de most pár márka néhány modelljét kipróbálva azt mondom, hogy az omega szorosan követi a listámon, és ha az OP-nél vékonyabb tokban lenne egy in-house werk, sima 3 mutatóval, nagyon elgondolkoznék rajta (valószínű az új smp-re illik a leírás - 210.30.42.20.01.001 -, de ha jól sejtem horror ára lesz).
nem vagyon elvakult fan egyik márkát tekitve sem, de ugyan annyira furcsa (vagy fogalmazzak bárhogy) ha valaki egy adott márkát elfogultan utál.
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Facebook és Messenger
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest