Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
scaurus
csendes tag
"...
Én még konkrétan egynél sem láttam, de lehet nálam azért nem kínálja fel, mert más régióban vagyok. Persze ez ellen szól, hogy ilyen lengyel, spanyol felirat meg elérhető sok esetben.
..."Én sem tudom biztosan, de a feliratok is régiósak lehetnek, mert én itthon, Abszurdisztánban kizárólag angol, német és román (na jó, a Star Trek Discovery sorozatnál még klingon) feliratokkal szoktam találkozni, spanyolt és lengyelt még sosem láttam (jó, nyilván, én is csak arról tudok beszámolni, amit nézek).
Román felirat sokkal több cucchoz van, mint magyar.Arra sem jöttem rá, hogy a hangsávoknál vagy akár feliratoknál mi a különbség egyes filmeknél pl. az English és az original English között.
Mert azt nem gondolnám, hogy egy eredetileg létező mellé a Netflix csak l'art pour l'art gyárt még egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest