Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
2-More
üzenetére
Jó hát régen. Ó medve anyám. Falu szélén gondoltam bót még csakcsak van, leballagtunk asszem hétfőn, hogy adjatok valami kenyeret és közölték, hogy már csak szerdára tudnak felvenni rendelést. És akkor X kilométeres körzetben alig bírtak megoldást szülni az "adjatok bármit" kérdéskörre. Ezek azért átalakultak és van Gtérkép is

Többi az néha meg volt. Igaz nem zárták be a céget, csak nem engedtek be karbantartani. Vagy angoloknál elvileg volt kaja az irodában, gyakorlatilag néha nem kaptam
Irodánál legközelebbi lehetőség 2 km távra egy Starbucks, azzal sokra nem mentem volna, Sainsbury már kicsit messzebb és nem biztos, hogy nap közben most 10 kilométernyi távot tudtam volna gyalogolni hirtelen kajáért. Persze elmélet jó, veszek saját pénzből előre valami kaját és szendvicset erős Fontért este a közértben (szállássan szemben pont volt Morrisons, most már este 10ig nyitva), vagy elviteles Domino pizza, hasonló (ami néha már bezárt mire végeztem a melóval, szóval lehetett göndöríteni a B terveket sorba) majd másnap az irodában szembesülök, hogy van reggeli menü és ebéd ingyen/olcsón. Bláááááá. Ott legalább jót is adtak, amcsiban enyhén szórakozósra sikerültek a hasonló belsős irodai beszerzések, viszont nem volt feszített a nap, ottani arcokkal kimentünk a 30 kilométernyire közelben lévő burgerezőbe/tésztázóba és mindenhova is. Angliában már bonyásabb a munkaszervezés és kissé tervezhetetlenebb.Akkor volt az, hogy este inkább beballagtam a lengyel bótig, ittam kért sört, jó lesz az másnapra, ha már Balaton szelet nincs és ott szabódjon meg egész Anglia, ahol van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Epic Games
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest