Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Óriási a japan humor. Vetekszik a bolgárral

-
Tulku
veterán
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Én viszont bőségesen besz@ptam

-
Mercutio_
félisten
válasz
pulutodurumo
üzenetére
A hír már több napos, de persze nincs kizárva, hogy elseje előtt élesitették a posztokat és g0nzi is vicceskedett
vagy nem nekem akartad írni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BAti77
aktív tag
A ninja színre lép...

(L:/dl/upc/2018-04/01/445547_hlnjwzbx4rpvglbm_img_artwork01_sp_2.jpg)
(/L) -
Mercutio_
félisten
Hubi okosóra

-
g0n21
senior tag
válasz
Szulita28
üzenetére
Miután a TAG bevásárolta magát, vagyis megvette a Heuert, tokozo cég lett saját fejlesztés nélkül. Aztán 2010 után még sellitás is lett, a rotort kicserélték calibre valamilyenre és ennyi.
Aztán később elkezdtek fejleszteni, és az arat is lejjebb vitték, 2 éve kb, vagy 3, atpozicionaltak magukat az omega alá éppen, és ezzel bekúsztak egy nagyon jó piaci resbe.
Közben voltak azért gondjaik, például a forradalmian új sajátjának beharangozott cal.1887-tel, amikor aztán rájöttek az emberek, hogy olyan mint egy Seiko Werk, és addig ütötték a TAG-ot míg be nem ismerték, hogy a Seikotol liszenszelték.Ez azért adott elég okot arra, hogy lenézzük picit, de meg kell vallani, hogy 2015/16 óta eléggé odateszik magukat.
-
Szulita28
senior tag
Szakik, a másik topikban felmerült, és engem is érdekelne. Miért is utáljuk a Tag Heuert?

-
g0n21
senior tag
válasz
Szulita28
üzenetére
Alapvetően kiállítás. Nincs kassza.
Akik sima látogatók, jellemzően csak vitrinből látnak órát.
A sajtósok, és kereskedők előre egyeztetett időpontokat szerveznek hónapokkal korábban, hogy mikor ülhetnek be a zárt szobákba átnézni az újdonságokat.
Aki mondjuk jóban van egy kereskedővel, mert vásárolgat, az tud szerezni időpontot, és ott ha tetszik neki, akkor meg lehet oldani, hogy megvegye, de ott helyben nem viheti el. -
Spet
addikt
Sziasztok,
Mostanában kezdek kacsingatni, hogy kellene valamilyen elegánsabb karórát beszerezni (ne mindig a 6139-et koptassam), és elkezdtem szemezgetni a 751-es szerkezetekkel felszerelt vintage Omegákban.
Tudtok erről a szerkezetről véleményt mondani? (Chronometre minősítést kapott akkoriban)
Mi a reális beszerzési értéke? (ref 168.019 vagy 168.029)
Megjegyezendő: Chronomeetingen szembejött egy arany számlapos illetve arany lünettával 800€-ért (ref számot nem tudom), az jó vétel lett-e volna? (előélet tudása nélkül)
-
bence0929
tag
Új LHC videó, Omega-val kezd, de a közepén van a Longi: [link]
Jól látom, hogy a fémszíj is változott, az endlink a tokfülnél a középső polír rész két szélén kapott bevágást (szerencsére) és a szíj középső szemei simán egy-egy ugyan akkora tagokból állnak. -
BAti77
aktív tag
Longines "divatórát" csinált a Legend Diver-ből...

Kn.: 36 mm, L595 kaliber (ETA 2000-1), fémmel, bőrrel és a szokásos szövet szíjakkal...[link] -
Reverting
őstag
+1 nekem mar elsore is bejott....
Ara?Amugy a rakott omega logo lehet azert nem kerult bele mert az a PO elojoga...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A csavaros hatlap nyito minta szerintem szornyu a po nal sem tetszett... de az uveg hatlap az nagyot dob rajta... szerintem sikeres lesz, es a szinekbol is van boven... -
WiZARD
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Ezt lattam, de a weblapon nincs

-
WiZARD
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Sajnos napról napra jobban tetszik...
-
yodamastah
őstag
Hmm...

