- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Készítettem jelenléti ívet, amelyben a dolgozók neveit egy hozzárendelt legördülő listából tudom kiválasztani. Egy olyan kérdésem lenne, megoldható, hogy a lista minden nevével behelyettesítve egyszerre lehessen minden jelenléti ívet kinyomtatni? Mert most úgy csinálom, hogy kiválasztom az első nevet, nyomtatás, közben visszalépek és kiválasztom a második dolgozót, majd megint nyomtatás és így tovább....
Előre is köszönöm!
-
SkiDev
őstag
válasz
szricsi_0917 #43789 üzenetére
Szia! Köszönöm, letöltöttem, mazsolázok belőle.
-
SkiDev
őstag
válasz
Fferi50 #43785 üzenetére
A napok dátum szerint vannak benne, viszont egyéni formátumoztam, mert csak a sorszámokra (napokra [n.]) van szükség. Tehát INDEX-szel megoldottam, hogy egy másik munkalapról a hónapokat behívja, mert kellett a nagybetű. Valamint VAGY képlettel beállítottam, hogy írja ki a napokhoz, hogy melyik hétvége (IGAZ) és melyik hétköznap (HAMIS). Feltételes formázással most már szépen színezi is a hétvégéket.
Arra voltam igazából kíváncsi, hogy azt a mozdulatot, mikor átírom az első napot következő hónapra (05.01. -> 06.01.) és végighúzom a táblázaton lehetséges-e automatizálni, hogy tudja-e naptárból vagy a MA() parancsokból figyelni. Mert ugyebár, ha végighúzom, és ezáltal újradátumozza a táblázatot, akkor már a hétvégék jelölését szépen átállítja. Nem mintha nem lenne rá 5 mp / hó, csak érdekelt, hogy lehet-e ilyet.Egyébként ez
ha(hónap<>"február";29;"")
ha(vagy(hónap="április";hónap="június";hónap="szeptember";hónap="november");"";31)
nem is rossz, akkor már lehet, hogy ezt is bele kéne építeni. -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Kicsit próbálok elmélyedni az Excel világában. Jelenleg egy jelenléti ívet csinálok. Odáig sikerült eljutni, hogy az aktuális hónapot mindig magától váltsa a címben és a keltezésben is 3 nappal hamarabb, hogy ki tudjam nyomtatni időben, illetve a hétvégék sorait egy adott hónapban szürkítse VAGY paranccsal és feltételes formázással. Ez akkor is működik, ha átírom következő hónapra. Egy olyan kérdésem lenne, hogy makró nélkül lehetséges automatizálni, hogy ha a hónap vált, akkor újralistázza az adott hónap 30/31 napját?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest