- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz hobizoli #131670 üzenetére
Pesten belül még azt mondom, oké is. De ez pont kívülre esik... de még az is azt mondom, oké, mert épp ülök a HÉVen, és rendesen vennék is jegyet, csak nem tudom, hogyan kellene ezt a ... a... az applikációt erre használni. Buszjegyet vettem már vele, érvényesítettem is, az nem para. De ilyen b*ziságot, hogy kiegészítő jegyet venni az érdekes...
Tuti olyanok fejlesztik, akik sosem tömegközlekednek, a viszonylatokat nem ismerik, se hely, se járműismeretük nincs, és életükben nem láttak JÓL működő szoftvert.
Egy Winamp nem sokat tud, de elsőre eligazodik rajta mindenki, aki látott már valamilyen lejátszót. Intuitív... Ez nagyon nem az ebben az esetben.
Ja, BudapestGo, de van benne Karcag, meg mittomén, Celldömölk. Lehet pont ez nincs, de jópár város is van benne, hogy vegyél ott is jegyet.
Először a Budapestet kiszolgálót kéne rendberakni, ha már ez a neve.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android szakmai topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- LG Ultragear 34GN850 Ívelt Gamer monitor! 34"/3440x1440/Nano IPS/160hz/1ms/Gsync-Freesync/HDR
- RTX 4070 SUPER, R7 7800X3D, MSI B650 WIFI, G.SKILL 32GB 6000MHZ, SAMSUNG 980 1TB, SEASONIC 750W GOLD
- Epson TM-T20III
- Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 4GB / 64GB, ezüst
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest