Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz 2-More #168450 üzenetére

Jó hát régen. Ó medve anyám. Falu szélén gondoltam bót még csakcsak van, leballagtunk asszem hétfőn, hogy adjatok valami kenyeret és közölték, hogy már csak szerdára tudnak felvenni rendelést. És akkor X kilométeres körzetben alig bírtak megoldást szülni az "adjatok bármit" kérdéskörre. Ezek azért átalakultak és van Gtérkép is :DD

Többi az néha meg volt. Igaz nem zárták be a céget, csak nem engedtek be karbantartani. Vagy angoloknál elvileg volt kaja az irodában, gyakorlatilag néha nem kaptam :DD Irodánál legközelebbi lehetőség 2 km távra egy Starbucks, azzal sokra nem mentem volna, Sainsbury már kicsit messzebb és nem biztos, hogy nap közben most 10 kilométernyi távot tudtam volna gyalogolni hirtelen kajáért. Persze elmélet jó, veszek saját pénzből előre valami kaját és szendvicset erős Fontért este a közértben (szállássan szemben pont volt Morrisons, most már este 10ig nyitva), vagy elviteles Domino pizza, hasonló (ami néha már bezárt mire végeztem a melóval, szóval lehetett göndöríteni a B terveket sorba) majd másnap az irodában szembesülök, hogy van reggeli menü és ebéd ingyen/olcsón. Bláááááá. Ott legalább jót is adtak, amcsiban enyhén szórakozósra sikerültek a hasonló belsős irodai beszerzések, viszont nem volt feszített a nap, ottani arcokkal kimentünk a 30 kilométernyire közelben lévő burgerezőbe/tésztázóba és mindenhova is. Angliában már bonyásabb a munkaszervezés és kissé tervezhetetlenebb.

Akkor volt az, hogy este inkább beballagtam a lengyel bótig, ittam kért sört, jó lesz az másnapra, ha már Balaton szelet nincs és ott szabódjon meg egész Anglia, ahol van.

Új hozzászólás Aktív témák