-
bence0929
tag
válasz
Macyke82
üzenetére
Köszönöm
az a pontosság igencsak jó ebben a kategóriában , ez azért még vállalható kompromisszum a + járástartalékért (a 7 lépésre gondolok), csak már a powermatic-os marhaságok indulása óta zavar engem ez az egész járjon örökké az óra, de sz@runk a mpmutató döcögésére, talán a Longines már nem az a márka amivel ezt játszák, ettől függetlenül, ha annyira akarnak növelni a járástartalékon, tegyék tökösen maradjon a lengésszám és oldják meg, vagy marad a régi werk csak szebb és pontosabb az új modellben pl.. Nekem azt hiszem ez az új LHC pont betölti azt a teret, hogy kb. 400k-m van órára és mit vegyek ami normális, most szerintem ezzel komolyan lehet számolni, mert végre kerámia is van meg nem is Sellita, szóval eddig nagyon nézegettem az LHC-ket, most meg nagyon úgy érzem kell egy ilyen új LHC
fene vigye, ebből vásárlás lesz az idén 
-
Macyke82
tag
válasz
bence0929
üzenetére
7-et üt és nagyon szépen jár, észre sem venni szinte a 28.800-as verzióknál megszokott 8 lépés/ mp-hez képest. Baromi pontosan jár emellett az L888 nekem 2,5 hónap után sietett alig több mint, egy percet összességében, ami ebben az árkategóriában több, mint jó szerintem.
Szulita28: angol oldalon pár héttel ezelőtt kék 41 mm-es verziót szállítással együtt találtam 265e Forint-ért, szóval csak jól körül kell nézni. Nekem a német és angol vonal a legelső ilyenkor, eddig soha nem volt problémám.
-
bence0929
tag
Ráfért már valami újítás
jó irány a letisztultabb számlap és bezel+kerámia is 
De lenne kérdésem a szerkezetről, mostanában mindenki ezt játsza, hogy több a járástartalék, de ezért bukó a lengésszám. Ez csak az én h@lyeségem, de mennyit üt másodpercenként az L888.2 mp mutatója?
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Most néztem Wempe-ék 1390 EUR-ért fogjak adni, így kb. jó lehet amit írtam szürkeimportos árnak.
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Szerintem 1100-1200 EUR tutti lesz.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Közben én is megtaláltam a választ. Jól odatették magukat.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez valami különlegesebb bevonat vagy sima pvd “azt jóvan”?
-
Macyke82
tag
De nagyon vártam márt ez a "kis" újítást, úgy érzem ismételten kell hogy legy egy ilyenem, immáron feketében

-
BloodRay
veterán
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Elmondta, hogy az, de nem az összes variáns, pl amit vadászcsiga mutat, az gondolom azok közül van amelyeken nincs.

-
pulutodurumo
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A szürke számlapos a legvagányabb szerintem.
De hogy kötekedjek is egy kicsit. Ha egy Omega vice president azt mondja hogy világítós, akkor az. Vagy félrebeszél.
-
resool
aktív tag
válasz
Macyke82
üzenetére
Valakinek mindig be fog jönni persze, de az ikon mivoltát sosem fogja akkor elérni az adott modell és a felismerhetőséget sem segíti. Összességében azok a best seller darabok, amiknek már nagyon régi hagyománya van és keveset változott.
Datejust, Sub, Speedmaster, Reverso, Tank, GMT, Navitimer stb.
A többi pedig a paletta szélesítése, hogy mindenki megtalálja a neki való órát. -
Macyke82
tag
Valakinek tetszenek a teljesen új dologok valakinek meg kevésbé.
A te példád nagyszerűen tükrözi az autógyártás példáját is, pl ott van a Skoda/VW márka.
Ha megnézel egy Golf-ot vagy akár egy Octavia-t, kb 15-20 éve ugyanúgy néznek ki kívülről, semmi innováció ugyanaz a forma lehet akár azt is mondani hogy uncsi. Míg megnézel mondjuk egy Opel Astra-t, elég nagyot változott az összkép mondjuk egy "H" Astra és égy "K" között.Ha már a mai Baselworld első napja a pepsi lünettás búvárok jegyében telik, azért a Steinhart is beállt ebbe a sorba, megspéklve a dolgot egy jubilee utánérzéssel.
(Vessetek a mókusok elé de nekem nagyon bejön.)
-
vadászcsiga
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
-
yodamastah
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A videóban pedig a csávó azt mondja hogy van. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 58.5 mm full fém tamper
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez igen!

vagy nem nekem akartad írni![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)