- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
szőröscica #31421 üzenetére
Igen, ott próbáltam először, de sehogy nem megy, még így se: ####.##
Csak ha kézzel átírom. Itt valami beállítások nagyon összeakadhatnak, más OS szinten is átírtam a regionális beállításoknál, és még úgy se.
-
Jhonny06
veterán
Biztos én bénázom, de hogy a francba lehet átállítani egy értékekkel teli oszlopban (törtek), hogy a tizedes elválasztó vessző helyett pont legyen? A formázásnál létrehoztam egyedi sablont, de nem változik semmi, az office beállításainál beállítottam, de nem változik semmi, WTF? Pl. az A1 mezőben egy egész van, az A2-ben egy tört (a tizedes elválasztó vessző) - ha nyomok egy =A1/A2-t, akkor hibát ír ki (#ÉRTÉK!), ha az A2 mezőben a törtben megváltoztatom a vesszőt pontra, egyből megy a képlet. Komolyan mondom ilyen nincs.
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Azt be lehet állítani, hogy az alkalmazás nyelve globálisan ne változzon, viszont egy magyar Excel-ben angolul írja ki a függvények neveit? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest