Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
őstag
Ajánlom még ezeket is:
https://www.youtube.com/watch?v=Cy44ocuoWhE
https://www.youtube.com/watch?v=nFiSPAuiRdY
https://www.youtube.com/watch?v=YYV-OZIv8eg
és még ezt
https://www.youtube.com/watch?v=aqhhlmz6gik
jó szórakozást, én mostanában ezeket tolom a fülembe, mert rákattantam a Vikings sorozatra -
FőDudu
veterán
válasz
zetor2000 #75194 üzenetére
Ennyire azert nem ertem ra, foleg hogy reggel hetre orvoshoz kellett mennem (elotte meg laborba).
Viszont orvos szerint minden jol alakul, fogytam 22 kilot (6 honap alatt), a HBA1c az 6,1% ami durva csokkenes, 6.0 az egeszseges emberek szintje.
Szoval minden marad ahogy eddig, felirt ujra hat havi gyogyszert es viszlat marciusban.
-
-igu-
addikt
#mit hallgatsz most
-
npera
addikt
Norvég kamion útvonal télen. Scania S520. Van pár kanyar, ahol ha átmegy a korláton, akkor fel tudja hívni a biztosítót a levegőben, mielőtt földet érne kábé....
-
zetor2000
őstag
Reggelente a busz ablakából szoktam látni egy üzlet hirdetőtábláját, az van ráírva, hogy:
"Táplálékallergia szaküzlet". Na, aki ide bemegy, és vásárol valamit, az arra vélhetően allergiás lesz, vagy az, akinek vette
Értem, amit akar sugallani a bolt, csak valahogy másképp kéne megfogalmazni, az meg lehet, nem fér ki a táblára -
Jahno
veterán
válasz
-NoVa- #75185 üzenetére
Szerintem fele véletlen volt, mert előtte akart elmenni, majd mikor látszik, hogy nem fér el, akkor becélozza a mögöttes darabot. Ami már nem adta ki, mert rövid volt az út. Na, erre jó az ABS, mert kormányozható volt a vas, de igen, pont a futó előtt, a leggyengébb részen. Aztán a fehér furgonnál is befigyelt a mázli, mikor a futó nem az oldalát verte telibe.
-
FőDudu
veterán
válasz
-NoVa- #75176 üzenetére
Nalunk 3 fiu most csinalt maguknak vacsorat.
Grillezett pulyka, gorgonzolaval toltott gomba, paradicsom, hagyma.Mindez tortillaba tekerve, csilis majonezzel, sajttal.
Kiklopfoltak a pulykat, megfuszereztek, grillen megsutottek, majd meg is ettek.
Harom fo, mind 9 eves, fel kilo pulyka betolva.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
blueboi69 #75168 üzenetére
en december elejen voltam qrva beteg
kohogtem, fajt mindenem, meg napi 150-200db pzs-t elfujkaltam
amikor vegre el birtam aludni a kimerultsegtol kb reggel 7 korul volt, mert kezdett forgalom lenni az utcan
delutan felberedtem, akkor olyan rekeszizmomlazam volt, hogy ihaj...
tudogyula+arcureggyula
egy hetig fekudtem kb csak meg aludtam -
blueboi69
őstag
Tavasszal az egyik kollégám volt valszeg koronás. Minden tünete volt, de a tesztje negatív. Nyilván a teszt sem lehet tévedhetetlen.
2hétig nyomta az ágyat, felkelni alig bírt.Egyik barátoméknál, családon belül is van most koronás, komplett 4tagú család 2gyerekkel, mindegyik full rottyon van, kb mozogni alig bírnak.
Namost ezek mind fiatalok/gyerekek, egy idősnek ez tényleg végzetes lehet. Másrészt ha most itt ketten asszonnyal lepusztulunk, akkor a két gyereket hogyafaszba látjuk el?
Pláne ha rosszul vannak és sírnak is éjjel-nappal?
Még egészségesen is kemény meló, nemhogy full betegen... Szóval nem jó játék ez. -
Jahno
veterán
válasz
eattila #75159 üzenetére
Most van két jó IQhoz kötött írás, ha nem nagyon terjed, akkor este megosztom.
De igen, az a félelmetes, hogy ilyen holt egyszerű dolgom is ugrálnak, hogy jajj a villamoson maszk kell, közben állítom felét nem is érinti a probléma. Ez legyen a legnagyobb bajunk vaze, de úgy adják elő, mint a nem is tudom mekkora érvágást.
-
Jahno
veterán
válasz
Gabibácsi #75153 üzenetére
Én sem láttam zsiráfot, szóval zsiráf nem létezik. Ja, de láttam, de lehet nem az volt
Nem is érdemes írni, hogy a váci úti rabszolgasor már termeli a statisztikát, mert úgyis lehülyéz és nem is akarja érteni. Ráadásul nekem egy csomó 60+ éves ismerős is itt ugrál, aztán max. megint ott kötünk ki, hogy engem személyes Orbán Viktor pénzel vastagon, hogy hülye legyek, mert kb. eddig látnak
Ésnem következetesek, egyik pár hónapja még magyarázta, hogy nem fél már semmitől, nem kell itt a pánik és ugrálás, de adjanak ingyen védőeszközt, de ne a mi adónkból és Neki orvos se ugráljon vagy magyarázza meg mit kellene tennie, mert túlélt Ő már sok mindent. Most meg valami lábfájás miatt sír időpontért az egyik kórházban és veri az asztalt, hogy szar a nem létező ellátás és jogai vannak
Max. mindig ott kötenek ki, hogy lopnak, de sosem értettem ez miképpen jön a vírus terjedéséhez. Páran igazán beszophatnának első kézből, aki értelmesen ír róla, vagy foglalkozik a témával azt nem is reklámozom, hogy a sok hülye ne találjon oda fröcsögni.
Pld. Akut szakasz most valami kisfilmeket is csinál, arra kíváncsi leszek.
Mondjuk itt már van minden is, de nem csak Facén támad, de lehet megkeresem az unikornist:
https://akutszakaszpro.com/
-
Jahno
veterán
válasz
Gabibácsi #75151 üzenetére
Lezli sem értette, hogy esélye ugyan több van, mint egy 60 éves tüdőbetegnek, de összességében nem ilyen egyszerű a képlet meg a rulett. Aztán kiderül. Kint már születnek a tanulmányok rendesen, de nem idegesítem magam vele, meg néha elég nehezen érthető anyag, amit nem civileknek írtak.
-
-
Jahno
veterán
válasz
-NoVa- #75149 üzenetére
És még általánosságban kapálóznak, hogy nincs egy beteg ismerősük sem és különebn is csak az fél meg pánikol aki maszkot hord. Néha értelmeset is írok pár egybitesnek, de saccperkábé felesleges. Politika és vallás lett belőle, aztán majd jön a meglepetés.
Aztán általában ugyanazt ismételgetik, hogy jaaaaj ez csak egy influenza, meg izé meg hozé, nem létező számokkal dobálóznak, majd jön az Apaszív egyesület és Gődény. Arról már nehezen találni híreket 2 évvel ezelőttről, hogy csak egy ilyen influenzába belehalt 100+ olasz orvos, viszont 10-20-X évvel ezelőttről is akadnak ajánlások, hogy mire jó a maszk és a többi.
No de majd meglátjuk, mi is mindig ugyanazt a kört futjuk.
-
Gabibácsi
őstag
válasz
-NoVa- #75149 üzenetére
Egy haverom is ecsetelte ma a telefonban hogy nem kell a maszk, mert akinek meg kell halnia haljon meg. Kérdeztem hogy akkor én is meghaljak? Mert lehet simán belehalok. Ja én ne. Akkor meg jött hogy elhúzzák a vírust, és az oltás meg genetikailag fog módosítani. Mondtam az jó, akkor majd kérek olyan oltást hogy egészséges legyek, és csupaizommácsó.
Aránylag értelmes emberek is ilyenek... Szörnyű -
-NoVa-
addikt
válasz
Gabibácsi #75148 üzenetére
A maszk sokak számára az egyetlen felismerhető, kézzel fogható jele a járványnak. Fél, de nem tudja elfogadni, hogy nincs semmilyen eszköze irányítani a helyzetét, ezért a dühét az egyetlen dolog ellen fordítja, ami a vírusra emlékezteti. Az ember egyszerű lény többnyire. Aggasztóan egyszerű.
-
Gabibácsi
őstag
Kaposváron tüntettek a maszk ellen. Agyhalottak.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Gabibácsi #75139 üzenetére
ez egy ilyen tipikus mind1 csak fokszvagen legyen es dizel mer' az a lyó
me' megmondta a béla meg a józsi isutana meg nezi, hogy baze hiaba turbos ez, de vhogy megsem megy, meg a 1.3-s Swift kivakuzza maga elol a falu hatarahoz erve, hogy haladjal mar ezzel vmerre innen odebb
de CR dizelt nem veszunk, mert abban sok az elektronika
kozben mar az is 20+ eves technika mar
mindig rohogok ezeken egyetazert van egy diszkrét báj abban, hogy pont nemet autos letukre fosnak az elektronikatol, en meg digoskent pont nem
kete hete is azert kellett kinyitnom a geptetot, mert az ablak spricni nyomocsove eltort ott, ahol felmegy a kazanfedelre..... hallatlan[ Szerkesztve ]
-
Gabibácsi
őstag
Nekem 400 ezret bírt a kuplung az astrában, most lett cserélve tavasszal.
-
-
-
FőDudu
veterán
Nejem Suzukijan 10 eves koraig egy sebesseg jeladot es egy klima kuplungot kellett cserelni az eloirt dolgok es a gumik csereje mellett. Klimajara ramertek a klima kuplung cserejenel, de eleg gaz van benne.
Gumi cseret mi nem szamoljuk, az normalis hasznalat mellett 4-5 evente szukseges.
Nalunk is kb 2 db 1 eves szett van az autohoz (kulon teli es nyari garnitura).Egyedul az enyemen van 4 evszakos, az iden 4 eves. Majd megmondja a muszakin a csoka jo-e meg. Az elozonel is szolt, hogy jovore ne azzal a szettel menjek.
Azota volt fekhiba a hatso dobnal, ablaktorlo motor csere, viszont a 12 eves autoban 220e kilometerrel meg eredeti a kuplung. Es a valtoja se doglott meg nyelestengely hibaval. Legutoljara visitott az ekszij, de Suzuki szerviz nem cserelte ki, csak feszitettek rajta (6E Ft volt, pedig jol atneztek, ott volt az auto 1 ejszakat, hogy hidegen inditva csusszon az ekszij).
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
válasz
FőDudu #75128 üzenetére
de legalabb nemet
dizel csoportban is jon az emberke, hogy most vett 1.9TD 75lojjos mk3 Golf vasat, kene bele tobb nyiha
miert vetted meg akkor ezt?
ja meg 25+ eves az auto, idosebb, mint a gazdaja
na meg eleve kamras dizel, ezek meg eleg nyugosek tudnak lenni egyebkent is ennyi idosen mar, nemhogy okositvamondanam neki, hogy, ocsi, vettel volna inkabb egy 147 1.9 16v JTDm-t, mint amibol ez megall neked 90-100loerore megrantva
erre jonne egybol a tipiukus "aaaa, az nem kell, mert szarolasz"ja csak fele annyi idos, meg alapbol 150lo
meg van alatta fek meg futomu is, es nem egy ilyen szekerfutomuves hokkedli, meg van benne 6 lufi meg jopar 3 betus okossag, hogy ne hagyd ott a fogad egy szituacioban
meg hatul is nagyobb fektarcsa van rajta, mint a góóóffon elol------
megvetted azt a szilikoncsovet azota?
[ Szerkesztve ]
-
Jahno
veterán
válasz
FőDudu #75128 üzenetére
Ennek nagy része kopó és fogyó, de szerintem csak azt hiszed, hogy sokat költöttem rá, mert egyelőre gumi garnitúrával együtt tartok picivel 500ezer felett. Még egy jó 200as van beütemezve, aztán kiderül mi lesz a szervóval.
És nyilván mindig akad valami, mert megkapja a karbantartást, most jön egy 15ezres szervíz, tavasz felé lehet kuplung.
Lehet már 30ezer kilométeres korában kellett volna hagyni fenébe az egészet, mikor az első csapágyat kicseréltük
-
FőDudu
veterán
Amennyit rakoltottel mostanaban, abbol magasan a legjobban karbantatrtott auto kellene hogy legyen. Es megis mindig akad valami...
Ha nem kopo/fogyo, akkor nem tisztelted
Vagy lejart a szamlalo...Tegnap beszelgettem szomszeddal - emlitettem, hogy neztunk uj autot. Bevallotta, naluk is azert uj a Seat Leon, mert a csalad azt mondta, hogy az unoka erkezesere legyen uj auto, akar ki is fizetik. Igy cserelodott le az oreg A3 a Leonra. Egyebkent eszukbe se jutott volna masik autot keresni. Viszont az o Golfja egy evvel idosebb az Alfamtol, es nem tervezi lecsereleni amig meg nem doglik.
-
Jahno
veterán
Napi pasztmek, mert nem volt elég a 8as úton a majom:
-
WiZARD
addikt
Tesla Björn nyomott új elektromos autós rekordot az 1000 km-es körén.
Lehet, hogy meglepő, de Teslával -
Jahno
veterán
válasz
Bujdy81 #75117 üzenetére
Én erre a tesztelésre azt mondtam még március felé, hogy sok értelme nincs, de attól függ mi a cél. Arányaiban inkább csak nyűg és sokba kerülne, jó eséllyel lenne sok negatív, aki aztán pár hónap múlva elkapja.
Így lassan más a szempont, de még mindig kicsi lesz a száma azoknak, akik úgy heverték ki, hogy esetleg észre sem vették.
Érdekes az is, hogy plazmaadásra önként lehet jelentkezni, de vajon a gyógyultakat célirányosan megkeresik-e?
-
-
Gabibácsi
őstag
Nálunk mindenki más negatív lett. Én javulok, meglátjuk.
-
Jahno
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Surface
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- Sony 20mm 1.8 G objektív
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest