- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miv
tag
Sziasztok!
Adott egy kb. 100 munkalapot tartalmazó fájl. A feladatom az lenne, hogy egy új munkalapra kilistázzam a munkalapok nevét, és mindegyik mellé odaírjam pl. az adott munkalap A1-es cellájának az értékét.
Ez így elég ködös, de magyarázom: a munkalapok a dolgozók nevei, rajtuk a jelenléti ívük. Szeretnék egy listát, amin rajta lenne a dolgozók neve (=a munkalap neve), mellette pedig a jelenléti ívén lévő óraszám szumma cellájának (pl. A1 cella) értéke.
Megoldható valahogy? Nem igazán tudom, merre induljak el, amikor nem csak egy konkrét munkalappal akarok dolgozni, hanem sorba kellene venni az összeset, aminek nem tudom a nevét...Minden segítséget köszönök!
miv -
Miv
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem: hogyan tudom megszámolni VB-ben, hogy egy munkafüzetben hány olyan sor van, amiben szerepel adat?
az intI = Range ("A1:A9999").Rows.Count 9999-et ad vissza.
Köszönöm! -
Miv
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #9243 üzenetére
Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!
-
Miv
tag
Sziasztok!
Azt kellene megoldanom, hogy egy táblázat munkafüzetében lévő bizonyos cellákat gombnyomásra kiírná az excel egy fájlba... "nagyját" meg tudom csinálni, kivéve a fájlba írást. Sajnos itt sem találtam rá megoldást... esetleg valaki ki tudja rázni a kisujjából?csak egy olyan példa kellene, hogy csináljon egy x.imp fájlt, és pl. a1, b3, c5 cellák tartalmát írja be 3 sorba, majd mentse el a fájlt.
Nagyon megköszönném!
VM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest